.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

donderdag 14 augustus 2014

HELP, we hebben een monster in huis

Radicale islam: Een Monster in de kamer 


De religieuze misdadigers die het Midden-Oosten terroriseren hebben maar een doel voor ogen : wereldheerschappij. Het is niet de olifant in de porseleinkast, nee er dondert een monster in de kamer rond. De radicale islam is het monster, en het is aan het rond stampen in het Midden-Oosten. En degenen die het meeste lijden van de radicale islam of eigenlijk van de opkomst ervan, zijn de moslims zelf, hoewel christenen, joden, en etnische minderheden van alle soorten alsmede homo's het onder islamitische bewind zeer zeker niet veel beter hebben.

De foto's uit Irak zijn huiveringwekkend, de wereld kijkt live mee naar de meedogenloze bedoelingen van de radicale islam; als we kijken naar de moslims, christenen, en etnische minderheden is hun veiligheid ver te zoeken onder verraderlijke omstandigheden in de buurt van de Syrische grens; als we kijken naar de etnische zuiveringen in slow motion of live op TV moeten we opspringen en in actie komen, maar helaas de regeringen van de westerse wereld worden geteisterd door verlamming.

Deze groeperingen van religieuze misdadigers hebben maar een ding voor ogen: totale overheersing. Onder welke naam ze zichzelf ook bekend maken, is het Hamas, al-Qaeda, ISIS, de Islamitische Jihad, de Moslim Broederschap het maakt niets uit deze misdadige moordenaars willen allemaal hetzelfde, en ze spelen hun spel met regels die zelfs de meest geharde bendeleden verafschuwen.
Deze religieuze nazi's kennen geen morele grenzen, en begrijpen slechts een taal: de taal van de absolute macht. Ze willen totale controle over elk aspect van de mens, met inbegrip van de geloofsovertuiging, ze willen bepalen wanneer te bidden en vooral voor wie te bidden.

Net als verkrachters wil het islamitische monster niet alleen de lichamen van zijn slachtoffers volledig controleren, nee het wil ook de totale controle over hun geest en ziel.

Enkel brute  kracht zal dit monster kunnen stoppen, maar het monster weet heel goed dat de westerse wereld haar eetlust voor de strijd heeft verloren, het is zijn strijdlust kwijt en met "het Westen" bedoelen deze terroristen eigenlijk alleen maar de Verenigde Staten, dit omdat de rest van de beschaafde wereld bijna een eeuw geleden reeds de strijdlust heeft verloren en nooit meer heeft terug gekregen.

Iedereen, nee niet iedereen de uitzondering is Israël, maar dat komt omdat Israël eenvoudigweg geen keus heeft, het is omringd door het monster. De Israëli's kennen het monster van binnen en buiten en de Israëli's weten dat ze om het monster te kunnen verslaan ze het monster kei hard aan moeten pakken, eerst moeten verwonden om het dan te doden. Doen ze dit niet dan zal het monster hen doden.

Voor Israël heet het monster hamas. Dit monster misbruikt vrouwen en kinderen als menselijke schilden en bommen. Maar laat het maar aan hamas over om verdorvenheid te herdefiniëren. In Gaza kroop hamas vorige maand in de rol van slachtoffer, met vrouwen en kinderen als menselijk schild terwijl het dodental maar op bleef oplopen, hamas plaatste boobytraps in ziekenhuizen en scholen, en deed dat in de wetenschap dat dit zou leiden tot de dood van talloze onschuldigen.

Helaas, de rest van de wereld weet weinig over hamas, of ze kijken op het juiste moment even de andere kant op aangezien ze niet alles willen weten., af en toe besteden ze in de media wat ruimte om aan te geven dat hamas een terroristische organisatie is, maar dit is altijd in het voorbijgaan, een opmerking tussen neus en lippen door om vervolgens de camera's aan te knippen om de foto's van dode vrouwen en kinderen te laten zien, zodat hamas weer in de slachtoffer rol kan duiken..

Wat de wereld wordt getoond is nooit het volledige beeld van hamas. Er is zeer weinig aandacht n de media over wat Hamas daadwerkelijk is, wat het is, en wat het wil worden. Er is heel weinig bekend over haar visie op de wereld en haar visie op de toekomst voor de bevolking van Gaza.
Wat we wel weten is enkel en allee dat ze niet geloven in een toekomst voor Israël, laat staan geloven in een toekomst samen met Israël.

Wanneer de waarheid over hamas wel werd verstrekt dan zou de wereld weten dat de strijd in Gaza  niet een land geschil is, of een strijd van morele equivalenten. De voortdurende strijd in Gaza is niet een zaak van de Hatfields en McCoys, een zinloze bloedwraak over een stuk land dat in de loop der jaren zo is gelopen en gewoon door gaat zonder goede reden.

Dit is een strijd tussen goed en kwaad, de strijd in gaza zoals ook de strijd in het Midden-Oosten. Het is een strijd tussen moderniteit en religieuze feodalisme. Tussen vrijheid en totalitarisme. Tussen "gematigde" moslims en extremisten vastbesloten hun wil aan de meerderheid van de vreedzame volgelingen van Allah op te leggen, met of zonder geweld en weet ik hoe veel doden dat is voor hen gewoon bijzaak.

Vraag een willekeurige christen, vrouw of homo waar hij of zij voor zou kiezen om te leven, in Israël of ergens anders in het Midden-Oosten  en we weten natuurlijk allemaal wat het antwoord zou zijn.

Het is de schuld van de mainstream media dat deze context onvoldoende is verstrekt. Het zou de strijd tegen de islamitische terroristen een geweldige steun in de rug geven wanneer ze hier wel voldoende aandacht aan zouden besteden, maar ze doen het gewoon niet.

Hoe is hamas aan de macht gekomen in Gaza? Zijn de inwoners van Gaza vrij om te doen wat ze willen? Kunnen ze zich verzetten tegen hamas zonder angst voor vergelding? En wat voor leven bied hamas in Gaza voor de mensen? aangezien ze het leven van deze mensen volledig onder controle hebben Hebben ze geïnvesteerd in een goede toekomst voor de palestijnen? Denk je dat de hun toekomst hamas iets interesseert?

Dit zijn belangrijke vragen die een antwoord verdienen. Maar in plaats daarvan richten de media zich meestal op Israël, en de mate waarin Israël verantwoordelijk is voor het onevenredige dodental in Gaza. Afgelopen zondag op ABC's, New York redacteur David Remnick benoemd het geloof van velen bij de media en in de academische wereld in een zin samen "Deze cycli zijn niet van plan om te eindigen, totdat de bezetting eindigt," zo meende Remnick.
Remnick bedoelt eigenlijk te zeggen dat hij gelooft dat de Israëlische bezetting van de Westelijke Jordaanoever de oorzaak is van alle problemen in Gaza.

Maar als de bezetting van de Westelijke Jordaanoever de reden was voor de laatste aanvallen en de raket lanceringen, waarom werden die raketten dan niet gelanceerd vanaf de Westelijke Jordaanoever? Die raketten kwamen uit Gaza, dat door Israël afgestaan is al ​​bijna een decennium geleden.

Het feit dat er een bezettingsmacht in de Gazastrook zit is zeer zeker waar echter deze bezettingsmacht heet hamas. Er is in toenemende mate in steeds grotere stroken van het Midden-Oosten een echte bezettingsmacht actief  en dat is de radicale islam in al zijn verschillende iteraties. Allemaal hebben ze niet enkel het doel voor ogen om het beëindigen van de Israëlische "bezetting" van de Westelijke Jordaanoever te bewerkstelligen maar ze willen tevens een eind maken aan de Israëlische bezetting van Israël.

Dat brengt ons terug naar hamas. De terroristische groep heeft een interessante afkomst. De naam is eigenlijk een afkorting voor de Arabische woorden voor islamitische Verzetsbeweging. Zijn inaugurele zelfmoordaanslag in Israël - een die Hamas acolieten vieren - vond plaats in april 1993 hamas heeft inmiddels een record aantal zelfmoordterroristen op zijn doodsvijand, Israël,  afgestuurd.

En vergis je hier niet in want dat is wat Israël is voor hamas en de islamieten : een doods vijand. In een van hamas eerste openbare uitspraken - Folder # 65, uitgegeven in oktober 1990 - had hamas had het volgende te zeggen: "Israël zal bestaan ​​en zal blijven bestaan ​​tot de islam het zal vernietigen, net zoals andere voor hen uitgewist werden."

Het handvest van hamas is een uitgebreid document vol haat. Het is wat je zou verwachten van een schriftelijk partnerschap tussen Mullah Omar en Ted Kaczynski.

Dus hoe heeft hamas controle gekregen over Gaza? Op dezelfde manier als de nazi's aan de macht kwamen in Duitsland: een combinatie van brute kracht en omkoping.

Christenen, homo's, en seculiere moslims geterroriseerd en gemarteld in Gaza, en erger.hamas heeft niet geaarzeld om onschuldige Palestijnen die hun agenda tegenwerkte te vermoorden, maar niemand weet precies hoeveel. Gaza is niet een toevluchtsoord voor cutting-edge journalistiek. Er is geen Gaza gelijk aan Woodward en Bernstein. En wellicht is het onnodig om te zeggen maar is er geen ministerie van Justitie in Gaza om de verkiezingsuitslagen te inspecteren op onregelmatigheden.

Omdat het de controle over Gaza heeft genomen, heeft hamas de overgrote meerderheid van zijn energie besteed aan twee dingen: het plunderen van de (financiële) steun die bestemd was voor Gaza burgers, en het houden van een groot deel hiervan voor zichzelf. De rest besteden ze om de vernietiging van Israël te volbrengen.

Als hamas werkelijk zo slecht en geniepig is hoe krijgen ze het dan voor elkaar om zoveel jonge mannen te werven om de gelederen te versterken? Om dezelfde redenen waarom de Bloods en Crips zo succesvol aan leden werving doen in de binnensteden van Amerika. Die jonge mannen gaan niet vrolijk mee doen met bendes. Ze doen dat om verschillende redenen, echter geen van hen is goed. Om een ​​deel van iets groters dan zichzelf te zijn. Om een ​​deel van een familie te kunnen zijn, met wat ze denken dat een sterke vaderlijke invloed zou moeten zijn. En meestal gaan jonge mannen naar bendes om zichzelf te beschermen tegen andere bendes.
Maar als die jonge mannen echte keuze mogelijkheden hadden, reële opties hadden dan  zouden ze zich niet bij deze bendes aan sluiten.

Met hamas is er echter nog een groot verschil: Het injecteert ook de religie in de mix. Het is niet alleen een economische onderneming, op zoek naar winst. Hij is op zoek naar de wereldheerschappij, en de eliminatie van zijn vijanden.

Dat is het echte verhaal van hamas. Het verhaal dat je nog niet gehoord hebt van de media. En dat is geluid dat je niet zult horen ook vanuit de media. Het echte verhaal van Gaza , het verhaal van de bezetter van gaza, hamas - schrijvers als David Remnick zullen dat helaas nooit willen erkennen.

artikel van Lee Habeeb en Mike Leven voor National Review Online

Lee Habeeb is de vice-president van Salem Radio Network. Hij woont in Oxford, Miss., Met zijn vrouw, Valerie, en dochter, Reagan. Mike Leven is de president en COO van de Las Vegas Sands en een lid van het Job Creators Network.

Vrije vertaling Bolo

Geen opmerkingen: