.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

dinsdag 22 maart 2016

Brussel en de reacties van 'onze' regering en de staatspropaganda mediaZum kotzen en daar is eigenlijk alles alweer mee gezegd en geschreven. De reacties die ik hoorde op radio 1 bij de staatsomroep waren te droevig voor woorden, leiders van de d66 en sp die opriepen dat we ons toch vooral geen zorgen moeten maken in Nederland, dat we verdraagzaam moeten zijn, dat we ons rustig moeten houden en toch maar vooral één front moeten vormen.

En ja dat laatste ben ik zeer zeker voor, één front vormen, één front tegen iedereen die binnen onze landsgrenzen de aanslagen op de Brusselaars wenst te verheerlijken. We moeten één front vormen, één front tegen iedereen die de pedofiele nep profeet van de moslimideologie wenst te eren. We moeten één front vormen, één front tegen volksvertegenwoordigers die nu nog steeds de kant van het islamitische tuig kiezen en de veiligheid van de Nederlanders, Belgen, Duitsers de Europeanen blijven verkrachten door het toe blijven laten van jihadisten die huppelend middels onze open grenzen van land naar land hoppen om na believen rond te kunnen moorden.

Ik ben overdag afhankelijk van de radio en bij dit soort rampen ook nog eens afhankelijk van de propaganda machine van de Nederlandse staat, radio 1 middels de autoradio en ondanks het feit dat ik niet de hele dag kan luisteren heb ik toch het grootste deel van de uitzendingen vandaag gevolgd en tijdens al deze tijd heb ik het woord islam niet gehoord. Men spreekt over terroristen, over een aanslag, maar men is te laf om over een 'islamitische terreuraanslag' te spreken.

Ik hoor die klootzak van een minister president deze aanslag op het vrije westen vergelijken met de aanslag op het land van dictator Erdogan. Hoe kun je als minister president van alle Nederlanders (met uitzondering van de autochtone uiteraard) deze vergelijking maken? De Turken slachten nog steeds na eigen believen hele volkeren af en plegen door de geschiedenis heen de ene genocide na de andere, hoe kun je een aanslag op dit volk vergelijken met een aanslag op de Belgen en Europa?

Zou het niet mooi zijn wanneer wij eens een minister president met ballen kregen. Eentje die wel dat zegt wat hij moet zeggen en wel doet wat hij zou moeten doen. Ik heb een opzetje voor hem gemaakt, maar ben bang dat onze mislukte laffe zaadlozing de ballen niet eens heeft om de waarheid te zeggen.


Beste Nederlanders,

Ja ik ben me ook rot geschrokken omtrent de aanslag op de Belgen deze ochtend, een aanslag op Brussel en hiermee op onze vrijheid. Onze vrijheid die al jaren lang ondermijnt wordt door islamitisch tuig dat mede door mijn lakse opstelling straffeloos angst kan zaaien in den lage landen en de rest van Europa. Maar nu ben ik er helemaal klaar mee. 

Als minister president lees ik ook over juichende kinderen op scholen, kinderen die juichen om de doden van Brussel, zo als ze ook aan het juichen waren omtrent de doden van Parijs nog niet zo lang geleden. Deze kinderen hebben hun opvoeding niet volgens Nederlandse maatstaven genoten en om die reden worden ze samen met hun ouders en de rest van de familie ONS land uitgezet en nee niet morgen maar vandaag nog. Oprotten uit ONS land en de moskee alwaar deze haat wordt gepredikt wordt per direct platgegooid.

Jihadisten die onze parasietenopvanghuizen bevolken worden per direct op de boot gezet en heengezonden, weg wezen, wij kiezen voor de veiligheid van ONZE inwoners en helaas die paar goedwillende hebben het aan de grote meerderheid te danken dat er ook voor jullie geen plaats in onze herberg meer is.

De grenzen worden gesloten en nee dit kost geen geld aangezien we meer dan voldoende geld overhouden door de kosten van de asielindustrie die wij nu niet meer hebben. We gaan ons leger opbouwen en fatsoenlijk bewapenen en we laten in Nederland de strijd tegen de islam beginnen.

Nederland moet weer terug in handen van de Nederlanders komen, dubbele paspoorten worden verboden, zweren op de koran in de tweede kamer wordt afgeschaft, nee beter nog we verbieden de islam in Nederland en volgers van deze achterlijke ideologie worden ons land uitgezet.

GEEF NEDERLAND TERUG AAN DE NEDERLANDER.

Mijn medeleven voor de Brusselaars, laten wij samen met hen strijden voor een islamvrij Europa.

Mede namens de Nederlandse regering 
Mark Rutte


En ja ook ik weet dat dit niet gaat gebeuren, nu niet en ook volgend jaar maart niet aangezien we het nooit voor elkaar gaan krijgen dat 51% van de Nederlanders op de PVV gaat stemmen, helaas.

Hoe lang moeten wij nog slachtoffer zijn van gestoorde geesten die niet in onze samenleving thuishoren en zich ook nooit of te nimmer aan onze normen en waarden wensen aan te passen?

Groet met traan zonder glimlach Bolo

Geen opmerkingen: