.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

woensdag 17 september 2014

Welkom in Turkije

All Inclusive Resort Turkije
De kans is groot dat je tijdens de komende nazomer vakantie, terwijl je geniet van je zoveelste "gratis" cocktail en half rauwe stuk veel te koude halal vlees, op je Turkse vakantie resort ook nog eens een aantal bekende "mensen" tegenkomt. altijd leuk, maar een handtekening zou ik aan deze (ongetwijfeld) zwaar beveiligde gasten zeer zeker niet vragen. Het gaat namelijk om gasten die op speciale uitnodiging van president Tayyip Erdogan hier mogen verblijven om even de dagelijkse sores een beetje te vergeten en bij te komen van hun zware en vermoeiende reis vanuit Qatar.

Ach van het ene zonnige vakantie paradijs naar het andere zonnige vakantie paradijs dat maakt uiteraard helemaal niets uit voor de leiders van de massamoordenaars, mishandelaars en verkrachters van de moslim broederschap en aangezien ze door Qatar, onder druk van andere Arabische Golfstaten, werden gevraagd om te vertrekken moeten ze toch een andere plek hebben waarvandaan ze veilig hun terreur acties kunnen plannen. Een hooggeplaatste broederschap woordvoerder melden officieel vanuit Londen dat afgelopen zaterdag Qatar had gevraagd aan zeven hooggeplaatste personen van de beweging om een eind te maken aan het vakantie vieren in Qatar en om het land te verlaten, dit nadat er druk op Qatar was uitgevoerd om te stoppen met het steunen van de islamisten.

President Tayyip Erdogan liet zich weer eens van zijn beste kant zien en maakte nogmaals duidelijk hoe geweldig het wel niet zou zijn wanneer Turkije eindelijk eens kan toetreden tot de Europese Gemeenschap om zodoende een nog eenvoudigere toegangspoort te kunnen vormen, of moet ik zeggen blijven?, voor de islam en al haar haatgevoelens richting Europa en dus ook Nederland.

De Turkse media melde zelf het geweldige nieuws dat er zeven oorlogsmisdadigers van het in Egypte verboden terroristische moslim broederschap mogelijk hun oorlogsmisdaden vanuit Turkije verder mogen coördineren om nieuwe en meer terreur op te kunnen zetten onder het genot van een heerlijk kopje bananenthee of een kopje Raki. Het nieuws dat de leiders van de moslim broederschap hartelijk welkom waren in Turkije werd door Erdogan tegen Turkse verslaggevers verteld terwijl hij juist uit het vliegtuig stapte terug van een officieel bezoek aan Qatar afgelopen maandag. 

Echter hier blijft het niet bij, nee er is nog meer ruimte voor kindermoordenaars op afstand, echter deze kindermoordenaar die U ook nog tegen kunt komen op de stranden van Marmaris is een "man" die kinderen en ook oudere onschuldige burgers de dood in jaagt door ze te misbruiken als menselijk schild en vanuit zijn terras stoel er gewoon schijt aan heeft hoeveel onschuldige mannen, vrouwen en kinderen hij de dood in jaagt door ze te misbruiken in zijn oorlog tegen Israël, hamas-leider Khaled Mashaal.

Inderdaad, Turkije werd ook gemeld als een mogelijke bestemming voor de hamas-leider Khaled Mashaal, die ook al in Qatar woont en in de nasleep van de uitzetting van zijn moslim broederschap vrienden lijkt ook het verblijf van deze hamas oorlogsmisdadiger in Qatar op zijn einde te lopen. Overigens ontkende hamas woordvoerders afgelopen maandag nog dat Mashaal Qatar ook een verzoek tot oprotten had ontvangen van het emiraat in navolging van de moslim broederschap leiders. 

Een reportage in een Tunesische krant beweerde echter dat Mashaal overweegt om te verhuizen naar Tunesië, Turkije of Maleisië. Hamas-woordvoerder Ismail Radwan gaf echter aan dat Qatar niet heeft aangedrongen op het vertrek van Mashaal, hij voegde eraan toe dat de betrekkingen tussen Hamas en Qatar op dit moment niet eenvoudig zijn en de woordvoerder zei dat ook deze berichtgevingen er vooral voor zijn bedoeld om spanningen en verwarring tussen hamas en Qatar te creëren. 

De veelal met antisemitische opmerkingen strooiende Erdogan is één van hamas grootste diplomatieke supporters en bondgenoten in het Midden-Oosten en heeft al meerder malen laten weten hoe hij denkt over Israël, de Joden en de vrijheid van meningsuiting, geloof en gelijke rechten voor alle mensen. Enkel en alleen om die reden lijkt een verblijf van al deze oorlogsmisdadigers in de islamitische poort naar Europa een logisch gevolg te zijn van zijn denkwijze en manier van handelen.

En in Nederland gaat men in de politiek hier uiteraard niets mee doen, de VVD zou dit best wel willen maar ze zijn doodsbang van coalitie partner PVDA en landverraders D66 die niets liever willen dan Turkije binnen de Europese Unie te trekken en een verder islamisering van Europa en dus ook Nederland als zeer positief ervaren.

Ach de PVV zou ook wel in deze een roepende in de woestijn blijven echter met de islamisering, schending van mensenrechten en christen vervolging wereldwijd is het een kwestie van tijd totdat het CDA en de beide op geloof gebaseerde mede coalitie steunende kleine partijen als ook de SP zich gaan schuilen achter de PVV en wanneer je de laatste politieke debatten en verschuivingen een beetje volgt dan zie je dat ze heel langzaam op aan het schuiven zijn in de juiste richting.

Hoop doet leven.................

met groet Bolo

Cartoons

Geen opmerkingen: