.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

vrijdag 17 juli 2015

Gewoon maar twee artikelen om te laten zien hoe men in Europa over gelukszoekers denkt

Italianen steken matrassen voor vluchtelingen in brand: 'Dit is een invasie'

In het noorden van Italië hebben enkele inwoners matrassen, veldbedden en televisies in brand gestoken die bestemd waren voor de opvang van meer dan honderd vluchtelingen. 'Dit is een invasie', klinkt het.

'Dit is een invasie'

De komst van 101 vluchtelingen, die onthaald worden door de provincie, lokte hevige reacties uit in Quinto. Enkele inwoners vielen een woning binnen waar veldbedden, matrassen en televisies voor de nieuwkomers waren opgestapeld. Ze haalden alles naar buiten en staken het in brand.
Daarna stelden ze tentjes op en legden ze verklaringen af aan de Corriere della Sera. "We keren niet terug naar huis vooraleer ze weg zijn, dit is een invasie." Dat de appartementen geen elektriciteit hebben, is een bijkomend argument voor de tegenstanders van opvang voor de vluchtelingen.

Tsjechië wil vluchtelingen zelf selecteren

Tsjechië wil bijdragen aan het spreidingsplan van de Europese Unie voor bootvluchtelingen als het land 'het hele proces onder controle' mag hebben. Tot nu toe hebben nog onvoldoende lidstaten opvangplaatsen aangeboden.

Tsjechië wil een bijdrage leveren aan het spreidingsplan van de Europese Unie voor bootvluchtelingen als het die vluchtelingen zelf mag selecteren en onderzoeken.

'Kennis van zaken'

Het land bood aan tegen 2017 ongeveer 1.100 van de geplande 40.000 vluchtelingen op te nemen, die vanuit Italië en Griekenland naar andere landen in de EU worden gebracht. Ook wil Praag 400 van de door de EU geplande 20.000 vluchtelingen hervestigen die op dit moment verblijven in vluchtelingenkampen aan de Syrische grens.
"We willen slechts vluchtelingen opvangen uit landen waar we onze eigen mensen kunnen inzetten. We willen niet dat iemand zonder kennis van zaken migranten voor ons uitkiest", zei een belangrijke functionaris in Praag aan nieuwsagentschap CTK.

Ze hebben één groot voordeel, al het islamitisch vrouwen onderdrukkend en kinderen misbruikend tuig alsmede de jihadisten die hier vanuit Nederland met behoud van uitkering naar die grote islamitische zandbak willen vertrekken om aldaar, mag ik hopen, te gaan sterven voor die pedofiele nep profeet zonder al te veel slachtoffers mee te nemen komt toch wel in Nederland terecht.
Hiervoor mogen wij de pvda, vvd en landverraders vereniging 66 hartelijk danken.

Geen opmerkingen: