.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

woensdag 20 november 2013

Lieve Dennis

Dennis, 8 jaar oud, asielzoeker en wederom een slachtoffer van onze linker gutmenschen.Tja jochie het is zwaar klote maar we kunnen er niets aan doen, regels zijn regels, dus pak je koffertje maar een laatste groepsknuffel op school en dan op weg naar net het enige stukje Nederland waar je de mensen niet kunt verstaan, Friesland dus om daarvandaan je reis naar huis te beginnen.
Naar huis?
Wat is dit voor een onzin het jochie is hier in Nederland geboren (en gemaakt?) en is nu weer eens het meer dan overtuigende bewijs wat een geweldige bureaucratische, geldverslindende en mensonterende wanorde ons Nederlands asielbeleid is.

Leg mij eens uit hoe het kan dat een jochie als Dennis op dit moment al ruim 8 jaar asielzoeker is in Nederland?
Dit wil namelijk zeggen dat er door politiek über correct links geouwehoer nu al die tijd geld weg gesmeten is voor huisvesting, onderwijs, levensonderhoud, diverse praatgroepjes met liters thee, advocaten, bewaking, vervoer en weet ik veel wat voor mensen meer die hier nog allemaal aan moeten kunnen verdienen en waarom? enkel en alleen om onze linker gutmenschen een goed gevoel te geven.

Wat is dit voor een geweldige onzin?
Het lijkt namelijk zo eenvoudig, mensen die hier asiel aanvragen vangen we bij Schiphol op, geven ze een goede maaltijd, een goede nachtrust en in de ochtend nog een lekker ontbijtje en wanneer ze het ontbijtje naar binnen hebben gewerkt dan weten we of ze wel of niet welkom zijn in Nederland en mogen ze of binnen komen of ze nemen het eerste het beste vliegtuig weer terug naar huis.
Is dit wellicht heel kort door de bocht, bedoel wil niet lullig doen en een tweede of derde overnachting kan der ook nog wel van af, maar binnen 1 week moet alles geregeld kunnen zijn.

Dan weet iedereen waar die van af en aan is, de mensen die mogen blijven geven we gelijk de mogelijkheden om op een normale manier te leven, scholing en opvang de eerste twee maanden om te wennen en de taal te leren en vervolgens onder begeleiding zelfstandig wonen en dit afbouwende totdat ze voor zichzelf kunnen zorgen.
We halen dan wel minder mensen binnen, maar de mensen die we op die manier binnen krijgen kunnen zich wel ontwikkelen tot waardevolle inwoners van Nederland en dat lijkt me voor iedereen de beste oplossing.

Uiteraard mag nee MOET Dennis blijven, lijkt me logisch en ja zijn moeder en zusje moeten ook mogen blijven, maar dan?
Wanneer komt vader? wanneer komen ooms en tantes? neefjes? nichtjes? andere mensen die familie zouden kunnen zijn?
Niet dus, lijkt me dat hierover wel duidelijke afspraken moeten worden gemaakt, ik bedoel wanneer je hier bent geboren kun je geen familie leden missen die je niet kent en nog nooit hebt gezien, dus dat links geneuzel van gezinshereniging moeten we gelijk schrappen en afschaffen.

Maar Dennis moet gewoon in Nederland kunnen blijven, hij kan er ook niks aan doen dat wij in Nederland zoveel linkse zakkenvullers rond hebben lopen die asielzoekers als een zeer welkome bron van inkomsten zien.
En ze doen hun uiterste best om van Dennis de nieuwe Mauro te maken of nog even verder terug ons schatje Taida Pasić nieuw leven in te blazen, want dit zijn voor links geweldige instrumenten om zieltjes te winnen, zieltjes winnen over de rug van kinderen, kinderen inzetten om het gal te spuwen in de richting van voorheen Rita Verdonk en nu richting Fred Teeven om deze de schuld in de schoenen te schuiven.
Maar deze mensen zijn gebonden aan regels, regels die ze moeten uitvoeren en toepassen, regels die door onze gutmenschen zo moeilijk zijn gemaakt en zijn voorzien van een gigantische hoeveelheid mazen die ten aller tijden het uitzetten (tijdelijk) kunnen voorkomen, net zo lang totdat asielzoekers menselijk gezien niet meer terug gestuurd kunnen worden en dan hebben deze politiek linkse ratten gewonnen en krijgen ze wat ze willen een zoveelste generaal pardon verkregen door het bureaucratische politieke geneuzel.

Maar lieve Dennis daar mag jij natuurlijk nooit en te nimmer het slachtoffer van worden en natuurlijk hoeven jij, je moeder en je zusje Nederland niet te verlaten en daar ben ik blij om, maar wel met een rare smaak in me mond.
Een smaak van walging, walging voor de vele mensen die uit naam van de menselijkheid er gewoon poep aan hebben dat jij nu reeds acht jaar van je leven als een jonas door Nederland bent gestuurd, met steeds maar weer nieuwe pogingen om jullie verblijf te rechtvaardigen een verblijf in Nederland dat totaal niet rechtvaardig is anders hadden ze jullie naar 8 jaar niet alsnog ons land uit willen zetten.

Maar jij lieve Dennis bent van harte welkom en wanneer we hier in huis een beetje gaan herinrichten dan is er ook voor jouw nog wel een plekje vrij mocht het echt niet anders kunnen, ben ik gelijk niet meer de enigste man in huis....

Tja ook deze politiek rechtse zijn gal spuitende PVV stemmer heeft ergens diep weggestopt nog wel wat goeds al zullen hierover de meningen verschillen al is er nog wel een mooi nummer voor onze links denkende medemens over gemaakt al heeft dit echt nergens iets mee te maken.


met groet
Bolo


Geen opmerkingen: