.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

woensdag 20 april 2016

De islamitische kinderparade marcheert al door de Britse straten

Nee het is echt waar onderstaande filmpje is opgenomen in Engeland en dit vind niet plaats in een islamitische heilstaat. Voor wie aan trucage denkt : Nee dit zijn ook geen ingekleurde beelden van de Hitlerjugend die door Berlijn marcheren in 1939. Dit is de islam in Europa en denk nu niet dat deze achterlijkheid ons land niet gaat bereiken, of wellicht op kleinere schaal al heeft bereikt. Mocht U dat denken dan adviseer ik U om weer plaats te nemen achter de flatscreen tv en de bagger van de staatsomroep in U reeds verpeste hersenen op te blijven nemen. Wellicht dat in de tussentijd U tienerdochter wordt verkracht en wordt gedwongen om zich te bekeren tot de islam, maar wat maakt dat uit aangezien het staatsomroep journaal ons mededeelt dat het allemaal wel mee valt en dat je geen aandacht moet schenken aan de bangmakerij van populisten.

Dit zijn kinderen van moslims die door de straat marcheren en “Allahu Akbar” roepen tegen omstanders. Deze kinderen worden geestelijk kapotgemaakt door de gevangenbewaarders van islamitische scholen die deze kinderen door de straten heen jagen om dat te roepen waarvan deze kinderen zelfs de betekenis niet eens weten.
.
Dit zijn de jongetjes die we straks eerst in de Britse ‘opsporing verzocht’ kunnen aanschouwen en die we vervolgens met een bomgordel op de Shard  in Londen zien staan. Dit zijn de meisjes die voor hun vijftiende zijn getrouwd en vervolgens dagelijks met de mantel van een pak slaag worden bedekt en als gebruiksvoorwerp het restant van hun levensdagen mogen slijten.
.
Waarom worden deze ‘leerkrachten’ van zo’n islamitische haatleer school niet opgepakt en Europa uit geflikkerd? Hoe lang duurt het nog voordat wij zo’n processie kunnen aanschouwen in Amsterdam, Utrecht, Eindhoven of Den Haag?
.
Ik ben ondertussen een en ander aan islamitische achterlijkheid en mens onterend gedrag gewend, maar kinderen dwingen om “Allahu Akbar” roepende de straten te terroriseren en op deze manier er zorg voor dragen dat deze kinderen totaal kansloos zijn om te slagen in de westerse wereld is weer een stapje verder op de ladder der achterlijke ideologische haatcultuur.
.
met groet Bolo

Geen opmerkingen: