.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

vrijdag 5 juni 2015

zum kotzen

Ex-terreurverdachte gedood in het kalifaat'We willen in een land wonen waar kinderen niet worden afgepakt en wij als moslims niet worden vervolgd'
Jermaine W.

En weer moest ik op zoek naar een teiltje om me maaginhoud in te ledigen, Jawel het is de schuld van de Nederlandse autochtone bevolking dat geestelijk gehersenspoelde debielen vertrekken naar het kalifaat om daar samen met vrouw en kinderen te worden afgemaakt in de naam van de pedofiele nep profeet en zijn achterlijke volgelingen. Jermaine, maak je geen zorgen ik ga je niet missen en ik hoop dat de rest van je gezin daar blijft en niet terug keert naar Nederland om alhier zielig te komen doen. Dat er nog vele jouw voorbeeld mogen gaan volgen. 
Het spijt me voor al die tere zieltjes waar ik zeker en vast tegenaan trap nu, maar "genoeg is genoeg" willen leven als een islamitische moordenaar wil ook zeggen dat je zo kunt sterven en ik heb er meer dan genoeg van dat achtergebleven familie en vrienden dan een beetje zielig gaan lopen doen en van de gestorven moordenaar een soort martelaar proberen te maken om maar weer eens mee aan te geven wat voor een geweldig zooitje klootzakken en racisten die Nederlanders wel niet zijn, das ist einfach zum kotzen.

Met groet Bolo


Het artikel : De Gelderlander

AMERSFOORT

Voormalig Hofstadverdachte Jermaine W. is waarschijnlijk gedood bij een bombardement in de Islamitische Staat. Hij reisde er vorig jaar als strijder heen, samen met vrouw en kinderen. Het is een dramatisch einde aan een radicaal leven.

'Net gehoord dat mijn broer is omgekomen bij een bombardement'. Het was gistermiddag een kort bericht op Facebook van Jason, de broer van Jermaine (28). Het nieuws kwam via een telefoontje uit IS-gebied. Jason wil er verder niet op ingaan. Waar zijn broer is gesneuveld weet hij (nog) niet. Ook niet de precieze omstandigheden waaronder dat is gebeurd. Was het een bombardement van coalitievliegtuigen of granaten van het leger van de Syrische president Assad?
Jasons advocaat Bart Nooitgedagt zegt 'geen reden te hebben te twijfelen aan de echtheid van het telefoontje'. "Dit nieuws is heel vers. De familie is bij elkaar om het te verwerken."
Jermain heeft, net als zijn broer een onstuimig leven achter de rug. Ze zijn kinderen van een Amerikaanse vader en een Nederlandse moeder. Ze bekeren zich tot de islam, radicaliseren en worden verdachten in de zaak tegen de Hofstadgroep begin deze eeuw. Jason wordt veroordeeld tot dertien jaar cel omdat hij een handgranaat gooide naar een arrestatieteam in Den Haag. In de cel zweert hij zijn radicale gedachtegoed af, nu is hij student crisis- en "securitymanagment".
Jermaine komt ook voor de rechter, maar wordt in 2006 vrijgesproken van lidmaatschap van de Hofstadgroep. Hij werd aangeklaagd omdat er op zijn werk een briefje werd gevonden met een plan voor een moordaanslag op politica Ayaan Hirsi Ali. Er kan niet worden bewezen dat hij dat briefje heeft geschreven. Jermaine verdwijnt in de anonimiteit. Tot september vorig jaar. Hij blijkt zijn radicale veren niet te zijn verloren en vertrekt naar het kalifaat. Samen met zijn vrouw Meryam en hun drie jonge kinderen Omar, Hafsa en Safiyaa.
Het lijkt een vrij plotselinge actie van het echtpaar, ingegeven door de angst hun kinderen kwijt te raken aan jeugdzorg, zoals bij andere gezinnen is gebeurd. 'Het spijt ons dat we zo afscheid moeten nemen. Maar we willen in een land wonen waar kinderen niet worden afgepakt en wij als moslims niet worden vervolgd', schrijft hij in een afscheidsbrief. Familie en vrienden zijn verbijsterd: ze wisten dat Jermaine radicaal was, maar niet zó radicaal. Jason is kwaad op zijn broer en bezorgd over zijn neefje en nichtjes.
Officieel is zijn overlijden niet bevestigd. De NCTV doet dat doorgaans bij geen enkele Nederlandse jihadist omdat het niet te controleren is. Er zijn gevallen bekend van jihadisten die zichzelf via sociale media dood lieten verklaren en later weer opdoken. Wel zegt een NCTV- woordvoerster: "Dit past in het beeld dat we hebben dat Nederlanders zich bewegen in oorlogsgebieden." Er zijn tot nu rond de dertig Nederlandse jihadisten omgekomen in Syrië en Irak.

Geen opmerkingen: