.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

vrijdag 29 augustus 2014

Teaching to Kill

De islamitische staat organiseert jihad kampen voor kinderen


In een huiveringwekkend verslag van een filmmaker die gezellig een paar weekjes op stap ging met de zelfbenoemde islamitische staat moordenaars in Ragga (Syrië) valt te zien hoe de extremistische jihad groep kinderen onderwijst in de islamitische leer.

Middels onderstaande video valt te zien hoe deze kinderen ingewijd worden in het geloof van de vrede en aangezet worden tot haat en geweld, zoals het een goed islamiet betaamt.

"Voor ons is het heel duidelijk, wij zijn van mening dat de kinderen van deze generatie de generatie zijn van het kalifaat . Deze generatie zal vechten tegen de ongelovigen en de afvalligen, de Amerikanen en hun bondgenoten, als God het wil. De juiste leer is geïmplanteerd bij deze kinderen ", zegt een islamitische staat lid dat een "trainingskamp voor kinderen" onder zijn hoeden heeft "Ieder van hen is bereid om te vechten voor het verder bouwen aan de islamitische staat en zal strijden en sterven voor de zaak van onze God ", zo spreekt hij.

"Abdullah de Belg ', zoals hij wordt genoemd, reisde naar Syrië met zijn jonge zoon, die hij in het kamp heeft onder gebracht. Als de camera loopt hurkt Abdullah naast zijn zoon neer, het mannetje leek niet veel ouder te zijn dan een jaar of zes of zeven.

"Waarom moeten we de ongelovigen doden? Wat hebben de ongelovigen gedaan? "Vraagt ​​hij zijn zoon.

Zelfbewust voor het oog van de camera antwoord het kind  :  "Ze doden de moslims."

"Al de ongelovigen? Dus ook de ongelovigen van Europa? "Vraagt zijn vader hem.

"De ongelovigen van Europa. Alle ongelovigen, "  antwoordt de jongen plichtsgetrouw.

De vader vervolgt: "Wat wil je zijn, een jihadistische strijder of ben je hier om een ​​martelaarschap [zelfmoord] uit te voeren?"

"Een jihad," zegt de jongen.

Eens te meer het keert het onderwerp terug naar het doden van ongelovigen. Abdullah vraagt ​​aan zijn zoon: "Waarom gaan we de ongelovigen doden, wat hebben de ongelovigen gedaan? "

"Ze doden de moslims." Antwoord de jongen, zoekende naar zijn vader, als om te vragen, "Gaf ik het juiste antwoord?"

De islamitische staat heeft het kamp voor de kinderen opgezet aan de oever van de rivier de Eufraat om af te koelen tijdens de lange, warme dagen van de ramadan, spelen de mannen van de islamitische staat, met de jongens in het water. Echter terwijl het plezier en spelletjes zijn voor de kinderen is het een serieuze zaak voor de begeleiders en mannen van de islamitische staat.

Abu Mosa is de persvoorlichter van de islamitische rond moordende verkrachters bende en in een gesprek met de filmmaker zegt hij dat hij leeft voor zijn heilige oorlog, enkel en alleen voor die oorlog. Gevraagd naar zijn huis en familie, laat Mosa weten: "Ik ga niet naar huis helemaal niet meer, de familie is eerlijk gezegd het minst belangrijke,  er is een hoger doel en dat streef ik na, niemand zal ons moslims verdedigen als we allemaal thuis zitten bij onze familie. "

Sprekend aan de oevers van de rivier, terwijl de anderen spelen, legt Mosa uit hoe de kinderen hier worden "opgevoed."

"Degenen onder de 15 gaan naar een sharia- kamp om te leren over hun geloof en religie. Personen ouder dan 16, kunnen het militaire kamp gaan bijwonen ", zo zegt hij.

Op de vraag of de kinderen deelnemen aan militaire operaties, antwoordt Mosa: "Ja, degenen die ouder zijn dan 16 en reeds eerder waren ingeschreven in de kampen kunnen deelnemen aan militaire operaties, omdat Usama Ibn Zaid (de geadopteerde zoon van Mohammed) al een leger leidde tegen de Romeinen toen hij 17 of 18 jaar oud was. "

De veertien-jarige Daoud, die net heeft genoten van een duik, wordt even voor de camera gehaald. "In de naam van God ...," zo spreekt Daoud: "Ik wil me graag bij isis [de islamitische staat] aan sluiten om samen met hen te doden, omdat ze vechten tegen de ongelovigen en de afvalligen. "

Daoud kijkt naar de kant, misschien naar iemand buiten het zicht van de camera voor goedkeuring. Hij vervolgt: "De islamitische staat heeft niets verkeerd gedaan en als God het wil zullen ze dat ook niet. We houden van de islamitische staat. "

Een ander kind, ongeveer negen jaar oud, legt uit dat hij naar een trainingskamp gaat wanneer de ramadan eindigt. Toen hem werd gevraagd wat zijn opleiding aldaar zou gaan zijn antwoordde hij vol trots: "Het Russische [Kalashnikov geweer]."

Toen hem werd gevraagd naar doel van deze opleiding vertelde hij, "Om de Russen te bevechten, Amerika. de ongelovigen. "

De interviewer wijst naar hem, "Je bent heel jong. Weet je hoe je een pistool moet vast houden? Heb je al eens met een pistool geschoten? "

Het negen jaar oude kind antwoorden: "Ja."

Bij een van de vele feestelijke bijeenkomsten in Raqqa opgezet door leden van de islamitische staat ter ere van de verklaring van de oprichting van een nieuw kalifaat door de groep, krijgt men de scores van kinderen en jonge jongens te zien. Zwaaien er enorme islamitische staat vlaggen prominent, de kinderen zijn aan het lachen en luisteren naar gevechtsverslagen gegeven door aanhangers van de groep. De kinderen staan ​​ook met wapens naast de volwassenen die op soortgelijke wijze zijn gewapend.

De bijeenkomsten dienen als belangrijke kinderzieltjes werving voor de islamitische staat. Er is entertainment en er zijn verhalen. Een man zingt over prachtige maagden en roept hoe geweldig het is om een martelaar te zijn."

Een andere man neemt de microfoon om zijn verhaal te vertellen:

"Ik woonde in Europa voor 25 jaar, maar ik wilde altijd al naar moslimlanden. We verlieten onze kinderen en we vertrokken bij onze mooie vrouwen. We namen afscheid van hen, om het land van de eer en zo kwamen we bij de jihad . Dit is waar ik me op mijn gemak voelde voor de volle 100 procent. "

Veelzeggend is het dat de man blijft, schreeuwen, het viel me op dat alleen de kinderen hallo tegen ons zeiden en tegen ons spraken, en ze sturen ons handkusjes van ver weg. De oude mensen kijken naar ons met een angstige blik, ze weten niet dat we de beste mensen op deze planeet zijn. 

Na de profeten, komen de Mujahideen !

Aan het einde van het evenement, wordt het publiek gevraagd om hun trouw te beloven aan het hoofd van de islamitische staat, de zelfverklaarde kalief, Aboe Bakr al-Baghdadi.

Tijdens het brengen van een Hitlergroet, kinderen en volwassenen reciteren, "We zweren trouw aan de prins van de gelovigen, Aboe Bakr al-Baghdadi. "Het publiek wordt verteld," Als ik roep 'het Kalifaat,' zeg je 'opgericht.' "

De menigte voldoet, vele malen aan deze wens.Geen opmerkingen: