.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

woensdag 23 juli 2014

Obama blokkeert rekeningen Joden, Franse Joden massaal op de vlucht

It's the end of the world as we know it.


Joden die proberen naar huis terug te keren zijn niet in staat om hun geld over te maken op Israëlische banken, blijkbaar door een maatregel die Obama heeft bedacht. Tevens worden Joden gedwongen om uit Frankrijk te vertrekken, dit alles doet steeds meer denken aan nazi-Duitsland!
Onderstaande filmpje verteld het verhaal van (veelal) Israëlische Joden die op alle manieren worden tegengewerkt bij hun vertrek uit de Verenigde Staten terug naar Israëli, bankrekeningen worden geblokkeerd en overboekingen naar Israëlische banken zijn helemaal onmogelijk door een wet die er met medeweten van Obama doorheen gedrukt is in de Amerikaanse senaat.

Echter in Europa is het nog net even erger, even los gezien van alle gewelddadige antisemitische acties in heel Europa is het in Frankrijk zelfs al zo ver dat Joden steeds massaler het land proberen te ontvluchten, uiteraard met achterlating van hun goederen en een geblokkeerde bankrekening.

Moet dan ook niet vreemd zijn dat voor de Joodse medemens in Europa de gruwel van nazi-Duitsland langzaam aan de kop weer aan het opsteken is.

Informatie afkomstig van Before It's News en Israël National News

Geen opmerkingen: