.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

zaterdag 12 september 2015

Pak nog snel even een dubbele wodka nu kan het nog, vanaf komende dinsdag moeten we nuchter blijven.

Althans volgens het zooitje klaplopers in Den Haag.

Volgens klaploper van financiën Dijsselbloem zijn we de crisis te boven dankzij het heldhaftige optreden van "onze" regering en de landverraders die dit zooitje ongeregeld steunen. De economie is aan het groeien. Overigens wil het feit dat de economie weer aan het groeien is niet zeggen dat de werkeloosheid gaat dalen. Lijkt mij ook vrij logisch aangezien we er dagelijks nieuwe kansloze gelukszoekers bij krijgen en we al te horen hebben gekregen dat ze gewoon moeten kunnen blijven om in navolging van de Oost Europeanen onze banen in te pikken. Uiteraard met dusdanig hoge subsidies dat de werkzoekende Nederlanders helemaal volslagen kansloos zijn om een baan te vinden. Een lastenverlichting van 5 miljard is er vrij gemaakt om de banenmarkt weer uit het slop te trekken, kunnen ze weer heel wat nutteloze kansloze projecten mee opzetten waardoor er geen hond van die 605.000 mensen geholpen gaat worden.Gezinnen waarvan beide ouders werken gaan er wat op vooruit, tenminste zolang opa en oma in de mogelijkheid zijn om de kinderopvang te verzorgen. Volgens de traditie van de vvd, pvda en d66 krijgen onze oudjes er weer het minste bij en wordt deze kwetsbare groep gewoon weer het hardste anaal gefixeerd door Rutte en vriendjes.

Van elke euro die we verdienen mogen we 37,1 cent afdragen aan belastingen en premies waarmee onze achterlijke beleidsvoerders dan de islamisering van Nederland middels het binnen halen van toekomstige jihadisten en familieleden kunnen bekostigen.

Als braafste jongetje van de klas blijven we ook netjes binnen de door de EU opgelegde eisen van het Europese Stabiliteitspact, inderdaad de 3% norm, iets dat ons dus wel weer een hogere boete wegens goed gedrag op gaat leveren want volgens de nazie's van de EU mag een land het gewoonweg niet te goed doen, dat is niet leuk ten opzichte van de andere landen.

"We moeten nuchter blijven." dat gaan we rond die klote Prinsjesdag tot vervelend toe horen, Prinsjesdag alwaar de gouden koets tot uiterste provocatie ten opzichte van de gekleurde medemens wordt gezien als zijnde het toppunt der verheerlijking van de slavernij.

Ach je weet al wat er gaat komen, ja het gaat beter maar we moeten niet rustig achterover gaan hangen nee we moeten nuchter blijven en doorgaan met geld binnen harken voor de staat en waarom? Juist om de opvang van de gelukszoekers te bekostigen om nieuwe haatkazernes voor de islam te bekostigen en jawel om de salaris verhoging van het Koninklijk Huis te bekostigen, want er is goed nieuws voor Koning Pint, zijn Argentijnse postorder bruidje en zijn moeder. Nog dit jaar krijgen ze er in het totaal 45.000 euro bij. De onkostenvergoeding voor 2016 gaat dan met 143.000 euro per jaar omhoog iets dat het totaal op jaarbasis doet stijgen naar een slordige 7,8 miljoen euro. Inderdaad het gaat best goed met Nederland maar we moeten wel nuchter blijven. Overigens moeten wij behalve de nuchterheid ons land goed op koers blijven houden, want te veel mensen zitten nog werkeloos thuis, maar al met al hebben we samen een geweldig land opgebouwd om in te wonen. Nou nee onze voorouders hebben een geweldig land opgebouwd om in te leven, de huidige generatie klaplopers is in record tempo bezig om ons land af te breken, maar ik denk niet dat we dit te horen krijgen op Prinsjesdag.

De klaplopers delen een sigaar uit eigen doos rond en op die manier mogen ze 5 miljard uitdelen aan lastenverlichting, dat ze dit geld de afgelopen jaren ook van ons hebben afgepakt daar lullen we natuurlijk niet over en overigens ook niet over het feit dat de heffingskorting wordt afgebouwd en het heugelijke gebeuren dat we een groot deel ook weer terug mogen betalen aan stijgende zorgpremies.

En dat is nodig ook want er moet ook nog eens even 649 miljoen EXTRA beschikbaar komen voor de ons land binnen wandelende gelukszoekers en islamitische jihadisten in schaapskleding. Iets wat wel belangrijk is gezien het steeds maar toenemende aantal jihadisten is defensie. Deze krijgen er 250 miljoen bij, zodat ze de rest van het jaar niet meer zelf pang pang hoeven te roepen wanneer ze op oefening gaan.

Kleine tip waarmee een hoop problemen kunnen worden aangepakt en opgelost, zowel voor de werkeloosheid alsmede de toestroom van islamitische terroristen in wording. Koop voor die 649 miljoen EXTRA gelukszoekers premie gewoon materiaal om een muur langs onze landsgrens te metselen, wordt in elk geval de Nederlander beter van.

met groet Bolo


Een reactie posten