.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

dinsdag 11 november 2014

Khamenei "Gooi niet alle joden in zee, maar veeg gewoon heel Israël van de kaart."

Iran's "oberster Führer" Khamenei 

en zijn twitter tirade tegen Israël"We willen echt niet dat de Joden in de zee geworpen worden", verduidelijkt de Iraanse leider Khamenei, verder is blijkbaar alles toegestaan ​​in de strijd om tot de totale vernietiging van Israël te komen, dit werd bevestigd door een anti Joden en anti Israël tirade op Twitter van deze ayatollah. 


Teheran - Haat tegen Israël behoort tot de state doctrine van de islamitische republiek Iran. Als de hoogste leider van het land heeft ayatollah Ali Khamenei er nooit een geheim van gemaakt dat hij de Joodse staat veracht en deze wil vernietigen, maar nu het staatshoofd een hetze tirade op twitter is gestart is een en ander geëscaleerd naar een nieuw niveau.

In het weekend publiceerde het Engels-talige account khamenei_ir talloze tweets waarin hij Israël onder andere als barbaars en wolfachtig betitelde en het regime beschuldigde voor het vermoorden van kinderen. Aan het einde en als droevig hoogtepunt van deze hetze tegen het enige vrije land daar bij die grote zandbak kwam Khamenei met een negen-punten plan voor de uitroeiing van Israël. Het plan is een "praktische en eenvoudige oplossing" voor de eliminatie van het Israëlische regime, volgens de ayatollah zijn eigen "bescheiden" mening . Er moet een referendum komen waarbij alle moslims, christenen en joden moeten stemmen die ooit in Palestina hebben gewoond. Khamenei blijft hier wat vaag, maar blijkbaar is deze regel geldig voor alle mensen en hun nakomelingen die in Palestina hebben gewoond voordat de staat Israël werd gesticht in 1948.

De Joodse "immigranten", want die kwamen uiteraard pas na 1948 naar Israël, mogen om die reden dus niet stemmen volgens de regels van Khamenei. Na dit referendum mag de nieuwe regering dan beslissen wat er moet gebeuren met de joden, dat wil zeggen, of ze mogen blijven in Palestina, of ze moeten terugkeren naar hun "thuisland".
De VS reageren verontwaardigd op deze actie van Khamenei


Khamenei meldt : "We kunnen niet verwachten dat de zionisten dit voorstel gewoon maar accepteren. "Dus het moet ze worden opgelegd" resolute door gewapend verzet. Dat is de enige remedie voor deze regeling." Het Iraanse staatshoofd wil eisen dat de Westelijke Jordaanoever dezelfde wapens moeten worden geleverd als de Gazastrook, dat wil zeggen dat ook deze moeten worden uitgerust met raketten die worden afgevuurd op Israëlische steden. Iran voorziet de regerende hamas in Gaza al jaren, dus Khamenei weet donders goed welke wapens er nodig zijn en waar deze zijn te verkrijgen.

Khamenei is duidelijk: "We willen geen klassieke oorlog adviseren door een leger van islamitische landen op Israël af te sturen en we geven ook niet het advies om de Joodse "immigranten" in de zee te gooien....."

De VS is momenteel in onderhandeling met Teheran over een compromis in het conflict over het nucleaire programma van Iran en reageerde verontwaardigd op de opmerkingen van Khamenei "Wij veroordelen de hatelijke opmerkingen tegen Israël scherp, opmerkingen verspreid via een twitter account dat in verbinding staat met de hoogste leider van Iran ", aldus Buitenlandse Zaken woordvoerster Jennifer Psaki vanuit Washington. "Deze retoriek is niet nieuw, maar het is niet bevorderlijk voor de regionale veiligheid."

Khamenei zijn haat uitbraak komt op een moment dat Israël vreest voor een nieuwe Palestijnse opstand. In de afgelopen weken, had een aantal Palestijnen in Jeruzalem met opzet met hun auto Israëliërs overreden. Op maandag vielen Palestijnen in Tel Aviv en in de buurt van een Israëlische nederzetting op de Westelijke Jordaanoever verschillende Israëliërs aan. Een 20-jarige soldaat en een 25-jarige vrouw werden door deze terroristische aanslagen gedood .

vrije vertaling artikel Der Spiegel

met groet Bolo

Geen opmerkingen: