.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

vrijdag 8 november 2013

'Soap-opera' rond veronderstelde vergiftiging Arafat


Medische dossiers Frans ziekenhuis, waar Arafat stierf, compleet genegeerd, 
evenals zijn orgieën met jonge tienerjongens


Palestijnse tienerjongens houden een portret van hun overleden held omhoog, waarschijnlijk onbewust van het feit dat de 'vader van het moderne terrorisme' juist voor hen een specifieke voorkeur had.

Hoeveel waarde moet er worden gehecht aan de bewering van de Palestijnse Autoriteit en Arafats weduwe Sura, dat de voormalige Palestijnse leider, die als de vader van het moderne terrorisme wordt gezien, eind 2004 stierf omdat hij zou zijn vergiftigd met polonium-210? Indicatie: alle medische rapporten van het Franse ziekenhuis waar Arafat tijdens zijn laatste dagen verbleef, worden genegeerd, alsmede ook de verklaringen van Palestijnse officials dat Arafat niet werd vermoord, maar aan AIDS overleed.
Het zal geen verbazing wekken dat Sura en de Palestijnen hun grote held alsnog een 'martelarendood' willen geven. Dat was immers altijd Arafats grote wens: te sterven in het harnas, tijdens de strijd tegen Israël, wat hem ogenblikkelijk een plek in het islamitische paradijs had opgeleverd. De beweringen van zijn weduwe de PA kunnen dus nauwelijks objectief worden genoemd.

Russen vonden geen bewijs van vergiftiging
De Zwitserse wetenschappers dan? Die wijzen er in hun rapport duidelijk op dat het gebrek aan biologische stalen, plus het feit dat er 8 jaar tussen zijn dood en het onderzoek zat, zorgt voor de nodige onzekerheden. Zo heeft polonium-210 een snelle halfwaardetijd, waardoor het erg onwaarschijnlijk is dat er na zo'n tijd nog voldoende sporen zouden zijn overgebleven.
Bovendien meldde de BBC deze week dat een Russisch wetenschappelijk team, dat tegelijkertijd een parallel onderzoek verrichtte, geen sporen van polonium-210 heeft aantroffen, en dat Arafat hier niet mee vergiftigd kan zijn. Het persbureau Interfax, waar de BBC zich op baseerde, ontkende later echter dat dit een officiële verklaring zou zijn geweest.

Verder lees klik HIER

Geen opmerkingen: