.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

maandag 20 juli 2015

Hongarije doet waarvoor Nederland te laf is

Mooie titel, als zeg ik het zelf en moest goed me best doen om terug te vinden waarover ik vorige week ergens midden in het Parool iets las, typisch Nederlands ergens een artikeltje van 4 regels aangezien we dit wel moeten melden, maar er liever niet al te veel ruchtbaarheid aan wensen te geven, de Nederlander zou eens op ideeën gaan komen.

Hongarije gaat illegaliteit strafbaar stellen
Dat stond er, en voor degene die dit de normaalste zaak van de wereld vinden, vergis je niet deze vijf woorden openen een enorme bak ellende binnen de Europese Unie en onder het politiek correcte gutmensch gilde der wanhopigen.

In Nederland is er ook even over nagedacht, een wetsvoorstel van Fredje Teeven dat het niet ging redden in het politiek o zo correcte Den Haag werd in 2014 weer terug getrokken. Echter is er een geweldig verschil tussen dit voorstel dat ooit in Nederland werd gedaan en de wetgeving die men nu vanuit Boedapest wil gaan invoeren.

In Nederland haalde een voorstel om illegaliteit als overtreding te berechten het al niet en de Hongaren gaan nog een stapje of zeven, acht verder. Ze willen illegaliteit als misdrijf gaan zien en dan worden de daarvoor geldende straffen ook gelijk weer een heel stuk anders. Het verschil tussen een overtreding en een misdrijf lijkt mij voor eenieder wel duidelijk  volgens Rechtblog.nl

Wat is het verschil tussen een overtreding en een misdrijf?

Overtredingen zijn lichte strafbare feiten. Vormen van overtredingen zijn te hard rijden, wildplassen, vandalisme. Bij een misdrijf worden niet alleen regels maar ook de wet overtreden. Misdrijven zijn ernstiger strafbare feiten en worden door de rechters van de strafsector van de rechtbank behandeld.

Dus door deze aanpassing in de wet kan Hongarije de illegale veel harder aanpakken en zwaarder straffen en dat is een groot verschil als we dat vergelijken met het alsmaar door modderende Nederlandse gedoogbeleid en door de ogen van onze regering gezien is dit uiteraard niet de bedoeling, die mensen zijn hier al illegaal en dan kun je ze niet ook nog eens strafbaar stellen aan een misdrijf, nee eigenlijk gaat in de ogen van politiek correct Nederland een overtreding eigenlijk al veel en veel te ver.

De Hongaren hebben wel een hekel aan iedereen die anders is, wanneer je veel geld in te brengen hebt ben je welkom en anders rot je maar op is een beetje het Hongaarse beleid, maar toch zijn ze in deze ook slim, wanneer je in Hongarije een misdrijf hebt gepleegd dan kun je geen asielprocedure meer opstarten in het land, geweldig win win zou ik zeggen, heb vaak negatief geschreven over Hongaren en andere Oost Europeanen maar dit is eenvoudigweg briljant en nu hebben we gelijk de reden gevonden waarom ze illegaliteit als misdaad willen gaan zien.

En waarom niet? Geweldig plan, waarom niet gelijk invoeren binnen de Europese Unie, ik bedoel maar zo ze willen zo graag dat wij met zijn allen samen één Europa zijn, dus hup dit Hongaarse voorstel gelijk invoeren voor alle landen die last hebben van islamitische gelukszoekers en toekomstige zelfmoordterroristen die onze landen overspoelen nu en in de toekomst.

Wanneer kunnen we ervoor gaan stemmen? Ik ben voor, of zoals John F. Kennedy ooit sprak "Ich bin ein Ungarin"

met groet Bolo


Geen opmerkingen: