.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

dinsdag 15 september 2015

Kijk domme pvda, vvd, d66 en andere dom links kiezers, dit is de toekomst van ons Nederland wanneer die honden van de regering zo blijven doorgaan.

Vrouwen en kinderen op Lesbos zitten gevangen in eigen huis door rond plunderend gelukszoekers tuig


Hartverscheurend! Bewoners zijn doodsbang voor de golf van islamitische overvallers en deze moslims hebben een rustige Griekse eiland veranderd in een waar oorlogsgebied.Griekse vrouwen en kinderen op het eiland Lesbos zitten gevangenen in hun eigen huis, bang om naar buiten te gaan als gevolg van "zielige" moslims die door de straten rennen en zich bezig houden met het vernietigen van de eigendommen van de inwoners, het in brand steken van hun auto's, de gelukszoekers jatten alles wat los en vast zit en proberen ook nog eens de Griekse vrouwen en jonge meisjes aan te randen.

Het normaal rustige eiland Lesbos is veranderd in een oorlogsgebied door rellende islamitische gelukszoekers waardoor 85.000 bewoners van het eiland in angst en wanhoop zich in hun huis verstoppen en de straat niet meer op durven. Ongeveer 25.000 migranten verblijven momenteel op het eiland terwijl er dagelijks honderden nieuwe gelukszoekers bij komen op het eiland iets wat leidt tot veelvuldige gewelddadige confrontaties en rellen.

Het eiland is ondertussen verandert in een ware "NO GO zone" voor niet-moslims.

Zie onderstaande filmpjes om eens te bekijken hoe Nederland er over niet al te lange tijd uit gaat zien wanneer 'onze" regering en de honden die deze onbekwame randdebielen steunen op deze voet door blijven gaan met het kapot maken van ons Nederland.Artikel via Shoebat
Vrije vertaling Bolo

Geen opmerkingen: