.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

donderdag 3 september 2015

Het grote zuid oost Nederlandse asielzoekers doorschuifspelletje

Groesbeek, inderdaad  "aan de grens van de Duitse heuvelen" komt met het geweldige plan om zeecontainers bij particuliere in de tuin te plaatsen om het beoogde aantal asielzoekers te halen, ze lopen al achter op schema aangezien de helft van het door de staat opgelegde aantal gelukszoekers pas een plekje in het dorp heeft gekregen, dus tja je moet wat. Hoorde van de week al dat het goed zou zijn wanneer studenten samen moesten gaan wonen met de nieuwe parasieten van onze samenleving en zoals het hoort gaat de islamitische hoofdstad van Gelderland, Arnhem, weer eens voorop en wil wethouder Henk Kok, uiteraard zo'n geitenwollen sokken dwaas van groen links, zelfs de oude Rijnhal van de Arnhemmers afpakken om hier een opvangplek van te maken.Half Limburg kan (of wil) niet voldoen aan de door de staat verplicht opgelegde aantallen gelukszoekers en moet zich nu in bochten wringen om een en ander voor elkaar te krijgen en hier in het zuid oosten van Nederland is het zelfs al zover dat wethouders van het ene dorp met plannen komen om meer gelukszoekers op te vangen in een buurdorp, tja lieve Willy is wel mooi bedacht, maar wij wensen al dat tuig hier niet in het dorp, onze kinderen moeten ook gewoon naar school en sportvereniging kunnen fietsen dus rot maar even lekker op en ga de vaat doen wellicht dat je daar wel geschikt voor bent, de politiek is in elk geval niks voor jouw.

Idee: Maartenshof niet slopen, maar inzetten voor vluchtelingen!

Voor de mensen die hier niet bekend zijn, Maartenshof is het oudere verzorgingstehuis van Cuijk en staat op een mooie zichtlocatie met uitzicht op de maas en de heuvelen die je van Mook tot in het Duitse land kunt overzien. Nieuwbouw voor de ouderen met betere voorzieningen en het plan om dit te  slopen en vernieuwd op te bouwen voor de burgers van Cuijk dat is de bedoeling en daar laten wij ons zeer zeker niet vanaf brengen door de een of de andere Boxmeerse trien die der eigen maar eens lekker met de puinhopen in Boxmeer bezig moet houden in plaats van zich met ons dorp te bemoeien. Overigens is onze lieve Willy der zelf ook al wat van terug gekomen en kwam ze een dag later alweer met onderstaande om haar politieke vriendjes niet al te veel te schaden.

Voor alle duidelijkheid: Mijn tip over Maartenshof is ingegeven als betrokken burger en niet als wethouder van Boxmeer. Ik zou niet durven.

Nog veel sterker is het wanneer we even verder kijken naar de gemeente Boxmeer, aangezien ze ook nog eens toezeggen meer asielzoekers te willen opvangen en waar doen ze dit dat? Juist in het asielzoekerscentrum op de grens van Stevensbeek en Overloon alwaar er geweldig veel overlast is voor de directe omgeving van dit rondwandelend gespuis alwaar de gelukzoekers enkel in de nacht blijken te kunnen leven en daar dan ook de politiewagens af en aan moeten rijden om een en ander in juiste banen te kunnen laten lopen. Maar het maakt de burgemeester en wethouders van Boxmeer geen barst uit aangezien meer asielzoekers, meer inwoners en dus een hogere financiële beloning opleveren. Het zelfde is dus ook van toepassing voor Grave alwaar het zo ook geen enkele donder uitmaakt hoeveel hinder de omliggende bewoners van het plaatselijke criminele broeinest aldaar veroorzaken.

Maar het is wel mooi dat "het land van Cuijk" graag wil meehelpen om meer gelukszoekers binnen te hengelen en zelfs ten koste van ons aller woon en leefgenot. Er loopt hier in Cuijk ook een pyromaan rond en ik zou bijna een oproep willen doen aan hem of hij ons niet even wil helpen om gelijk op het moment dat de laatste oudjes veilig Maartenshof hebben verlaten aldaar even een kopje koffie te gaan doen. Let wel, ik zou bijna, dus ik roep er niet toe op en om de woorden van Willy te gebruiken : Ik zou niet durven! Echter door het hoge achterlijk linkse gehalte in de Cuijkse gemeenteraad kan men aldaar best wel eens tot de conclusie komen dat het helemaal geen slecht plan van Willy is om Maartenshof vol te gooien met kansloos volk dat onze kinderen lastig gaat vallen en dat is geen vooroordeel maar een reeds bewezen feit voortgekomen uit tal van andere plaatsen waar veelal islamitische gelukszoekers een plaatjes hebben gekregen om te kunnen profiteren van mijn geld.

Trap gewoon alle uitgeprocedeerde gelukszoekers, oorlogsmisdadigers en islamitische gelukszoekers het land uit en er is plaats genoeg om de mensen op te vangen die het echt nodig hebben, lijkt me simpel toch?

met groet Bolo
Een reactie posten