.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

zaterdag 26 september 2015

Wij zijn tegen asielzoekers centrum's omdat de identiteiten van deze asielzoekers niet gecontroleerd kunnen worden, er is een realistisch gevaar voor de veiligheid van alle huidige inwoners van Nederland.

Geen AZC in NEDERLAND - KOM IN VERZET

Wij zijn tegen asielzoekers centrum's omdat de identiteiten van deze asielzoekers niet gecontroleerd kunnen worden, er is een realistisch gevaar voor de veiligheid van alle huidige inwoners van nederland. 
Aangezien ISIS een half jaar geleden voordat de vluchtelingenstroom op gang kwam al heeft aangekondigd dat zij via een extreem grote vluchtelingen crisis europa zullen veroveren.
Wij pleiten dan ook voor de grenzen dicht en alleen te investeren in opvang in eigen regio, wij zijn ook voor het ontmoedigen van gelukzoekers en niet via publieke media asielzoekers aan te moedigen om hierheen te komen.


Aangezien de "mainstream media" alleen een positief beeld wilt geven van deze vluchtelingenstroom en de negatieve gebeurtenissen niet of zo min mogelijk weergeeft.
Als u tegen het huidige beleid bent deel alstublieft deze video via alle social media.
Laat uw stem horen, woon alle besprekingen fysiek bij en laat uw mening horen, neem geen genoegen met nee dat doen deze gelukzoekers ook niet.
Genoeg is genoeg, legitieme bedreigingen tegen europa kunnen niet langer af worden gedaan als "onderbuik gevoelens".
Dit is een kleine greep uit beschikbare beelden die zo min mogelijk door de mainstream media uit worden gezonden.
Laat uw stem horen, u bent nederland.

Laat uzelf zien, laat uw stem gehoord worden samen staan wij sterk.

**********NOOIT FYSIEK GEWELD TEGEN GOEDEREN OF MENSEN GEBRUIKEN TENZIJ UW EIGEN VEILIGHEID DIRECT GEVAAR LOOPT, DIT LEIDT TOT LEED EN ZORGT ERVOOR DAT IEDEREEN DIE EEN TEGEN GELUID LAAT HOREN GEZIEN WORD ALS RACIST OF XENOFOOB.*********************


Artikel op verzoek geplaatst en gedeeld 

met groet Bolo
Een reactie posten