.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

donderdag 27 november 2014

Licht getint geweld

Doodsbang meisje (16) wordt meegelokt en gemolesteerd door 5 jongens in Zoetermeer
ZOETERMEER - De Zoetermeerse politie is op zoek naar 5 jongens die woensdag een 16-jarig meisje zouden hebben afgetuigd. Dat gebeurde op een parkeerplaats aan de Aardappelakker. Het meisje raakte bij de mishandeling gewond.
Volgens de politie stapte het slachtoffer de tram uit bij de halte Seghwaert, toen 5 jongens haar dwongen mee te lopen naar de parkeerplaats. Het doodsbange meisje durfde niet te weigeren en liep mee. Op de parkeerplaats werd ze uiteindelijk mishandeld en gewond achtergelaten.
De politie is dringend op zoek naar de 5 jongens die verantwoordelijk zouden zijn voor het geweld tegen het meisje. De verdachten zouden ongeveer 18 jaar oud zijn, hadden een getinte huidskleur en droegen zwarte jassen. Getuigen krijgen het verzoek zich te melden.
Dit artikel over de zoveelste groepsmishandeling door laf licht getint smerig tuig tegen een meisje van 16 is volledig overgenomen van Omroep West.

Om meer weer eens aan te geven hoeveel gelijk Machiel de Graaf van de P.V.V. weer had met zijn toespraak, zie dit artikel op Vrijechroniqueurs.nl, waarin hij oproept de islam in Nederland uit te bannen en de islamitische terreuropleidingscentra cq moskazernes te sluiten.

Geweld in groepsverband tegen bejaarden en (kleine) meisjes iets waar onze islamitische "vrienden" in uitblinken en trots op zijn, wat moet ik hier nu verder nog op zeggen?

Tja kan mijn mening geven over wat ze met die lui moeten doen, oppakken, in elkaar trappen, paspoort afpakken en over de grens heen donderen en daar hebben we echt geen laffe linkse d66 rechters voor nodig.

met groet Bolo

Geen opmerkingen: