.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

dinsdag 18 november 2014

Gewoon een voorbeeld van de achterlijkheid van de islam

Saoedische bruidegom wil gelijk een echtscheiding nadat hij zijn vrouw voor de eerste keer heeft gezien tijdens de huwelijksplechtigheid


Voor de islamitische wet zijn de vrouwen eenvoudigweg minderwaardige schepsels en hier mee vertel ik uiteraard helemaal niets nieuws. Een man kan zich van zijn vrouw ontdoen wanneer hij dit maar wil zonder hiervoor een goede reden te hoeven hebben of hier enige verantwoording voor af te hoeven leggen, een boete doening in de vorm van alimentatie komt in het woordenboek van de islamitische vrouwen misbruikers al helemaal niet voor.  Wanneer deze Saoedische man zijn bruidje voor de eerste keer mag zien na de voltrekking van het huwelijk op het moment dat de fotograaf hen vroeg om te poseren voor de foto's is deze kennelijk dusdanig geschrokken (of het bruidje was ouder dan twaalf dat kan ook al een probleem zijn bij de volgers van het geloof van de vrede en het grenzeloze respect voor vrouwen en anders gelovigen) dat hij gelijk het huwelijk weer heeft laten ontbinden.

Het kersverse echtpaar afkomstig van de Westelijke Saoedische stad Medinah had afgesproken om elkaar te trouwen ondanks het feit dat ze elkaar nog niet in de ogen hebben kunnen kijken, dit is een populaire gewoonte in bepaalde landen in het Midden-Oosten. Echter op het moment dat de bruid haar sluier verwijderde en vrolijk glimlachte richting de camera vloog haar nieuwe echtgenoot een meter de lucht in van ontzetting en vertrok deze vol walging richting de toiletten.

'Je bent niet het meisje dat ik wil trouwen,' verklaarde hij later. 'Jij bent niet degene die ik me had voorgesteld. Het spijt me, maar ik ga gelijk weer van je scheiden. '

Volgens het lokale sufferdje stortte de bruid meteen ten gronde en schoot ze vol met tranen in paniek, aangezien ze het feest leken te gaan mislopen, probeerde de aanwezige bruiloftsgasten het geschil nog op te lossen. Helaas hun pogingen waren tevergeefs.

Ach ja elke cultuur heeft zijn eigen gewoonten en gebruiken en wellicht is zo'n bruidje ook wel het beste af zonder zo'n maf aan der zijde echter is de vernedering voor de dame in kwestie dusdanig groot dat ze waarschijnlijk gaat eindigen als oude vrijster, want al die andere islamitische heren vinden een vrouw die al eens is afgewezen nog net iets meer minderwaardig dan een "gewone" vrouw.

met groet Bolo

bronvermelding : Jihad watch

Geen opmerkingen: