.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

maandag 13 juli 2015

Te gruwelijk om waar te kunnen zijn

"Tijdens demo voor tientallen rekruten van de islamitische staat drukt de instructeur op het knopje van de afstandsbediening om op veilige afstand een baby op te blazen."


Wanneer dit waar is dan moet dit wel één van de wreedste en gruwelijkste daden (tot heden althans) zijn van de moordenaars en verkrachters van de zelfbenoemde islamitische staat. Na verluidt blies de instructeur de baby op om aan de leerlingen te laten zien hoe met explosieven te kunnen werken. Ik mag hopen dat dit een hoax is verzonnen door de slachtoffers van isis.

Volgens de voorzitter van de provinciale Veiligheidscomité, Sadiq el-Husseini, vond dit ongelooflijke en mensonwaardige incident plaats in de provincie Diyala op 10 juli. Hij omschreef gedetailleerd de gebeurtenis bij het lokale Arabischtalige A-Sumeriah News .

De vader van de baby was enkele weken geleden geëxecuteerd daar hij naar verluidt terechtgesteld was voor de moord op een lid van de islamitische staat.

Sadiq el-Husseini melde "De instructeur plaatste explosieven op de baby en ten aanzien van tientallen gewapende toeschouwers bracht hij deze explosieven vanaf een veilige afstand tot springen."  Deze achterlijke voorstelling was ervoor om de "dappere islamitische strijders" de technieken en het gebruik van explosieven bij te brengen..

Het maakt deze "mensen" kennelijk niets uit dat er ook nog fundamentele menselijke waarden en normen zijn en deze gruwelijke gewetenloze misdaad, het opblazen van een onschuldige baby, is maar weer eens een bewijs dat we de dreiging van deze achterlijke ideologie, de islamitische terreur organisatie zeer zeker niet mogen onderschatten, bagatelliseren of zoals men het hier in Nederland graag doet : met de mantel der liefde bedekken, het valt allemaal wel mee ......

De misdaden van dit zooitje moordenaars, verkrachters en zelfmoord terroristen zijn onmenselijk en ik denk dat we mogen hopen dat dit verhaal een hoax is, verzonnen door tegenstanders of slachtoffers van dit zooitje islamitische terroristen, maar van de andere kant verbaas ik me eerlijk gezegd helemaal nergens meer over wanneer het over de mensonwaardige oorlogsmisdaden van deze terroristenclub gaat.

Hoeveel bloed moet er nog vloeien alvorens dit zooitje achterlijke islamitische lafbekken voor eens en voor altijd in die grote zandbak kan worden begaven?

met groet Bolo

geschreven aan de hand van originele artikel op Clarion Project

Geen opmerkingen: