.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

zaterdag 30 november 2013

Gor Khatchikyan

Censuur staatsomroep over Armeense genocide

Andries Knevel ontvangt iedere zondagavond christelijke denkers, vernieuwers, markante figuren en inspirerende voorbeelden in de sfeervolle Naarden vesting. 
Deze uitzending ging over Gor Khatchikyan  en vertelde erover hoe hij vluchtte met zijn ouders op twaalfjarige leeftijd vanuit Armenië naar Nederland, in tegenstelling tot de vele gelukszoekers was deze asielzoeker wel een aanwinst voor Nederland en probeerde hij wel wat van zijn leven te maken en werd arts won later de talentenjacht 'Premier gezocht' en op dit moment is hij een veelgevraagd christelijk spreker.

In dit gesprek word onder andere aangegeven hoe het eigenlijk mogelijk is dat hij hier überhaupt kon blijven, hij had samen met zijn family namelijk al lang uitgezet moeten zijn, maar door vele rekkende en andere min of meer frauduleuze handeling opgezet door de linkse kerk werd dit steeds maar weer uitgerekt net zo lang totdat het generaal pardon in werking treden en hij samen met ouders eindelijk legaal in Nederland mocht blijven.

Salitant detail in deze is het dat hij in Nederland mocht blijven door inspanningen en toedoen van de mensen waar hij eigenlijk een bloed hekel aan zou moeten hebben, de mensen die de Armeense genocide steeds maar weer blijven ontkennen en hun vrienden en kontenkussers, de turken.

Informatie over de genocide die heeft plaatsgevonden op het Armeense volk tijdens de Eerste Wereldoorlog in de nadagen van het toenmalige Ottomaans-Turkse Rijk. Vanaf begin 1915 heeft een centraal georganiseerde vervolging door middel van massaslachtingen en deportaties plaatsgevonden om Anatolië te zuiveren van de Armeense bevolking. Het Armeense volk is gedurende de Eerste Wereldoorlog door een systematische campagne nagenoeg weggevaagd uit het Ottomaanse deel van hun oorspronkelijke woongebied. Er is een poging ondernomen door het toenmalige dictatoriale regime van het Ottomaans-Turkse Rijk, de voorloper van het huidige Turkije, om een duizenden jaren oude cultuur te vernietigen. Tesamen met de genocide op het Joodse volk in de Tweede Wereldoorlog betreft het hier één van de grootste menselijke tragedies van de twintigste eeuw. Waar de Holocaust op de Joden een centrale plek heeft verworven in de geschiedenis, wachten de Armeniërs nog steeds op erkenning van de tegen hun gerichte massaslachting. Het onverwerkte collectieve trauma werkt tot op de dag van vandaag door. Meer info : http://www.armeensegenocide.info/index.html
Zelfs iemand zoals ikzelf die toch al niet zo'n hoge pet opheeft van de staatsomroep deed een uitspraak van Gor mij toch nog even huiveren, hij vertelde namelijk dat al zijn uitspraken die hij in de loop der tijd gemaakt had over de Armeense genocide kwestie door de staatsomroep eenvoudigweg uit de uitzending werden geknipt, deze werden dus gewoon niet uitgezonden, censuur toegepast door onze staatsomroep om de nabestaande van de moordenaars en oorlogsmisdadigers uit het voormalige turkse rijk niet tegen het hoofd te stoten.
Ach is voor mij allang geen verassing meer en de hoop dat Pauw en Witteman hier nu eens aandacht voor vroegen is natuurlijk ijdele hoop en zeg nou zelf het waren slechts een klein aantal doden die absoluut niet opwegen tegen vele belangrijkere zaken uit de geschiedenis zoals het slavernij verleden van ons Nederlanders, iets wat wij overigens absoluut niet ontkennen, de massamoorden van het Duitse rijk, ook iets dat absoluut niet ontkend word door onze oosterburen en het meest belangrijke van dit alles Zwarte Piet.


Nee dan kunnen we zoiets onbelangrijks als de moordpartij van het turkse rijk veel beter onbespreekbaar maken en gaan we uiteraard gewoon weer verder met de orde van de dag opzoek naar een ander slachtoffer die ooit eens iets verkeerd heeft gedaan, dit heeft toegegeven en zodoende een perfecte kandidaat is om hier nog jaren mee achtervolgd te worden een moeilijke kwesties zoals het uitmoorden van generaties Armeniërs vergeten we gewoon aangezien we anders de achterban van de pvda, sp en de niet denkers van de d66 in de problemen brengen en dat kunnen we uiteraard niet hebben.


Bij deze de LINK om de complete uitzending in goede kwaliteit terug te kijken.

Ik heb respect voor de EO en Andries Knevel dat ze WEL alles uit zenden en nog meer respect voor Gor Khatchikyan, iemand die ons laat zien dat er echt wel mensen zijn die WEL een positieve inbreng kunnen leveren aan ons Nederland en voor dit soort asielzoekers moeten ook ten aller tijde onze grenzen open blijven staan.

Het feit dat hij geen moslim is maar een christen is uiteraard louter toevallig..........................

met groet

Bolo
Geen opmerkingen: