.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

woensdag 6 april 2016

Brussel 22 maart 2016 : Opdat wij nooit zullen vergeten!


Wie, wanneer en waar?
Vreemde opening, maar ik zit te wachten, te wachten op de volgende islamitische aanslag op het vrije westen. Zaventem is langzaam aan het opstarten, de grenscontroles worden alweer wat minder en het leven gaat weer rustig zijn gangetje.
In de eerste dagen na de aanslagen was men het er mee eens dat dit niet meer mocht gebeuren, verdachten werden opgepakt en rellen ontstonden op de islamitische enclaves van Europa. Steeds weer moslims die brullen hoe erg het is om vervolgens terroristen, islamitische moordenaars te verbergen of te helpen vluchten.
Achterstandswijken met voornamelijk islamitische kansarme bewoners bij de Belgen, in Frankrijk, Duitsland, overal in Europa en ja zeer zeker ook in Nederland waar moslims dansen op tafel om de zinloze dood van onschuldige slachtoffers te vieren. Opdat wij nooit zullen vergeten en we bouwen weer een nieuwe haatkazerne om de achterlijke ideologie islam te verspreiden over ons land.
Is het dan zo vreemd dat ik elke ochtend eerst op internet kijk of er weer iets verschrikkelijks is gebeurd?
Ben ik de enige die van mening is dat wij leven in een soort van schijnveiligheid omringt door een zee van bommen die elk moment kunnen ontploffen?
Het kan toch niet zo zijn dat wij onze veiligheid in handen geven van politieker die we eenvoudigweg niet kunnen vertrouwen, onbenullen die denken dat alles weer goed is aangezien er al 3 weken geen islamitische aanslag meer is geweest in onze directe omgeving.
Wie voelt zich nog veilig? Wie is er niet bang dat ook ons land in de nabije toekomst door iets verschrikkelijks getroffen gaat worden? (nee ik bedoel met iets verschrikkelijks niet Pechtold of Roemer als nieuwe premier)
Grenzen dicht en elke volger van de pedofiel zonder vrede ons land uit.
Wanneer gaat men de bezorgde Nederlander eens serieus nemen in plaats van deze te vervolgen, te verketteren en weg te zetten als extreem rechtse racistische narcisten?
Slaap zacht Bolo

Geen opmerkingen: