.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

woensdag 9 juli 2014

hoe langer hoe zotter!

Allah beslist of onkruid mag gewied worden 

in Sint-Niklaas 


Gezien de steeds vroeger terugkerende Zwarte Pieten oorlog in de Nederlanden geeft bovenstaande titel de valse verwachting dat dit daar ook wel weer over zou gaan, maar nee lieve linkse Nederlandse cultuurhaters en "mensen" die in ons land wonen zoals Quinsy Gario en Prem Radhakishun alsmede de in Afrikaanse klederdracht rond huppelende haatbarbaar Verene Shepherd deze keer gaat het ergens anders over.


Dit artikel dat ik een poos geleden reeds onder ogen kreeg gaat over de islamisering op kleine schaal en steeds maar weer meer aanpassingen die wij moeten doen aan moslims en hun cultuur, een cultuur waar ik in elk geval niet om gevraagd heb en waaraan ik me eigen dan ook zeer zeker niet wens aan te passen en met niet bedoel ik ook niet, dus ook niet een klein beetje.


Begin van dit jaar werd ik er door Fubar al eens op gewezen dat een hangbuikzwijn in onze plaatselijke kinderboerderij niet langer meer welkom was, aangezien de moskee ernaast hier last van had, toen ik één en ander wat verder aan het uitzoeken was kwam ik er achter dat de vrijwilligers op deze kinderboerderij gewoon bedreigd werden door het tuig dat deze moskee bezocht en om die reden maar andere huisvesting voor dit zwijntje gezocht had.

Overigens wist de in Amsterdam woonachtige Fubar eerder over de problemen van dit zwijntje dan dat ik het wist aangezien de politiek in dit dorp een en ander gewoon even onder de tafel weg wou schuiven zonder dat iemand er wat van zou merken aangezien de sfeer ook hier al wat gespannen was en men niet weer een nieuw moslim conflict wou hebben, maar dat terzijde.


DINSDAG 7 JANUARI 2014

Bertha

Hangbuikzwijn weigert langs Turken te wonen.CUIJK – In het dierenparkje ’t Ganzebos in Cuijk zitten ze in zijn maag met een hangbuikzwijn. Het dier is op 27 december loslopend gevonden in de woonwijk De Heeswijkse Kampen en zit sindsdien bij de kleine dierenboerderij.

Verder lezen? klik hier


Maar om niet verder af te drijven van het eigenlijke artikel waar het om ging, middels een privé mail van "is de hele Wereld blind - verdwaald of bewust- De Islam gevaarlijk. Israel IS Gods land !" kwam ik onderstaande artikel voor de tweede keer tegen en aangezien ik het vorige keer kwijt geraakt was alvorens het hier te plaatsen doe ik het nu gelijk maar even en uiteraard met dank voor de tip.
Origineel artikel gepubliceerd door journalist Joris Vergauwen in De Streekkrant

met groet Bolo

Allah beslist of onkruid mag gewied worden in Sint-Niklaas, 

of hoe langer hoe zotter!


Artikel ontvangen via 
"Is de hele Wereld blind - verdwaald of bewust- 
De Islam gevaarlijk. Israel IS Gods land !"Wie beslist er in Sint-Niklaas of onkruid mag gewied worden op het openbaar domein: de N-VA-burgemeester of het schepencollege?  Nee hoor:  het is Allah die beslist.  Dat is geen grap:  Het allerhoogste orgaan van de moslims in België, de Moslimexecutieve, heeft haar ‘Raad van Theologen’ naar Sint-Niklaas gestuurd om er zich over het Grote Onkruidprobleem te buigen.  

Op de begraafplaats Heimolen in Sint-Niklaas liggen alle perken en paadjes er piekfijn verzorgd bij.  De arbeiders van de gemeentelijke groendienst leveren hier schitterend werk.  Maar één hoekje geeft een heel ander beeld.  Daar hebben de moslims een tijd geleden een apart perceel gevraagd en gekregen, ‘omdat wij niet met ongelovigen in dezelfde grond willen begraven worden’, zoals een moslima mij ooit toebeet.  Een flagrante schending van de scheiding van kerk en staat zoals wij die in dit land kennen:  volgens onze regels wordt op openbare begraafplaatsen geen onderscheid meer gemaakt op basis van de religie die de overledene aanhing. Maar goed, de moslims – die zich steeds ‘uitgesloten’ voelen – moesten weer eens hun eigen perkje hebben, en dat hebben ze dus gekregen.

Maar daar schiet nu het onkruid welig op: met gras, planten en distels die intussen tot zowat een meter hoog reiken.  Geen mooi beeld voor de bezoekers, en een doorn in het oog van de groen-arbeiders, want distels hebben de eigenschap vanuit hun bastion de mooie omliggende gazons te belagen.  Zijn die groenarbeiders dan misschien vuige racisten, die ocharmen de graven van de moslims niet willen onderhouden?  Wel integendeel.  Zoals het hun bevolen was wilden ze ook die graven en paadjes ertussen proper houden, maar ze werden verjaagd door boze moslims, die niet wilden aanvaarden dat de (vooral Vlaamse) arbeiders de graven betraden. 

Want ‘volgens ons geloof mag niemand die graven betreden’.
Er zijn dan twee mogelijkheden.  De eerste logische mogelijkheid:  zeg die moslims dat Vlaanderen nu eenmaal een ander klimaat heeft dan Marokko, en dat zeker in lente en zomer onkruid moet verwijderd worden, dat ze op openbaar domein zijn en dat ze de gemeente-arbeiders hun werk moeten laten doen.  Tweede politiek-correcte mogelijkheid:  in een kramp schieten ‘want de moslims zijn boos’, beginnen palaveren, en proberen de hete couscous op iemands anders bordje te scheppen.  Uiteraard is het dat tweede wat in Sint-Niklaas gebeurde.  De Grote Onkruidzaak werd zowaar voorgelegd aan de Moslim executieve in Brussel, die nu een echte ‘Raad van Theologen’ naar Sint-Niklaas stuurt om ‘het probleem’ te bestuderen.

Een mens zou erom lachen als het niet zo treurig was.  Er was een tijd in Vlaanderen dat er geen steen kon verlegd worden zonder de instemming van de pastoor; dat verstikkende systeem, dat ‘klerikalisme’ werd genoemd, werd door socialisten en liberalen tot op de grond afgebroken.  En nu, met de actieve steun van liberalen en socialisten, is het klerikalisme weer helemaal terug: als het over moslims gaat kan er in een middelgrote centrumstad van Vlaanderen, bestuurd door een N-VA-burgemeester samen met de socialisten, zelfs geen grassprietje meer geplukt worden zonder dat een imam of aanverwanten er zijn zegen aan geeft.

Kunnen we misschien terug even normaal doen?  Als gemeente-arbeiders als taak hebben het groen te onderhouden op een begraafplaats dan moeten ze dat overal kunnen doen, punt uit.

Geen opmerkingen: