.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

zondag 31 augustus 2014

Berlin, Berlijn

Berlin, Berlin, tote Stadt - scheiss Stadt
Mit Stacheldraht auf weissen Zäunen - woh woh woh
Berlin ist alt und voll Gewalt
Wo sind sie hin, ja wo sind sie hin, die schönen Träume?
Und dann, ja dann und wann
Zuckt auf ein Blitz aus heiterem Himmel
Und schlägt ein in den ganzen Verein
So kurz mal eben


Nina Hagen - My WayDit angstaanjagende schouwspel vond niet eens plaats in Islamabad, Kaboel of Mekka en zelfs niet in de Schilderswijk van Den Haag, maar in het midden van Berlijn. Na de brandstichting in de Mevlana moskee, verzamelde zich honderden moslims op straat om in het openbaar te pronken met hun Allah-cultus. Bij deze gelegenheid werd er fanatiek geschreeuwd en gebruld tegen het Duitse "racisme". Weer eens een hypocriete farce, want volgens recente bevindingen heeft een Jordaniër deze brandstichting uitgevoerd ( zie dit artikel van Der Spiegel ). Zoals zo vaak verdomme ze het om de daders in hun eigen omgeving te zoeken en wijzen ze eerst in de richting van de "ongelovige" om de racisme kaart maar weer eens te kunnen gaan misbruiken en steeds maar weer na dit soort incidenten misbruiken moslims dit onmiddellijk om gelijk maar weer in de slachtoffer rol te kruipen en er op te hameren (dat in dit geval) de Duitsers weer schuldig zijn om vervolgens weer onmiddellijk brutale eisen ter bevordering voor de uitvoering van de islam op tafel te gooien, uiteraard het juiste moment kiezen wanneer het stadsbestuur zich in een lastige positie bevindt.

BILD heeft een video over deze griezelige gebeurtenis gepubliceerd. Dergelijke openlijke straat gebeden zijn reeds eerder bekend vanuit Frankrijk, waar de islamisering aanzienlijk geavanceerder is dan in Duitsland en de rest van Europa. Vooral belachelijk is de gespeelde ontzetting van de district burgemeester Monika Herrmann en de bijna in tranen uitbarstende evangelische kerk vertegenwoordiger die een verklaring van solidariteit brabbelt om aan te geven hoe verschrikkelijk en onmenselijk een en ander wel niet is.


huil video mevlana moskee Berlin Kreuzberg

Het slappe Duitse beleid in de context van de islam werd opnieuw onthuld toen vice-kanselier Gabriel na de moskee brand onmiddellijk als een puppy het stokje apporteerde en de plaats van een "bombardement" in de "botsing der beschavingen" noemde, wederom een botsing tussen culturen en de Taqiyya specialist Mazyek klaagde over "gebrek aan compassie" , hij huilde verder over "een zeer gevaarlijke onverschilligheid" en "acceptatie van islamofobie".

Het is niet langer mogelijk om deze walgelijke farce nog te verslaan in absurditeit. Terwijl zijn geloofsgenoten de bevelen van zijn moordende en verkrachtingen van vrouwen en kinderen verheerlijkende God uit voeren in de islamitische Staat van Irak en Syrië en christenen de hoofden af sneden zoals de koran beveelt en toejuigt, jammert de opper moslim in Berlijn over het gebrek aan mededogen in dit land voor de aanhangers van de 'dood aan de ongelovigen " sekte. En de overvloedig in Duitsland aanwezige gehersenspoeld tolerantie fetisjisten aanbidden hun slagers, zoals getrainde schapen dat ook doen.

Berlijn, Duitsland een voorbode wat onze steden allemaal nog te wachten staat, dus over enkele jaren kunnen wij dit soort achterlijk vertoon in onze grote steden ook gaan verwachten wanneer wij nu niet optreden tegen het gedrocht de islam en haar hersendoden volgelingen.

Ik persoonlijk heb er geen enkel probleem mee dat er in Berlijn een moskee is afgebrand, deze opleidingscentra voor haat en intolerantie komen overal als paddenstoelen uit de grond en worden van harte verwelkomt door "onze" volksvertegenwoordigers.

Laat ons nu eens leren van Frankrijk en Duitsland en laat Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag nee laat geen enkele stad in Nederland verloederen tot islamitisch grondgebied of zijn wij te dom om te begrijpen wat er allemaal gebeurd in de wereld en is de wijze les die we dagelijks krijgen van isis, hamas en al dat andere smerige moordzuchtig islamitisch tuig nog niet genoeg voor ons domme Hollanders?Aan de hand van artikel van Michael Stürzenberger voor pi-news.net 
vertaald, herschreven en aangevuld door Bolo

Geen opmerkingen: