.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

dinsdag 25 november 2014

De "verdwenen" rapporten

"Het was racistisch om de moslim verkrachtingsgroepen te vervolgen"
De kranten stonden er vol mee, massale verkrachtingen en seksueel misbruik van voornamelijk blanke meisjes, kinderen vaak nog, seksslavinnen misbruikt als handelswaar eenvoudigweg daar ze geen moslims waren, volgens de regels van de koran werden ze door Pakistanen, moslims op hardhandige wijze van hun eer ontdaan.
Heel het Verenigd Koninkrijk reageerde geschokt, heel de wereld was geschokt en niet alleen door deze misdaad en het ongekende aantal slachtoffers of door het tijdsbestek hoelang een en ander al bezig was, maar ook door het feit dat vele al op de hoogte waren en er eenvoudigweg niets aan hebben gedaan en waarom niet? 

Men was bang, bang om uitgemaakt te worden voor racisten wanneer ze aan het daglicht zouden brengen wat deze moslims allemaal voor een misdadige mensonterende smerigheid uithaalde met deze meisjes die als hoer, als slavin nee als gebruiksvoorwerp volgens de regels van de koran misbruikt werden door de volgers van het geloof van de vrede.

Mij rest maar één vraag; Hoeveel kinderen zou deze ellende bespaard zijn gebleven wanneer men niet uit angst voor laffe linkse malloten en racisme roepers dit alles in eerste instantie in de doofpot had willen stoppen?

Onderstaande artikel is afkomstig van Frontpage Magazine en door mij vertaald uit het Engels, artikel is de opmaak voor onderstaande twee Youtube filmpjes die het verhaal vertellen van het drama van de seksuele uitbuiting van kinderen in Rotherham.

met groet Bolo
De Glazov Gang : speciale 2-delige serie over islamitische Verkrachting Bendes in het Verenigd Koninkrijk :Deel 1Deel 2

Het Britse Birmingham Mail meldde vorige week dat de gemeenteraad van Birmingham rond 1990 een rapport over islamitische taxichauffeurs heeft weggemoffeld dat ging over het misbruiken van niet-moslim meisjes.

Een onderzoekster, Dr. Jill Jesson had een rapport opgesteld over dit onderwerp. echter werd de inhoud van dit rapport vakkundig weggewerkt en het rapport werd diep begraven met de bedoeling dat dit nooit openbaar gemaakt werd. "Ik was geschokt om te horen dat alle exemplaren van het rapport zouden worden vernietigd en dat er niets meer over gemeld mocht worden, het was me wel duidelijk dat er iets in dit verslag stond dat iemand op de afdeling doodsangsten deed uitstaan indien dit bekend gemaakt zou worden", aldus Dr. Jill Jesson

De autoriteiten waren bezorgd omdat het rapport van Jesson  het bewijs leverde dat vrijwel alle uitbuitende taxichauffeurs van Aziatische afkomst waren, zo omschreven de Britse media toen der tijd moslims, en hun slachtoffers waren "blank", dat wil zeggen, niet-moslim. De exploitatie van deze meisjes komt voort uit op de Koran gebaseerde religieuze overtuigingen, maar Britse functionarissen waren doodsbang omdat het benoemen van van deze exploitatie door moslims wel eens als racistisch omschreven zou kunnen worden door de media.

"Er was een verband tussen het seksueel misbruik van de meisjes en de particuliere verhuur van chauffeurs in de stad. Ik dacht dat op het moment dat ik het werk deed dat er een rassen probleem was in de stad. Het merendeel van de meisjes waren blank. Ik werd gevraagd om dit niet te benoemen, om het te verzwijgen... Elke keer dar er een nieuwsbericht uit kwam over seksueel misbruik van jonge meisjes en meisjes die werden gebracht en de koppeling tussen particuliere taxi chauffeurs, heb ik gedacht 'ik vertelde hen er over, dat was in 1991, maar ze  wilden dit niet erkennen. ''  volgens Dr Jesson.

"Het droevige van dit verhaal," zo concludeerde Jesson, "is nog niet eens het verdwijnen van al dat bewijsmateriaal, maar het feit dat de betrokken organisaties er kennelijk nog steeds niet in geslaagd zijn om dit probleem aan te pakken."

Inderdaad en dat is eenvoudigweg zo vanwege de raciale en religieuze aspecten. Britse autoriteiten volharden in het zien van dit als een raciale kwestie, terwijl in feite deze taxichauffeurs alleen deze meisjes pakken om de dood eenvoudige reden dat ze niet-moslims zijn en om die reden misbruikt mogen worden als minderwaardige schepsels (volgens Koran 4: 3, 04:24, 23: 1-6, 33:50) en ze kunnen worden gebruikt als seksslavinnen.

Maar het feit dat ze het zien als een raciale kwestie, en hun angst om te worden beschuldigd als raciste leidde hen er toe om deze gevallen te verdoezelen en op deze manier werden duizenden meisjes slachtoffer van de Pakistanen. De ambtenaren die hier verantwoordelijk voor zijn die moeten worden gearresteerd, berecht en worden opgesloten en de uitlatingen van racisme roepers in de huidige Britse scene, zoals extreem-linkse smeerlappen als Nick Lowles van Hope Not Hate en Fiyaz Mughal van Tell Mama UK moeten aan de kaak gesteld worden deze opiniemakers en beleidsmakers moeten op alle punten op het politieke spectrum worden onderzocht en als hun medeplichtigheid aan dit gedrag van deze ambtenaren blijkt te zijn aangetoond moeten ze ook strafrechtelijke worden vervolgt voor hun medeplichtigheid.

In plaats daarvan zijn de Britse autoriteiten op zoek naar zondebokken. De BBC meldde vorige week dat justitie het gedrag van tien South Yorkshire Politieagenten laat onderzoeken met betrekking tot de behandeling van de zaak over seksuele uitbuiting van kinderen in Rotherham, waar 1.400 Britse niet-moslim kinderen werden verkracht en mishandeld door moslims, en diverse personeelsleden beschreven hun nervositeit over het identificeren van de etnische afkomst van de daders uit angst te worden beschuldigd als racistisch, anderen wezen op duidelijke opdrachten van hun managers om dit niet te doen en de afkomst van de daders dus maar te verzwijgen.

Deze managers zijn degenen die echt verantwoordelijk zijn voor deze daden, samen met opiniemakers zoals Lowles en Mughal die de cultuur geschapen hebben waarin mensen ineenkrimpen van angst om voor racist te worden uitgemaakt indien ze de afkomst van daders openbaar maken. Deze tien politieagenten waar onderzoek naar wordt gedaan zijn gewoon de zondebok en ze worden misbruikt om de managers uit de wind te houden ze vertegenwoordigen  het beleid van de politie en het culturele klimaat dat leidde tot de stopzetting van het onderzoek dat deze 1.400 misbruikte kinderen verder aan hun lot over wou laten.  Degenen die het klimaat bepalen waarin degenen die wisten over de moslim verkrachtingen aarzelde om zich hierover uit te spreken, uit angst om te worden bestempeld als "racist", gecreëerd door degenen die eigenlijk aangepakt hadden moeten worden Lowles en Mughal en hun soortgenoten. Deze politieagenten, als ze fout waren als dekmantel voor de activiteiten van deze verkrachting bendes, zijn slechts de symptomen van het probleem en niet de oorzaak.

Maar ze zullen toch zien dat dit minimaal de ondergang van hun carrière gaat betekenen en gevangenisstraf hooguit. "Racisme" iedereen moet zich bewust zijn van het feit dat het hedendaagse Groot-Brittannië bezig is met het kiezen voor het einde Ze zullen zien dat hun leven gewoon wordt vernietigd naar aanleiding van de tijdgeest . Als ze de humor en de moed om dat te doen verliezen, ze moeten een beschuldigende vinger naar de rechters wijzen die hen veroordelen, en de politici die die rechters benoemen, en de media figuren die deze afspraken toejuichen nawijzen. Zij zijn degenen die verantwoordelijk zijn voor de dreigende ondergang van Groot-Brittannië. Maar Groot-Brittannië zal vallen vóór hun proces datum rond komt.

artikel Robert Spencer, Frontpage Magazine

Geen opmerkingen: