.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

maandag 28 september 2015

Er is hoop voor Marthijn Uittenboogaard,, Benno Larue, Robert Mikelsons, Sytze van der Velde, Frank Roos en ga nog maar even door : Regering maakt pedofilie legaal

Welkom in islamitisch pedofielen paradijs Nederland
Hoorde het vandaag in de auto op het radio 1 journaal en moet eerlijk bekennen dat ik er in elk geval totaal niet door verrast was. Wat me wel gigantisch verbaasde was de reactie van uit de partij voor de allochtonen aangezien er vanuit die hoek nu ineens geroepen wordt dat dit niet kan en dat we er iets tegen moeten gaan doen. Jawel na decennia lang importeren van islamitische kindbruidjes en het uithuwelijken van in Nederland woonachtig zijnde kinderen aan een achterlijke oom uit het rifgebergte mede mogelijk gemaakt door die rooie allochtonen partij gaan ze nu ineens een mening hebben die tegen de principes van de islam ingaat! Moet niet gekker worden als het zo doorgaat met Samsam en zijn geitenbreiers dan mogen de in Nederland wonende volgers van die pedofiel van de vrede niet eens meer hun eigen dochtertjes laten besnijden door een beunhaas uit islamistan.

Maar zoals ik het stukje al begon is er weer hoop voor de in Nederland woonachtige pedoseksuelen nu de regering in zo'n beetje elke gemeente ondertussen wel een kinderbordeel heeft geopend alwaar oudere mannen hun minderjarige bruidjes onder toeziend oog van de Nederlandse staat kapot mogen neuken onder het mom van de gezinshereniging, hoezo aanpassen aan een andere cultuur? Vind je het gek dat (jonge) vrouwen en meisjes in de buurt van de gelukszoekers paradijzen niet meer veilig over straat durven?

Ik denk dat elke pedofiel in Nederland die zich nog niet tot de islam heeft bekeerd dit binnen no time gaat doen want zo een kans krijgen ze waarschijnlijk nooit meer, althans ik ga er nu even vanuit dat de Nederlanders die nog niet overtuigt waren na het zien van deze volgende "ram in het smoelwerk van de Nederlanders" eindelijk ook overslag gaat en bij de eerst volgende verkiezingen het vakje bij de Partij Voor de Vrijheid rood in gaan kleuren en dat er dan eindelijk wel echt opgetreden gaat worden tegen deze smeerlapperij.

"Onze" huidige regering heeft de leefomstandigheden van onze ouderen al drastisch de kop in getrapt, onze zieken en hulpbehoevende krijgen al lang niet meer de aandacht die ze verdienen en nodig hebben en nu gaan ze het ook nog eens mogelijk maken dat kindermisbruik in Nederland de normaalst zaak van de wereld wordt, en waarom? omdat ze een huwelijk tussen een kind en een volwassenen accepteren en om die reden de islamitische pedofielen de mogelijkheid geven om hun kindbruidje in een Nederlands staatshotel aan zich te onderwerpen en nu? Nu discrimineren ze in Den Haag de niet islamitische pedofielen dus moeten we voor hen nu ook een hotel regelen alwaar ze een jong meisje of jonge jongen tot zich kunnen nemen?

Het meest trieste is het nog dat het accepteren van deze huwelijken met kinderen gebeurd met goedkeuring van de vele mensenrechten organisaties, officieel voor kinderen vanaf vijftien jaar oud, maar paspoorten hebben ze niet of deze zijn vals dus wie verteld ons dat zo'n kind vijftien of twaalf is?

Diep droevig dat zoiets in Nederland mogelijk is en nog veel triester dat de islamitische pedofielen die een kind op de kamer willen voor dagelijks misbruik niet linea recta ons land uit gesodemieterd worden, het liefst middels een dropping boven islamistan zonder parachute en hun slachtoffertjes mogen hier dan in alle rust blijven wat mij betreft zo lang als ze willen of als nodig want ja wat mij betreft zijn deze vluchtelingen wel welkom en hard nodig om hun eigen land weer mee op te bouwen wanneer de rust in die grote zandbak is wedergekeerd. Het lijkt mij een stuk nuttiger om deze kinderen te helpen met onderwijs en westerse normen en waarden zodat ze het begin kunnen zijn van een nieuwe samenleving iets dat  al dat islamitische tuig dat onze gelukszoekers centra op dit moment bevolkt toch nooit zou willen leren.

met groet Bolo


bijlage


Geen opmerkingen: