.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

zaterdag 26 maart 2016

Wat eten we met pasen in het plaatselijke azc?


Mededeling van premier Murk Ratte
Aangezien jullie asielparasieten wel toe zijn aan een goede maaltijd aangezien het dagelijks lastigvallen van vrouwen en kinderen en het weg pesten van homo’s, christenen, joden, ongelovige honden alsmede het feestvieren omtrent de zoveelste geslaagde aanslag door mede islamitische terroristen heeft de regering der Nederlanden in samenwerking met de diverse gemeenten besloten om jullie een waar feestmaal voor te schotelen tijdens het duivelse feest Pasen dat hier in Nederland door derderangs niet moslim burgers nog steeds gevierd wordt. Iets dat niet lang meer gaat duren maar dat weten jullie ook wel lieve kinderen van de islam.
Voor de verdwaalde niet-moslims die door jullie het azc nog niet zijn uit gepest zijn er op eerste paasdag gebakken varkensfilet reepjes, jullie moslims krijgen dan op een vreselijke islamitische wijze halal geslachte runderreepjes. Wanneer jullie er last van hebben dat die ongelovige honden varkensvlees eten dan hoeven jullie dat maar te melden dan regelen wij dat ook wel even voor jullie, al weten wij uit ervaring dat jullie dit best zelf op kunnen lossen……
Op tweede paasdag bestaat het feestmaal uit kuikenfilet gebraden met vel, champignon roomsaus, spinazie à la crème en gekruide aardappelblokjes.
Dit alles op kosten van de Nederlandse belastingbetaler die zich hier geen zorgen over hoeft te maken, we korten volgend jaar gewoon weer wat extra op de pensioenen van de ouderen en verlagen de uitkeringen van zieken en minder valide nog wat extra.
met groet Murk Ratte
ps. De Nederlanders die wat krap bij kas zitten kunnen terecht in de afvalcontainers van de plaatselijke “Hans en Frietje” of “Friet van Piet” om op deze manier een maaltijd bij elkaar te scharrelen.

Geen opmerkingen: