.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

vrijdag 19 september 2014

Verboden te lachen

Iran: 

'Happy' Music Video Makers 

Veroordeeld tot 91 zweepslagen
Is voor sommige mensen die niet van deze muziek houden wellicht wel wat van te zeggen, echter de vraag die bij mij dan direct opkomt is het of dit ook de toekomst van Nederland gaat worden indien wij verder door blijven gaan met het beleid dat er door "onze" regering wordt uitgestippeld voor ons?

Een Iraanse rechtbank heeft zes jonge Iraniërs veroordeeld tot een gevangenisstraf en als extra bonus voor deze daad die zeer ernstige schade kan toebrengen aan de islamitische leefwijzen van 91 zweepslagen voor het produceren van een video parodie op de hit "Happy" van Pharrell Williams. Sassan Soleimani , de producer van deze buitengewoon vrolijke video, kreeg een gevangenisstraf van één jaar terwijl de andere vijf zes maanden achter de tralies kunnen gaan verdwijnen, tja vrolijkheid wordt niet getolereerd in een islamitische staat.

De straffen zullen echter de eerst komende drie jaar nog niet worden uitgevoerd indien de veroordeelde zich onthouden van soortgelijke "misdrijven" in deze periode. Na drie jaar mogen ze weer "gewoon" vrolijk zijn en wellicht zelfs af en toe weer lachen zonder dat deze straf ze nog langer als het zwaard van Damocles boven het hoofd blijft hangen .

De video bracht het schuim op de baarden en veroorzaakte enorme woedeaanvallen bij de islamitische autoriteiten van het land voor het afbeelden van vrouwen en mannen die samen dansen op deze duivelse westerse muziek. De vrouwen verschenen ook nog eens zonder hun hijab (islamitische hoofddoek) in beeld een bedekking die verplicht is in de uitermate tolerante islamitische Republiek Iran.

Echter hun arrestatie leidde tot een internationaal protest, vooral na dat ze werden gedwongen om op televisie een bekentenis te doen van hun uitermate zware misdrijf en ze met Pharrell Williams zelf belden voor hun vrijlating. 

"De rechter veroordeelde hen schuldig aan deelname aan het maken van een vulgair clip en onwettige relaties tussen leden van de groep onderling ", aldus de Internationale organisatie voor Mensenrechten in Iran.

Kunnen wij over een jaar of 20 in dit artikel eenvoudigweg de naam Iran vervangen door Nederland?
Wanneer het aan dom links Nederland en meelopers zoals de landverraders 66 ligt zeer zeker wel en mogen wij ook hier niet meer vrolijk zijn, lachen, dansen en lol maken aangezien ook wij dan gedwongen worden om te leven volgens de islamitische wetgeving, "Over my dead body".

met groet Bolo 

aan de hand van artikel Israel national news

Geen opmerkingen: