.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

vrijdag 18 september 2015

Ons Sinterklaasfeest hebben de licht getinte parasieten al verziekt en nu is het Oktoberfest aan de beurt.


'Verbied het Oktoberfest!'


In Duitsland beginnen ze de zegeningen van de culturele verrijking een beetje te voelen. Het überduitse zuip- en eetfestijn, bekend als Oktoberfest, is een evenement waar veel islamitische mensen erg veel moeite mee hebben. De in Nederland woonachtige Morad Almuradi is een van hen. De islamist is op change.org een petitie gestart om dit shaitansfeest van de kaart te krijgen.
"Beste gemeenteraad van München," zo begint de petitie van de zure mohammedaan. "Ik schrijf deze brief om iets onder de aandacht te brengen, van wat ik en vele moslims met mij als oneerlijk beschouwen. Ik wil u erop wijzen dat het Oktoberfest een intolerant en onislamitisch evenement is. We hebben geprobeerd het te negeren, maar er vinden teveel gebeurtenissen plaats tijdens dit feest die onislamitisch zijn. Denk hierbij aan dingen als het nuttigen van alcohol, openbare publieke naaktheid en dat soort fratsen."
De boodschapper van Allah vervolgt: "Wij begrijpen dat het Oktoberfeest een jaarlijks terugkerende Duitse traditie is, maar wij moslims kunnen dit onislamitische evenement niet tolereren. Het is namelijk beledigend voor ons en is eveneens beledigend voor alle moslims over de hele wereld. Wij verzoeken dan ook om het aankomende festijn onmiddellijk te annuleren."
"Wij zijn tevens van mening dat het Oktoberfest een belediging is voor de vluchtelingen uit Syrië, Irak en Afghanistan. Het afblazen van het evenement zou de vluchtelingen helpen niet te vergeten waar ze vandaan komen. Bedankt voor uw aandacht en vriendelijke groet, Morrad Almuradi."   
Artikel via Fok.nl

Geen opmerkingen: