.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

vrijdag 4 maart 2016

Partij Van (en voor) De Allochtonen "Koningsdagfestivals zonder alcohol" mooie hoax, maar hoe lang nog?


Onze grenzen zijn inmiddels een halve meter gezakt en onze steden kunnen het voetveeg spelen al niet meer aan door het aantal gelukszoekers dat ons land binnen komt rennen en de staats en gemeentekas plunderen door middels onredelijke eisen en wensen te komen die door de staat en gemeenten moeten worden vervult aangezien ze zo zielig zijn.

Zo worden kinderen en vrouwen in Alphen aan de Rijn dagelijks blootgesteld aan bewoners van een megaparasietenkamp alwaar ruim duizend kansloze geplaatst kunnen worden en viert Groen Links feest aangezien het ze gelukt is om een plaatselijke traditie te slopen. "ballons sind verboten!" inderdaad geen vrolijke zee aan ballonnen meer op koningsdag, jammer voor al die kinderen die dit geweldig vinden maar het geeft zo'n rommel en dat kunnen die grünen niet hebben.

Alles wat leuk is moet verboden worden, ballonnen voor kinderen en alcohol voor oudere zo is daar een geintje rondom de nationale feestdag van Koning Pint van Oranje dat rondzong op de sociale media dat ik hieronder heb geplakt, ach we moeten soms ook eens kunnen lachen en wanneer dit dan over de rug van de Partij Van (en voor) de Allochtonen gaat dan is het toch enkel mooi meegenomen.


Leuk zo'n geintje maar zeg nu eens eerlijk, hoelang kunnen wij in Nederland nog een biertje doen op Koning Pint Dag? Hoe lang gaat het nog duren totdat de islamitische staat der Nederlanden een feit is? Ach wat kan mij het bommen de boog kan niet altijd gespannen zijn WEEKEND en aangezien ik Koning Pint Dag toch in Groesbeek vier is een Duits nummer om het WEEKEND in te luiden enkel en alleen maar gepast, en Groesbeek zonder bier is als Mark Rutte met een vrouw dus totaal onvoorstelbaar.
met groet Bolo  

Geen opmerkingen: