.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

donderdag 17 juli 2014

De lafheid ten top

Gaza Missile Defense System


Terwijl de "dappere" leiders van terreur organisatie hamas zich waarschijnlijk schuil houden ergens in Damascus om daarvandaan middels het tv scherm de ontwikkelingen in de gazastrook te volgen en foto's en filmmateriaal te manipuleren om op die manier alle schuld bij de Israëliërs neer te kunnen leggen gaat vooral de palestijnse bevolking gebukt onder de gruwelen van deze door hamas en fatah zeer geliefde en gewenste oorlog.
Terwijl de inwoners van Israël zo veel mogelijk bescherming genieten van ultra moderne verdedigingswapens misbruiken hamas en fatah de inwoners van de palestijnse gebieden om zieltjes te winnen op de "meter van het medeleven" in een smerige door hamas geliefde propaganda oorlog.

Israël wil niets liever dan in vrede leven, Israël wil niet nog meer slachtoffers en stuurt de palestijnen zelfs waarschuwingen vooraf, Israël wil wel een wapenstilstand, die er nu wellicht ook (even) kan gaan komen, maar het meest belangrijke : Israël wil haar inwoners beschermen tegen laffe terreuraanslagen op woonwijken, scholen en pleinen, maar juist dit mogen ze niet, neen de Verenigde Staten, de Europese Unie en een ieder die zich laat besodemieteren door de islamitische palestijnse propaganda oorlog ziet nog steeds in Israël de agressor.

En waarom?
Update : je verwacht het niet maar hamas heeft het staak het vuren alweer geschonden en valt weer "gewoon" aan, verder lezen : mortieren afgevuurd vanuit Gaza ondanks bestand


Update 2 : Israël: morgenochtend gaat nieuw wapenbestand in, Woordvoerders van de Israëlische regering melden tegenover de BBC dat het land een nieuwe, veelomvattende overeenstemming heeft bereikt met Gaza over een wapenstilstand. Morgen om 06.00 uur, 05.00 uur Nederlandse tijd, leggen Israël en strijders in Gaza de wapens opnieuw neer, aldus de BBC. hoe lang gaat het deze keer duren alvorens hamas en zijn "vriendjes" dit weer gaan breken?
Lees hier artikel op NRC Israël en gaza bereiken nieuw wapenbestand

Update 3 : Gelijk na het verstrijken van het staak het vuren begon hamas op donderdag middag alweer aan de laffe raker aanvallen op Israëlische burgers.
Resultaat hiervan was het terug slaan van Israël en het eerder op de dag gehoopte verdrag tot wapenstilstand lijkt dieper weg in de ijskast te liggen als ooit te voren.
Israël is inmiddels gestart met aanvallen ter land ter zee en in de lucht in een poging om voor eens en altijd af te rekenen met de terroristen van hamas en zijn handlangers.
Meer hier over : Leger Israël begint aan grondoffensief in Gazastrook
Geen opmerkingen: