.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

zaterdag 6 september 2014

De waarheid

Wat gebeurde er nu werkelijk?  

Het Wafa ziekenhuis in Gaza
Jonathan Miller geeft hier de versie van de hamas-terroristen over de gebeurtenissen in het Wafa ziekenhuis in Gaza in plaats van te rapporteren wat er daadwerkelijk gebeurd is.

Hamas gebruikte het Wafa Ziekenhuis als uitvalsbasis om Israël en IDF-soldaten aan te vallen. Maar Miller laat dit niet echt onbelangrijke gegeven weg uit zijn rapportage en verzwijgt het ook om de kijkers te vertellen dat de IDF herhaalde waarschuwingen voor de aanval op de Hamas-terroristen aldaar had gegeven.

Zie onderstaande youtube filmpje.


Info van het IDF Blog: 

Wafa Ziekenhuis: Een Hamas Commando Center en raket-lanceerbasis opgezet door Hamas  

Het Wafa ziekenhuis, een civiel gebouw in de buurt van Gaza-stad Shuja'iya, is een commandocentrum, raket-lanceerbasis, observatiepunt, sluipschutter post, wapens opslagfaciliteit, dekking voor tunnel-infrastructuur, en een algemene basis voor aanvallen tegen Israël en de IDF troepen. 
Hamas heeft herhaaldelijk het vuur geopend vanuit de ziekenhuis ramen en gebruikte anti-tank raketten vanaf het ziekenhuis terrein. Hamas veranderde doelbewust en cynisch het ziekenhuis in een legitiem militair doelwit. 

In reactie op de bedreiging die dit vormde voor Israël en haar IDF troepen, heeft de IDF herhaaldelijk waarschuwingen overgebracht naar het ziekenhuis personeel, Palestijnse functionarissen en internationale hulporganisaties, waaronder de World Health Organization, met het verzoek dat ze er voor zouden zorgen dat het ziekenhuis niet langer zou worden gebruikt voor militaire doeleinden, en de waarschuwing dat de IDF gedwongen zou zijn om op te treden indien deze activiteiten vanuit het ziekenhuis voortgezet zouden worden.

Toen hamas deze activiteiten niet wenste te staken sprak de IDF, al reeds in de eerste week van de operatie, herhaaldelijk met alle relevante partijen en waarschuwde alle burgers om te vertrekken.

Op 23 juli, was hamas nog steeds bezig met het blijven afvuren van raketten vanuit het ziekenhuis waarna de IDF een extra waarschuwingsoproep op die dag heeft doen uitgaan en audio bewijs van deze oproep bevestigt dat het ziekenhuis werd gesloten en er geen medisch personeel of patiënten in het gebouw meer aanwezig zouden zijn. ​​Na bevestiging dat er geen burgers meer aanwezig waren heeft de IDF het ziekenhuis aangevallen in een poging het wapenarsenaal van de hamas terroristen te vernietigen en op video materiaal valt ook te zien dat er na de aanvallen van IDF nog meerdere secundaire explosies te horen en te zien waren.

Bovenstaande verhaal is dus het verhaal dat Jonathan Miller ons niet wilde vertellen, hij koos voor het hamas verhaal een verhaal waarin Israël weer eens als agressor neergezet werd en de arme terroristische toneel vereniging van hamas weer in de slachtoffer rol werd geplaatst.
Overigens is het bijzonder mooi om te zien dat vriend Jonathan gekleed gaat alsof hij mee gaat doen aan een actie van het SWAT team, terwijl de Palestijnen vrolijk in een t-shirtje en korte broek rond wandelen en ja dit geeft ook wel weer een beetje aan hoe droevig het gesteld is met Jonathan Miller en vele andere door hamas gebrainwashte media lafaards.

met groet Bolo

Bron vermelding 

Geen opmerkingen: