.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

zondag 21 juni 2015

Plan Wiebes

Nieuw Nederlands belastingstelsel met groot gejuich ontvangen (in België en Duitsland)

Het Haagse zooitjes is er in de inmiddels beruchte achterkamertjes wederom in geslaagd om volledig volgens de wens van de nieuwe landverraders groepering, inderdaad de d66, Nederland weer wat verder de afgrond in te duwen middels het "plan Wiebes" beter bekend als "het nieuwe Belastingstelsel".

De regeringspartijen en de huichelaars onder de "oppositiepartijen" zijn er mee bezig om een waar paradijs te creëren dat gunstig is voor de werkgelegenheid en er  tevens voor zorgt dat werkende mensen er per jaar zo'n 800 euro op vooruitgaan.

Dit moet natuurlijk wel ergens vandaan komen, ofwel de sigaar uit eigen doos, en om die reden gaan de gunstige btw tarieven op de schop en gaan een groot aantal producten en diensten fors duurder worden. Dus komt er al met al op neer dat we door de regeringsklucht wederom gigantisch worden genaaid en het zooitje ongeschikte hoopt dat we niet merken dat we al met al gemiddeld maandelijks gewoon weer een euro of 80 duurder uit zijn door deze enorme belastingmeevaller.  


De btw aanpassing gaat zeer zeker meer banen opleveren, maar dan wel aan de andere kant van de grens alwaar de vlaggen uitgaan bij de winkeliers en Merkel blijft bijna in haar vreugde orgasme wanneer ze ziet dat Nederlanders nog massaler de grens overtrekken om te shoppen en hierbij het snelwegvignet opgelegd door de Duitse overheid gewoon maar voor lief nemen.

De middenstanders in het grensgebied die door eerder maatregelen van de Nederlandse regering en het meelopers schorem nog niet werkeloos thuis achter de geraniums terecht gekomen waren of het zelfde werk dat ze vroeger als baan hadden nu op "vrijwillige basis" mogen verrichten, kunnen nu de deuren ook gaan sluiten en lijdzaam toezien hoe de bewoners van het grensgebied massaal de grens overtrekken om daar voor heel wat minder in het levensonderhoud te kunnen voorzien. Feit is ook nog eens dat de cirkel steeds groter wordt en nu bedoel ik de cirkel waarvandaan men de grens overtrekt, des te duurder Nederland gaat worden, des te interessanter het gaat zijn om wat kilometers te maken om je boodschappen te doen, je haar te laten knippen en je tank vol te gooien, neem tevens je fiets mee voor een onderhoudsbeurt en rij even langs een Duitse loodgieter om een afspraak te maken voor die lekkende regenwater afloop die je zelf maar niet verholpen kunt krijgen.


Verder gaan ze de toeslagen sterk verminderen of zelfs compleet afschaffen, zodat mensen die toch al een wat smallere beurs hebben helemaal afhankelijk gaan worden van de voedselbank of mogen gaan bedelen bij vrienden en familie om in het levensonderhoud te kunnen voorzien. Voor mensen met een smalle beurs en een eigen huis gaat het nog spannender worden aangezien de hypotheekrente aftrek nog maar weer eens aangepakt gaat worden, hoe de huisbezitters nu weer worden geterroriseerd is op dit moment nog niet helemaal duidelijk, maar maak je geen zorgen huren kan ook aangezien de huurprijs zeer zeker ook weer omhoog gaat.

Ook briljant, de nieuwe plaatselijke belastingen waarvoor de gemeenten toestemming gaan krijgen om deze zelf in te voeren als het aan het Haagse zooitje onbekwaam volk gaat liggen. Hoe gaat dit verder? Krijgen we nu een wandeltaks? een fietstaks? een terrastaks? mag de wethouder bij mij in huis komen kijken wat er hier ongeveer aan waarde staat en hier een gemeentelijke belastingtaks voor invoeren? Of moet ik een extra riooltaks betalen, aangezien er hier in huis 4 personen wonen die niet staande kunnen plassen of gaat hierdoor in huize Bolo de toiletbriltaks dan omhoog? Zou me niet eens verbazen ook.

Handig is het wel dat de gemeente nu al weten dat ze met deze onzin enorme winsten gaan maken en dat wij een financiële meevaller krijgen van de Nederlandse staat die ons uiteindelijk gewoon weer bakken met geld gaat kosten. Ach wie had dit eigenlijk anders gedacht?

Lijkt me ook veel beter om ons geld uit te geven aan nieuwe haat kazernes of het importeren van het nieuwe toekomstige islamitische jihad tuig, zodat we met de dag minder te vertellen krijgen in ons eigen land.


En nu snel me chromebook verstoppen, zit aan me maximaal aantal letters deze zondag en wanneer ik niet uitkijk moet ik ook nog een extra lettertaks gaan betalen aan die gemeente ambtenaar die regelmatig langs komt fietsen om te kijken of der hier of daar nog wat te halen is, trouwens heb toch niet zo veel tijd meer vandaag het is koopzondag in Kleve, of was het nou in Goch of in Mühlenbruch weet het eigenlijk niet meer, maakt ook niet uit dan gaan we maar zwemmen in GochNess ook altijd leuk.

met groet Bolo


Geen opmerkingen: