.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

zaterdag 27 juni 2015

islamitische staat verkoopt' 42 Yezidi vrouwen door aan terroristen in Syrië


De terreur organisatie islamitische staat heeft op donderdag 42 Irakese vrouwen van de Yezidi religieuze minderheid die ze eerder hadden ontvoerd doorverkocht aan terroristen in het oosten van Syrië.


Het Syrische Observatorium voor de Mensenrechten zei dat de vrouwen werden behandeld als "slaven" van de jihadisten en werden verkocht "voor bedragen tussen de $ 500 en $ 2.000 dollar"
De vrouwen werden vorig jaar reeds ontvoerd in de Sinjar regio in Noord-Irak, waar een breed offensief was gelanceerd door de islamitische moordenaars en verkrachters brigade.
Eerder deze maand werden ze naar, de door de islamitische terreurorganisatie bezette stad, Mayadeen in de oostelijke provincie Deir Ezzor in Syrië gebracht.
"Sommigen van hen werden ontvoerd samen met hun kinderen maar we weten niet wat er met deze kinderen is gebeurd," zei observatie directeur Rami Abdel Rahman. 
De Yezidi's, een religieuze minderheid die voornamelijk in Irak in de Sinjar regio leeft zijn noch moslims noch Arabieren en volgen een uniek geloof. Ze worden beschouwd als ongelovigen door de jihadisten.
In 2014 hebben de jihadisten vele Yezidi's afgeslacht en de overlevenden zijn met tienduizenden op de vlucht geslagen voor het islamitische moordzuchtige geweld, duizenden meisjes en vrouwen zijn gevangen genomen en worden door de aanhangers van het "geloof van de vrede" als oorlogsbuit gezien en op die manier werden ze misbruikt als seksslavinnen, waarbij de leeftijd voor het pedofiele islamitische verkrachters legioen totaal niet ter zaken deed, of jawel toch wel, vrouwen die te oud waren werden uiteraard volgens goede islamitische traditie afgemaakt.
De VN heeft gezegd dat de wreedheden begaan tegen de kleine gemeenschap kan oplopen tot genocide, ja je leest het goed "KAN OPLOPEN TOT GENOCIDE" De reeds nu vrijwel uitgeroeide Yezidi gemeenschap kan niet meer ten prooi vallen van een genocide, helaas niet meer, aangezien een zeer groot aantal reeds is uitgeroeid, een ander deel verplicht is bekeerd tot de islam, zelfmoord pleegde of ten prooi is gevallen aan islamitische seksslaven handelaren. 
Zijn er nog wel voldoende Yezidi over om nog van een genocide te kunnen spreken bij de volgende aanval op deze gemeenschap?
met groet Bolo

Geen opmerkingen: