.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

zaterdag 19 juli 2014

Kinderen eruit, gelukszoekers erin

De nieuwe wereld komt naar U toe deze zomer


Aangezien Duitsland vaak een voorloper is van wat ons in Nederland allemaal te wachten staat volgt hieronder een artikel uit pi-news, zodat ook onze kinderen zich alvast kunnen gaan voorbereiden op de nieuwe wereld. Eigen volk eerst is en was een wat foute uitspraak en mooi voor ons is deze, onder druk van de Europese Unie en mede mogelijk gemaakt door vvd, pvda en de landverraders 66, omgezet in ander volk eerst.

Duitsland kan zich over de eerste helft van 2014 verheugen op ongeveer 60 procent meer asielzoekers dan in dezelfde periode van 2013, de beleidsreactie van deze waanzin. Het federaal bureau voor migratie en vluchtelingen doet zeer grote inspanningen om, om te gaan met het toenemende aantal asielaanvragen om gelijke tred te houden tussen het aantal gelukszoekers en de beschikbare ruimte. Aangezien geen enkel land is ingesteld op de acute hervestiging van gehele volkeren, worden de accommodaties voor deze indringers nu schaars in Duitsland. Dus moet je gewoon bestaande gebouwen hiervoor gaan gebruiken. Duitse eruit - asielzoekers erin, lijkt het nieuwe motto te zijn.
(Door  LS Gabriel)
In de Neder-Beierse wijk Eggenfelden bevind zich een idyllische jeugd vakantiedorp aangrenzend aan een bos, bbq, koekjes, open haard en een eigen voetbalveld op het terrein. Verder een Klimhal, ijsbaan, minigolf en een zwembad in de buurt. Je kunt hier heerlijk gaan wandelen, fietsen, paardrijden, een bezoek aan de dierentuin in de buurt brengen en ook is er nog eens de mogelijkheid om af ​​te koelen in de nabijgelegen meren in de zomer. Er is TV met media center, computer, internet, tafelvoetbal en een tafeltennis ruimte. Dit alles speciaal voor kinderen en jongeren om te herstellen van de school routine en borrels met vrienden.
Helaas moeten de kinderen die zich al hebben ingeschreven voor deze zomer groepsvakantie het gaan doen zonder. De verantwoordelijke District Administrator Michael Fahmüller (CSU) heeft dit vakantieverblijf zo maar zonder pardon ingepikt en de kinderen ontdaan van hun droomvakantie aangezien er in plaats van onze kinderen hier nieuwe asiel fraudeurs zich mogen gaan vermaken.
District Administrator Michael Fahmüller heeft op vrijdagmiddag het volgende aangekondigd in een persbericht "Zoals het er nu voor staat  heeft de provincie een totaal van 426 asielzoekers verdeeld over onze gemeenschap"
Momenteel worden aan de provincie wekelijks tien asielzoekers toegewezen. Voor de provincie betekent het toenemende aantal dat steeds weer naar een nieuwe accommodatie moet worden gezocht.Waar mogelijk vertrouwt de Provincie op zijn eigen accommodatie: als u de mensen die komen in de komende weken onmiddellijk een humaan verblijf moet toewijzen dan kan dit enkel door bijvoorbeeld het Jeugddorp in Simbach te gaan gebruiken, in overeenstemming met gemaakte afspraken volgt dan al snel: "We hebben de groepen die zich voor een bezoek aan het jeugd vakantiedorp in de zomer hadden opgegeven al geïnformeerd, "aldus Fahmüller.
Wat gebeurt er wanneer alle jeugdhuizen, vier sterren hotels ,ziekenhuizen en bejaardentehuizen door deze indringers worden bezet? Wat is dan de volgende stap, zijn dan alle huis eigenaren aan de beurt en vervolgens  worden appartement eigenaren op de hoogte gebracht dat ze nu de asiel lobby moeten steunen en dat ze wel hun kosten vriendelijk laag moeten houden wanneer ze plaatsen over hebben?
Voor het aan en opvullen van eventuele leegstand wordt zeer zeker gezorgd , in de laatste 48 uur zijn er alweer 3.500 nieuwe potentiële toekomstige Duitsers aan de Italiaanse kust aangekomen, die uiteindelijk ook willen wat ze verdienen en dat willen krijgen waarvan ze vinden dat ze recht op hebben.

Link naar het originele artikel

Ach wat maakt het ook allemaal uit, zelf wil je het beste voor je kinderen en als dank voor een jaartje goed hun best doen op school en hierbij ook nog eens vrijwilligers werk en een bijbaantje om zelf ook wat geld te verdienen mogen ze van mij in de vakantie ook plezier maken en lekker met vriendinnen keten in een tentje in de vrije natuur bij de boer op het land.
Nu is dit gelukkig te min voor de gelukszoekers die ons land overstromen en komt deze vakantie dus niet in gevaar, maar wanneer je in een stad woont en je blij bent dat je door stevig te werken je kinderen een leuke vakantie kunt geven ergens op een leuk vakantie kamp gewoon omdat ze dat verdienen en je vindt dan een simpel briefje op de deurmat dat de vakantie van je kinderen niet door gaat aangezien de gemeente/provincie of het rijk deze ruimte nodig heeft als luxe opvangplek voor gelukszoekers, wat doe je dan? Ben je dan ook nog zo'n maffe linkse denker die het allemaal wel goed vindt? Denk dat ik er voor zou zorgen dat er geen enkele gelukszoeker de mogelijkheid zou hebben om hier van mijn geld in luxe te mogen komen genieten.

En dan nog maar niet te denken aan de kosten die nu nog niet meegerekend moeten worden, wie betaald alle "broodnodige" aanpassingen?
En de koten van de vernielingen die worden aangebracht door deze kansloze gelukszoekers?
Juist U en ik

met groet Bolo

Geen opmerkingen: