.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

dinsdag 22 september 2015

The mainstream media, hun waarheid of de waarheid dat is het grote verschil

Waarheden en halve waarheden of zelfs complete onwaarheden. Leugens die ons dagelijks worden toegediend door de grootste nieuwskanalen wereldwijd met als enige doelstelling dat "nieuws" te brengen alwaar de wereldleiders van vinden dat wij dit mogen zien en dan wel op de manier waarop ze willen dat wij dit zien.De mainstream media laat zich al decennia lang misbruiken door de wereldleiders als hulpmiddel om de bevolking onder de duim te houden. Het internet opende de ogen van de "domme" burger en laat heden ten dage de gewone man en vrouw om de mainstream media heen kijken om eindelijk eens de waarheid te kunnen zien omtrent dat gene dat er allemaal gebeurd op onze aardkloot, dit tot grote ontzetting van de wereldleiders die steeds meer belemmert worden door de waarheid. Niet hun waarheid maar de waarheid die wij binnen krijgen via internet vertelt door de mensen die leven in de conflict gebieden.

Zonder de vrije berichten die wij binnenkrijgen hadden wij heel anders gedacht over de Yezidi, over de Koerden, over de islam en zelfs over Israël en hadden we waarschijnlijk in grote getale samen met de SP staan zwaaien met hamas vaantjes. Dan was het niet onze mening die we verwoorde maar de mening die ons werd opgedrongen door de mainstream media.

Leve de vrijheid op het internet en het is niet voor niets dat het vooral landen die het "geloof van de vrede" volgen zijn die dit internet gedeeltelijk wensen te blokkeren om de bevolking dom te houden.

Hoe lang zou het duren voordat wij hier in de westerse wereld ook een internet blokkade gaan krijgen en je bijvoorbeeld dit artikel niet meer kunt lezen?

met groet Bolo
Een reactie posten