.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

maandag 25 april 2016

Leuk Duits onderzoek betreffende ‘Moslimknuffelaars’

92% van de ‘moslimknuffelaars’ linkse gekkies’ of ‘links radicalen woont nog bij mama thuis

Berlijn – Het aantal misdrijven gepleegd door links denkende gewelddadige delinquenten neemt toe : In de periode 2009-2013 was een totaal van 1.523 gevallen, dit is meer dan twee keer zoveel als van 2003 tot 2008. “De meeste politiek gemotiveerde geweldsdelicten komen uit de linkse hoek“, volgens Senator Frank henkel (52, CDU).
Volgens onderzoek is de ruime meerderheid links denkende.
Het dader profiel van de gemiddeld daders: Hij is mannelijk, 21 tot 24 jaar oud, ondanks de gemiddelde leeftijd doorgaans geen baan en 92 procent van hen woont nog bij Mutti thuis.
Andere feiten over de daders:
► 873 verdachten zijn geïdentificeerd, 84 procent man, 16 procent vrouw. 72 procent is tussen de 18 en 29 jaar oud.
► Negen van de tien gaf geen vaste relatie te hebben.
► Bijna de helft komt van Friedrichshain-Kreuzberg en Neukölln. 34 procent heeft een lage of geen opleiding, 29 procent de middelbare school. Een op de drie is werkloos.
► Een op de tien heeft reeds meer dan één misdaad gepleegd, één van hen heeft er zelfs twaalf gepleegd. Vier van de tien waren eerder delinquent.
Dit zijn hun misdaden:
► In 95 procent van de gevallen gaat het om geweld en/of ordeverstoring, mishandeling, brandstichting en verzet tegen wetshandhavers.
► De meeste misdaden zijn gepleegd in Friedrichshain, Kreuzberg en Mitte (58 procent), meer dan de helft gerelateerd aan demonstraties.
► Tussen 2009 en 2013 pleegde de links daders elf pogingen tot moord en twee pogingen tot doodslag.
Wie zijn de slachtoffers?
► 902 gewelddaden (59 procent) zijn tegen andere personen gericht. Vier van de vijf tegen politieagenten.
► 15 procent tegen rechts-extremisten.
► Het zinloze geweld tegen eigendom van andere zoals zuto brandstichting blijft het meest voorkomende delict met 62 procent. In 58 gevallen werden politie auto’s in brand gestoken.
Gewoon even wat feiten die zich voordeden in de regio Berlijn een onderzoek door Benjamin Jendro en Olaf Wedekind voor het Duitse online regio magazine van Bild.
vertaling Bolo

Geen opmerkingen: