.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

zondag 28 juni 2015

Nederlander zegt tientallen islamitische terroristen te hebben gedood

De Nederlandse oud-militair Richard Jansen, die zich begin dit jaar als sluipschutter aansloot bij een militie van Syrische Koerden, zegt zo'n veertig IS-strijders te hebben uitgeschakeld. Dat beweert hij vrijdagavond in een interview met EenVandaag. Hij spreekt van 'prijsschieten' op de strijders van Islamitische Staat in Noord-Irak. Jansen kan strafrechtelijk vervolgd worden.Jansen sloot zich eind vorig jaar aan bij de Koerdische rebellengroep YPG, een militie van Syrische Koerden die onder andere betrokken is bij de verdediging van Kobani. Hij zegt vertrokken te zijn naar het gebied vanwege de wreedheden van IS, zoals de vele onthoofdingen. 'Met mijn militaire achtergrond kan ik de Koerden helpen', zegt Jansen.

Hij gaf onder andere militaire trainingen aan andere buitenlandse strijders. In januari van dit jaar besloot hij mee te vechten aan het front. Bij gevechten in een berggebied in Noord-Irak beweert hij  tientallen IS-strijders te hebben gedood. 'Het zijn geen mensen, het is prijsschieten op de kermis', noemt hij het doden van de jihadisten.

Jansen zegt bij dit offensief zwaar gewond te zijn geraakt. Hij revalideert nu in een kliniek in Duitsland. Hoewel de Koerden hem als een held beschouwen, kan het OM hem strafrechtelijk vervolgen voor deelname aan de strijd in Syrië en Irak. Tot nu toe zijn alleen Nederlanders vervolgd die zich hebben aangesloten bij IS of andere jihadistische strijdgroepen.

 Filmpje


Artikel met dank overgenomen van Het Parool 

Door mij geplaatst om de achterlijkheid der Nederlanden maar weer eens aan te geven.

Moordenaars en verkrachters van vrouwen en kinderen die toevallig een Nederlands paspoort hebben worden bij terugkomst. wanneer ze als huursoldaat de terroristische organisatie van de islamitische staat hebben geholpen met het vermoorden van onschuldigen vrouwen, kinderen en anders gelovige, een huis, desnoods een levenslange uitkering en medische dan wel geestelijke bijstand enkel en alleen daar ze het zo moeilijk hebben gehad terwijl ze uit naam van die pedofiele nep profeet meisjes van een jaar of 12 hebben verkracht, mensen hebben onthoofd, diverse pogingen tot genocide op niet moslims hebben gesteund en weet ik veel wat voor vreselijks allemaal nog meer.

En deze soldaat die hier tegen is gaan strijden om de Koerden te helpen, die zou bij thuiskomst moeten worden opgepakt aangezien hij is gaan strijden tegen deze islamitische moord en verkracht brigade?

Schaam je rot dat je Nederlander bent met zo'n achterlijk door mohammed gelikt zooitje onbekwame  en totaal ongeschikte laffe linkse landbestuurders.

En dan die laatste opmerking,

Hoewel de Koerden hem als een held beschouwen, kan het OM hem strafrechtelijk vervolgen voor deelname aan de strijd in Syrië en Irak. Tot nu toe zijn alleen Nederlanders vervolgd die zich hebben aangesloten bij IS of andere jihadistische strijdgroepen.

Het zijn GEEN NEDERLANDERS die zich hebben aangesloten bij die terroristen, maar VOLGERS van de islam die toevallig een Nederlands paspoort hebben, dus GEEN Nederlanders en ze worden hier ook enkel op papier vervolgt, ze krijgen, jawel, ALLE ruimte en mogelijkheden om zich weer "aan te passen aan de maatschappij"

Zou me niets verbazen wanneer de Nederlandse oud-militair Richard Jansen dadelijk wel gaat worden opgepakt, want strijden tegen het gedrocht, de islam, dat hebben ze bij het achterlijke Haagse zooitje liever niet in deze politiestaat.

met groet Bolo

Geen opmerkingen: