.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

zondag 9 november 2014

Wat is haat, nee wanneer is het haat?

Wat kan wel en wat kan niet?


Kom hier op wanneer ik een stukje lees dat gaat over het bekladden van een moskee (of twee) in Zelzate te België. Hier heeft het gerecht celstraf gevraagd voor slogans tegen islamisering en dat op zich is nog niet eens zo heel erg vreemd, echter wanneer ik dan verder lees dan kom ik er achter dat een havenarbeider, de 32 jarige Nick, hiervoor in staat van beschuldiging is gesteld aangezien hij op dat moment actieverantwoordelijke was bij deze actie van het het extreem-rechtse Voorpost. Het parket verlangt acht maanden cel voor het aanzetten tot discriminatie.Bij de actie die werd gehouden tegen de islamisering van Zelzate werden er spandoeken opgehangen en pamfletten uitgedeeld met de boodschap ‘Stop de islamisering van Zelzate’, verder werden er op straat en aan de gevel van de twee moskeeën in Zelzate ook stickers en graffiti aangebracht met slogans als ‘Stop kinderverkrachters’ en ‘Stop islamterreur’, voorzien van hakenkruizen.

Een inbreuk op de anti-racisme wet volgens het Gentse parket, Nick was verkeerd bezig geweest door de islam te linken met criminaliteit, ‘meneer zet aan tot onrust en haat, dat kunnen we niet tolereren’, aldus de procureur in Gent over deze actie die plaats vond in de nacht van 3 op 4 juli 2014.

Dus wanneer ik het allemaal goed begrijp mag je de islam niet linken aan criminaliteit, maar je mag wel spandoeken voorzien van hakenkruizen? Dit verklaart dan natuurlijk dat het ook geen enkel probleem is om met jihad vlaggen rond te lopen, zolang je niet moslims maar geen fietsendieven noemt, beetje vreemd lijkt mij.

De actie op zich kan ik me overigens prima in vinden, op die hakenkruizen na dan, moet je niet willen en niet doen dan verlaag je, je eigen tot het niveau van de islamitische demonstranten die anti joden leuzen mogen roepen en met jihad en nazi symbolen mogen rondwandelen, denk dat wij, als tegenstanders van de islamisering van Nederland, België, Duitsland nee heel Europa moeten laten zien dat we ons niet hoeven te verlagen tot dat niveau en dat we met ruim voldoende argumenten, zoals criminaliteitscijfers, foto dan wel video materiaal en ooggetuigen verslagen ruimschoots kunnen aantonen dat de islam een moordzuchtige ideologie is waarbij met vaste regelmaat rechten van vrouwen worden geschonden, kinderen worden mishandeld, verhandeld of verkracht en niet gelovigen of tegenstanders zelfs nu in 2014 nog steeds op een afschuwelijke middeleeuwse manier uit de weg worden geruimd.

Het blijft uitermate vreemd dat de actievoerders van Voorpost dus niet aangepakt worden voor de hakenkruizen, maar dat ze niet meer zo naar mogen doen over de islam en om die reden een aanklacht aan de broek hebben, terwijl de teksten ‘Stop kinderverkrachters’ en ‘Stop islamterreur’ gewoon volledig op waarheid berusten en niet één zinnig persoon zou roepen dat hij of zij een tegen spandoek gaat maken om de islam een hart onder de riem te steken met de tekst 'Meer kinderverkrachters en nog meer islamterreur' terwijl dit eigenlijk wel één van de pijlers is waar de islam op steunt, of mag je dat eigenlijk ook al niet zeggen?

Ik denk zelf dat havenarbeider Nick wel weg gaat komen met deze aanklacht, heb zelf altijd geleerd dat de waarheid soms pijn doet maar ten aller tijden gezegd mag worden, alleen was dit een gedeelte van mijn opvoeding en ook aan een goede opvoeding is bij de meeste volgers van het geloof van de vrede fundamenteel een gebrek en ja dit kan ik weer staven middels de misdaadcijfers alwaar het islamitische deel van onze bevolking al jarenlang de ranglijst aanvoert.

Overigen bied de aanklacht tegen de actieverantwoordelijke van Voorpost wel nieuwe mogelijkheden, nergens is namelijk te lezen dat hij zelf ook iets verkeerds heeft gedaan, dus kunnen we in Nederland nu ook de actieverantwoordelijke van het islamitisch tuig uit de Haagse Schilderswijk oppakken en voor het gerecht brengen? En wat te denken van de actieverantwoordelijke van de anti Israël demonstraties, waarbij we hakenkruizen en antisemitische spandoeken zagen? Of de verantwoordelijke van de partij van de arbeid aangezien ze ons land volgestopt hebben met randgroepjongeren en criminelen die oorspronkelijk niet in ons land thuis horen? Wat zou dat mooi zijn...........

met groet Bolo 

inspiratie opgedaan uit artikel verschenen in Nieuwsblad.be 

Geen opmerkingen: