.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

vrijdag 19 september 2014

Nee, Nee

Zomaar twee berichten en nee ik ga hier niets zeggen over afkomst of geloofsbetuiging van de lafbekken die zelfs meisjes van 13/15 nog in groepsverband moeten mishandelen terwijl omstanders er bij staan en niet ingrijpen maar naar de camera grijpen, ziek dom volk.Meisje (13) op fiets in gezicht gestompt in Didam


DIDAM - Een 13-jarig meisje uit de gemeente Montferland is maandag op klaarlichte dag mishandeld. Dat meldt de politie.  Woensdag hebben zij en haar familie hiervan aangifte gedaan bij de politie.

'Kutwijf'
Het meisje fietste in de buurt van de rotonde van de Bievankweg en de Bosstraat in Didam, vlakbij het viaduct over de snelweg A18 toen ze door 5 jongens werd uitgescholden. Zij maakten haar uit voor 'kutwijf'. Toen het meisje hierop reageerde met de opmerking: 'doe even normaal', rende 1 van de jongens naar haar toe.

Vuistslag
Hij trok aan de bagagedrager van haar fiets. Hierdoor kon zij niet meer verder fietsen en kwam stil te staan. Toen het meisje zich omdraaide, kreeg ze van de betreffende jongen een vuistslag in haar gezicht.

De andere 4 stonden erbij te kijken. De jongens zijn naar schatting allemaal ongeveer 15 jaar oud en een stuk groter dan het slachtoffer.

Artikel uit De Gelderlander waarbij zorgvuldig de afkomst van dit laffe straattuig wordt vermeden.Meisje (15) zwaar mishandeld


IJMUIDEN - De politie heeft twee jongens van 14 en 15 jaar opgepakt voor de zware mishandeling van een 15-jarig meisje uit Beverwijk. Het slachtoffer werd donderdagmiddag door jonge mannen toegetakeld in IJmuiden. Meerdere schokkende beelden van de mishandeling verschenen nog dezelfde dag op internet.


Op de beelden is te zien hoe een jongen het meisje met zijn vuisten in haar gezicht slaat. Nadat het slachtoffer op de grond is gevallen schopt een andere jongen haar.
De politie neemt de zaak hoog op en is er ,,hard mee bezig'', zei een woordvoerster. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan en later op de dag werden de verdachten opgepakt. Ze komen uit Beverwijk en Heemskerk. Over de toedracht kon de politie nog niets zeggen.
Uit de beelden blijkt duidelijk dat minstens twee mensen stonden te filmen hoe het meisje in elkaar werd geslagen.

Artikel uit De Telegraaf


Twee verdachten aangehouden voor ernstige mishandeling 15-jarig meisje in IJmuiden Donderdagavond werd er een video gepost op een Facebook-pagina waarin de ernstige mishandeling van een 15-jarig meisje te zien is. Het 15-jarige meisje uit Beverwijk krijgt eerst twee keiharde klappen met een vuist in haar gezicht van een jongen. Wanneer ze op straat ligt krijgt ze van een tweede jongen een harde trap tegen haar hoofd. Een van de daders zegt vervolgens tegen het meisje: 'Kankerhoer! Maak mij niet kwaad. Deze keer klappen. De volgende keer neuk ik je'. Het incident gebeurde op Plein 1945 in IJmuiden.
Toen de video werd gepost was er nog geen aangifte gedaan door het slachtoffer. De politie is echter wel een onderzoek begonnen nadat er meerdere meldingen over het incident waren binnengekomen. Omstreeks 23.15 uur meldde de politie dat ze twee verdachten hebben aangehouden voor de ernstige mishandeling. De verdachten zijn een 14-jarige Beverwijker en een 15-jarige Heemskerker. Het 15-jarige meisje heeft inmiddels aangifte gedaan van de mishandeling.
Volgens de zus van het slachtoffer is één van de daders Soufian L. Inmiddels is zijn Facebook-pagina niet meer online. Op Facebook heeft de zus van het mishandelde 15-jarig meisje het volgende gepost: 'Dit is me kleine zusje van het filmpje, stelletje mongolen. Jaaa, het is mijn zusje en weten precies wie het zijn. Soufian L. mensen!! Soufian is een ziek persoon, ik ken hem door. Jaa, ze zijn opgepakt maar wanneer die vrij is...'.

artikel via crimescene.pro


Het gaat geweldig met Nederland, ik hoor het "onze" minister president nog zeggen bij de algemene beschouwingen terwijl zijn vriendje Samsom hem verliefd op de bek pakt en buk-maatje Pechtold alvast klaar gaat liggen voor de volgende ronde terwijl hij met naar nog meer macht zoekende geile ogen een gelukzalige glimlach op zijn kop weet te toveren.


Ja het gaat geweldig, de Nederlanders betalen nog steeds voor heel Europa, onze ouderen mogen eens in de 3 weken onder de douche in plaats van om de week, bejaarde tehuizen bouwen we om tot opvang centra voor nieuwe gelukszoekers en kerken en synagoge laten we slopen en moeten plaats maken voor nieuwe islamitische terreur opleidingscentra luisterend naar de naam moskee waarvandaan alle niet islam volgers de dood op meest afschuwelijke wijze wordt toegewenst.

Kanker is het nieuwe stopwoord, een knal voor je kop kun je krijgen wanneer je hier iets van zegt of wanneer je een avondje bent gaan stappen en net de verkeerde groep licht getint tuig tegen komt en hiervoor hoef je niet eens zelf een grote bek op te zetten, een keppeltje te dragen of homo te zijn, nee dit gebeurd volkomen spontaan wat dat betreft discrimineert dit licht getinte tuig zeer zeker niet.

Meisjes worden mishandelt, bespuugt en in elkaar geslagen op straat, kinderen verkrachten kinderen en krijgen dan een speeltuin verbod van enkele uren daar ze het al zo moeilijk hebben, ja dat is het Nederland van de vvd, pvda, d66, gl en de sp, moet kunnen is een kwestie van een andere cultuur en daar moeten we maar mee om leren te gaan..........................

Nou ik niet, kan er niet mee omgaan en ga daar ook geen enkele moeite voor doen en doe bij deze alvast de belofte dat er in Nederland meisjes/kinderen rond lopen en fietsen die niet enkel worden "beschermd" door de Nederlandse wetgeving en waarvoor de politie niet langs hoeft te komen om de daders op te pakken, maar waarvoor er beter een bezemwagen langs kan rijden om de overblijfselen van deze daders bij elkaar te vegen, want deze daders vallen dan onder het Bolo rechtsstelsel en dat werkt een stuk effectiever dan de rechtsgang van de laffe Nederlandse rechters.

met groet Bolo 

Geen opmerkingen: