.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

vrijdag 5 september 2014

Het vergelijk


Nationalisme, fascisme, antisemitisme en de islam."geleend"van E.J.Bron

De overeenkomsten met de jaren dertig, voor het begin van de tweede wereldoorlog en het heden juist voor aanvang van de derde wereldoorlog zijn overduidelijk aanwezig. Dat de derde wereldoorlog er gaat komen kommt nicht in frage de enige vraag is : Wanneer komt de derde wereldoorlog? of wellicht is de juiste vraag : Wanneer is de derde wereldoorlog eigenlijk begonnen?
Of is het "midden Oosten" niet bij ons voor de deur, niet dichtbij genoeg en telt dit eenvoudigweg niet mee? Het achterlijke islamitische zooitje van boko haram , de (zelf)moord brigade van hamas, de koppensnellers van de zelfbenoemde islamitische staat of iets verder terug in de tijd met de taliban, hezbollah en de rest kan eenieder zelf wel invullen, aan islamitisch georiënteerde randdebielen geen gebrek.

Uiteraard kunnen we het ook wel wat dichterbij huis zoeken, wat te denken van de oorlogen in het voormalige Joegoslavië, de afscheidingen van de diverse landen uit de voormalige Sovjet Unie, Tsjechië en Slowakije en ga zo maar door en dan vergeten wij nog de grootste speler op de Europese velden wat betreft het uitermate populaire "landjepik" en nee nu bedoel ik zeer zeker niet Rusland, maar ik doel in deze op het zich zelf in stand houdende en middels manipulatie en valse beloftes steeds maar weer groter wordende geldverslindende gedrocht "De Europese Unie".

De Europese Unie, met mensen die het vanuit Europa voor ons zouden moeten regelen, maar in plaats hiervan zich vooral druk maken over het inlijven van nieuwe landen en hiervoor miljarden aan belastinggeld over de balk smijten ongeacht wat een ieder er verder van vind, welke groepering met welke wereld leider deed eigenlijk exact het zelfde in de jaren dertig en volbracht zijn "feestje" in de eerste jaren veertig?

Maar om te belanden in het strijdgewoel van de derde wereldoorlog die we als vrije westen allang aan het voeren zijn tegen de opkomst van de meeste gevaarlijke en achterlijke ideologie die er bestaat, de islam, hoeven we helemaal niet zo ver weg, met een 33000 kilometer vliegen bevinden wij ons al in Israël en laat Israël nou net de grens zijn die er is opgetrokken om het islamitische monster tot staan te kunnen brengen. Ik heb er weinig vertrouwen in dat men de moordenaars en verkrachters van de islamitische staat elders tot staan kunnen of zelfs willen gaan brengen, de strijd woed nu in Syrië en Irak, maar ook aan de andere kant is het een geweldige puinhoop en dan doel ik in deze enkel maar op Libië, Egypte en Sudan aangezien deze het kortste tegen Israël aanliggen en ik vergeet dan nog maar even de strijd die al enige tijd ontbrandt is in al die andere omliggende landen daar in die grote zandbak.

De landen die wat dichter bij ons zouden moeten staan zijn dan Marokko aan de ene kant en Turkije aan de andere kant, vanuit Marokko overspoelen de jihad strijders de rest van die grote zandbak en Turkije doet er alles aan om de islamitische poort van en naar Europa te worden, uiteraard onder luide toejuichingen vanuit de landjepik organisatie genaamd "Europese Unie".

De doelstelling van de islamitische staat is uiteindelijk Europa binnen wandelen (oké varen) via Gibraltar om zodoende de Spanjaarden op de zelfde manier aan te pakken als de Yezidi's en elke niet islam gelovige die ze verder nog tegen komen op hun moorddadige zegetocht en na de Spanjaarden is uiteraard de rest van Europa aan de beurt. De Koerden stoppen voorlopig het islamitische monster in zijn opmars richting Turkije en het IDF (Israëlische defensieleger) stopt, overigens onder luid protest vanuit de Europese Unie, voorlopig de islamieten die nu de naam hamas gebruiken aan de grens van Israël. Hoe lang houden ze dit nog vol? De Koerden worden gelukkig eindelijk eens geholpen, maar Israël staat nog steeds alleen.

Mijn opmerking dat de derde wereldoorlog al is begonnen lijkt me dus zeer zeker niet zo maar uit de lucht gegrepen en om even dat stapje terug te zetten, volgens "de kenners" begon de tweede wereldoorlog ook pas op 11 december 1941, eerder was het geen wereldoorlog, maar een Europese oorlog en een hiervan losstaande Aziatische oorlog (Japan), zelfs de Duitse aanval op 22 juni 1941 op de Sovjet-Unie maakte het nog geen officiële  wereldoorlog, de Duitsers verklaarde na Pearl Harbor pas de oorlog aan de Verenigde Staten en ja pas op dat moment was er spraken van een wereldoorlog

Hieruit trek ik dus de conclusie dat we ook nu pas van een wereldoorlog spreken wanneer het islamitische moordenaars gilde voet zet op Spaanse bodem of wanneer ze vrolijk Turkije binnen wandelen.

En hoe kijken we hier na nu vanuit Nederland? Hier hebben we gevaarlijke clubjes zoals de Partij van de Arbeid, de Partij van de Eenheid, de Islam Democraten of het Rotterdamse nida maar zijn deze islam georiënteerde clubjes wel zo gevaarlijk? Of moeten we bang zijn voor de wolf in schaapskleren, de partij die zegt het zo goed voor te hebben voor alle Nederlanders alleen de echte Nederlanders die merken zo verrekte weinig van de goede bedoelingen van deze nieuwe landverraders en toch staan ze achter deze partij. Democraten 66, maar willen deze democraten ons niet afgeven aan de Europese Unie om vervolgens Nederland samen met de rest van Europa te laten veranderen in een islamitische staat?

Ik stap weer even een oorlog achteruit ja de vooravond van de tweede wereldoorlog, want wat riepen de volgelingen van waterbouwkundig ingenieur Anton Adrian Mussert in 1931 om in 1935 haar top te bereiken met als doelstelling de aansluiting bij Duitsland om het derde rijk te versterken?
En wat roepen de hersenloze volgelingen van de man die nog nooit echt gewerkt heeft, de kunstgeschiedenis en archeologie student Alexander Pechtold nu een 80 jaar later? Juist ÉÉN EUROPA en de rest mag U zelf invullen.

Een andere merkwaardige echter minder bekende overeenkomst is het feit dat Mussert heel kort in de schaduw opereerde van ander fascistische partijen te weten "de Algemene Fascistenbond" en "de Dietse Nationaal-Solidaristen"  en deed Pechtold niet hetzelfde met de meer openlijk linkse partijen van groen links en de partij van de arbeid?

Ook voor de tweede wereldoorlog was er protest tegen nationalisme, fascisme en antisemitisme, ook toen werden deze protesten in eerste instantie de kop in gedrukt en pas serieus genomen toen de Joden met treinen werden afgevoerd en nu? nu doen we weer het zelfde, we geloven of willen niet geloven dat de oorlog tegen de nieuwe nazie's, de islam allang is begonnen en we geven de volgers van deze achterlijke ideologie even als de volgers van de NSB 80 jaar geleden gewoon een podium en de ruimte om hun smerige mening over onze straten en pleinen uit te spugen, nee wij hebben nog niets geleerd, we veroordelen Israël en geven de islam de ruimte om de Joden een hernieuwde kennismaking met de gaskamers toe te wensen terwijl we voor de tv zitten met een biertje in de hand en een bakkie pinda's op tafel, want zo'n vaart zou het allemaal wel niet lopen....................


"geleend" van presstv.ir


middels EJ Bron

met groet Bolo


Geen opmerkingen: