.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

dinsdag 8 maart 2016

Vluchteling in eigen land, of fanatieke moslim is eigenlijk zo gek nog nietZou je dan ondertussen niet een stuk beter af zijn? Een vraag die mij opspeelde deze avond toen ik vanuit Dronten richting Kampen reed op weg naar huis en met nog een 125 kilometer voor de boeg de wandelaars van het plaatselijke acz in tegengestelde richting zag slenteren op weg naar hun, mede door mij betaalde, bord eten. Het was nog droog maar beste lezer U mag van mij aannemen dat ik alle goden heb aangeroepen om voor een spontane stortbui te zorgen liefst zo hard dat ze gezamenlijk tegen de stroming in via de IJssel middels de Rijn ons land weer uit zouden spoelen.

Zo af en toe heb ik nou eenmaal van die dagen dat ik een nog grotere hekel aan dat volk heb dan op de gewone dagen waarop ik dus ook gewoon een hekel aan die parasieten heb. 

Ben nu te laat maar heb wel eens zitten bekijken hoeveel kosten aan schoolgeld, kledinggeld, contributie voor sport en muziekles, zakgeld, gezellige uitjes, fietsen, kosten van de privé dierencollectie en dan vooral het vreten van die beesten en nog veel meer kinderkosten ik had uitgespaard wanneer ik eenvoudigweg een actieve moslim was geweest. 

Was sagst du Bolo ?!?!?!

Reken maar eens uit hoe veel het je zou opleveren wanneer je zelf in het bezit van meisjesachtige kinderen bent en je zou ze op hun tiende levensjaar kunnen uithuwelijken aan de een of andere achterlijke inteelt neef of oom die daar dan ook nog eens grof voor zou willen betalen. Nou? Hé zeg eens eerlijk zo gek is die Bolo nog niet, hij is er enkel een jaartje of zes te laat achtergekomen. Of nee zestien jaar te laat achtergekomen aangezien deze kinderen uiteraard ook voor hun tiende levensjaar totaal geen opleiding en eigen mening nodig hebben, zonde van de tijd en het geld. 

Op een dag weet je het "Ich bin ein Moslem"

In derde wereldlanden werden in het verleden velen opvangcentra voor vluchtelingen neergekwakt, meestal in grensgebieden en met miljoenen en miljoenen dollars aan ontwikkelingsgelden werden deze draaiende gehouden. De mensen die in de buurt van deze kampen woonden hadden vaak geen nagel om de reet te krabben en ze moesten toezien hoe vluchtelingen middels subsidie projecten vanuit de hele wereld werden vetgemest op slechts enkelen kilometers, of vaak nog minder, afstand van de in armoede levende lokale bevolking. Kinderen stierven bijna aangezien de lokale bevolking zich het voedsel eenvoudigweg niet kon veroorloven, terwijl het overtollige voedsel in de opvangkampen eenvoudigweg werd weggesmeten aangezien de subsidie ruif niet leeg te krijgen was door de medewerkers van deze kampen, dit door de constante aanvoer van noodhulp vanuit de Verenigde Staten en Europa. De lokale bevolking melden zich vervolgens aan de poort van zo'n opvangkamp met de mededeling dat ze ook op de vlucht waren om op die manier voor zichzelf en hun kinderen te kunnen zorgen.

Zo extreem is het hier nog niet, althans voor de meeste mensen, maar vele ouderen kunnen amper meer rond komen en de voedselbank staat meer en meer ter beschikking van vluchtelingen die bij aankomst in Nederland al bijna ingeschreven worden bij de voedselbank en bij de gemeente voor hun uitkering. Gaat het ook in Nederland zo ver komen dat opa en oma aan moeten kloppen bij de plaatselijke parasietenopvangclub om zich hier te melden aangezien ze anders van de honger sterven? Moeten mensen die het financieel moeilijk hebben met hun kinderen naar het plaatselijke parasietenhuis om deze kinderen een fatsoenlijke maaltijd te kunnen geven en ze een gratis opleiding te schenken?  

Wanneer je het financieel niet meer kunt redden en dakloos dreigt te worden is het dan niet verstandiger om je paspoort weg te pleuren en je te melden in Ter Apel. Hier brabbel je een beetje onverstaanbaar, spuugt een toevallig aanwezig vrouw vol in haar gezicht, trapt je eigen vrouw door de ontvangsthal heen, kijkt even of je ergens een homo of lesbienne ziet die je van de trap af kunt duwen of je propt je leuter in een meisje of jongen van een jaar of acht/negen, zodat ze duidelijk aan je kunnen zien dat je een islamitische vluchteling bent, succes verzekert en levensonderhoud voor de rest van je leven wordt geregeld door de Nederlandse belastingbetaler.

met groet Bolo   


Geen opmerkingen: