.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

maandag 27 juli 2015

Het op belastinggeld van niet-islamieten draaiende Zomergasten biedt Aboutaleb een podium om te islamiseren

islamiseren is óók het schoonpraten van islam, en dat is waar Abou Taleb zich voornamelijk mee bezighield, naast het dwangneurotische demoniseren van Wilders, en waar hij van Wilfried de Jong alle gelegenheid voor kreeg. De Jong maakte ooit wel grappig cabaret met ‘Waardenberg en De Jong’ en hij was een niet onverdienstelijk sportjournalist. Een onderwerp waar die ook nog echt iets van af wist. Tegenwoordig denkt hij dat hij allround journalist is, maar hij mist de kennis over het onderwerp dat op tafel komt te liggen tijdens het gesprek.

Hij is te weinig algemeen ontwikkeld en heeft ook helemaal geen zin om moeilijk te doen. Het moet wel gezellig blijven als Rotterdammers onder elkaar. Blijkbaar heeft hij zich niet ingelezen over Aboutaleb, want er vallen wel degelijk kritische noten te kraken over deze op handen gedragen model-Marokkaan. Zo mag de dochter van Aboutaleb niet met een niet-moslim trouwen. Apartheidsfascisme is denk ik het juiste woord voor dergelijk gedrag. Een Nederlandse burgemeester onwaardig.
Aboutaleb is dan ook geen Nederlander al spreekt hij wel de taal, met die typische mohammedaanse tekortkomingen dat wel, ‘die dat deze mannelijk vrouwelijk’, het gaat nog steeds met enige regelmaat mis bij hem. Aboutaleb is een Marokkaan, maar vooral en in de eerste plaats moslim. De trouw aan de ummah, de koran, allah, mohammed, sharia gaat altijd boven loyaliteit aan een (gast)land.
Zoals te verwachten komt het ‘minder minder minder’ van Wilders ter sprake. Abou zegt dat hij er lang mee gewacht heeft om er op te reageren, maar hij doet het dus wel, juist nu iedereen het een beetje vergeten is. Achterbakser kun je het niet brengen.
“Wilders heeft erbij gezegd dat hij dat gaat regelen. Dan heeft de samenleving er recht op te weten hoe hij dat gaat doen”, aldus Aboutaleb in het VPRO-programma. “Ik wil van hem weten: wat is je plan? Wanneer ga je dat regelen. De samenleving heeft het recht dat plan te kennen.”
Hij verwijst naar zijn vader, die bang is dat hij Nederland moet verlaten. “Dat doet hem waanzinnig veel pijn”, aldus Rotterdams burgemeester, die vertelde dat zijn vader twee banen had om zijn kinderen te laten studeren. “

Dat van die twee banen benadrukt hij me een beetje te verdacht vaak. De enige reden die ik me daar bij voor kan stellen is dat die dat zegt om het imago van de Marokkaan op te krikken, maar daar zijn die jihad-allowance (jihad-uitkering) jiziya-trekkende parasieten nog niet mee aan het werk. Het is een volledig niet-productieve opmerking als je die problematiek op wilt lossen, blijkbaar is dat niet zijn belang, maar slechts het imago van den Marokkaan.Geen opmerkingen: