.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

maandag 11 november 2013

Ein land ein volk ein pechtold

Nu zou het wel goedkoop zijn om hier een foto te plaatsen met daarop de leider van de democraten 66 in gepast jaren 40 führer kostuum, maar aangezien deze uitermate goedkope manier van punten scoren aan mij niet besteed is aangezien ik dit nooit kan winnen van deze grote leider laat ik deze ongein liever over aan manneke Pechtold zelf.

Wel vreemd een leider van een democratische partij die zijn en onze vrijheid op wil geven, nee cadeau wil doen, aan het vierde rijk, de dictatuur genaamd Europa iets wat ik veel eerder achter communisten, fascisten of achter socialisten verwacht had, deze hebben hier namelijk al eeuwen lang ervaring mee en voor democraten is dit weer iets totaal nieuws.

Krijgen we nu dan een soort van Europese sharia met de EU als uitvoerend orgaan?
Dat zal verklaren dat de partij van den arbeid hier ook graag in mee wil gaan aangezien de a van arbeid al lang en breed verloederd is en de laatste jaren vervangen is door de a van arbeidsloze allochtonen iets dat dan zeer zeker wel weer lekker matcht met het Europese sharia gedachtegoed.

Is het dan van mij een hele vreemde opmerking wanneer ik dan ook totaal niet begrijp waarom de volkspartij voor vrijheid en democratie meewerkt aan de opheffing van het zelfstandig bestaan van de staat der Nederlanden?

Nog vreemder is het dan wanneer het de socialisten van de SP en de vrijdenkers van de PVV zijn die wel in de touwen komen om ons land te redden van de dictatuur en totale overlevering aan het geldverslindende monster Europa.

Hier begrijp ik dus geen ene zak meer van wanneer ik een en ander terug projecteer op de wereld geschiedenis en dan eens bekijk dat alles volledig omgedraaid is en van elke vorm van logica is ontdaan.

Leve de democratie riep met in het verleden en we trekken ten strijde tegen de communisten, socialisten en fascisten om onze democratie te beschermen, hoeveel mensen zijn er gestorven in deze strijd door de eeuwen heen? en nu, nu geven we onze democratie op en leveren we ons over aan een gekozen voorzitter van de Europese Commissie, iets dat in mei 2014 gaat plaatsvinden.
Denken al die achterlijke randdebielen die nu Europa steunen werkelijk dat zijn of haar stem ook maar iets uit maakt of weten ze zelf ook wel dat wij als klein kut landje bij deze verkiezingen werkelijk helemaal niets te vertellen hebben?

Een heel goed voorbeeld in deze is het Verenigd Koninkrijk aangezien hier Engeland gewoon de baas is en dit omdat ze eenvoudigweg veel meer kiezers hebben dan Schotland, Wales of Noord Ierland.
Conclusie Engeland is het grootste en de rest heeft dus geen ene moer te vertellen.
Hoe denk je dat dit in een verenigd Europa gaat?
Nee sterker nog, wij mogen op dit moment al vooral veel betalen en hebben wanneer puntje bij paaltje komt al helemaal niets te vertellen en dit word enkel maar erger wanneer we nog meer van onze macht uit handen geven aan Europa en blijven slikken wat ze ons vanuit Brussel opleggen.

En dan probeert vriend Pechtold ons zo gek te krijgen dat wij hem de bodemloze geldverslindende krater Europa in gaan volgen en het meest maffe van alles is dan ook nog eens het feit dat er mensen zijn die hem op de weg naar de afgrond volgen, een weg die hij aflegt als een volleerde zelfmoord terrorist.
Kreeg dit filmpje gisteren te zien en op dit filmpje kunnen we de ware "democraat" Pechtold nog eens goed bekijkenEn ik, ik snap der gewoon geen zak van hoe dom mijn landgenoten zijn om zo een achterlijk beleid te blijven toejuichen en blijven volgen in de afbraak van ons land, mijn land.
We hebben nog even, tot donderdag 22 mei 2014, om het verstand terug te krijgen en om dan massaal te stemmen op de anti dictatuur van Europa partijen al ben ik er zeer bang voor dat ook dit niets gaat worden aangezien de mensen die tegen Europa, tegen massa immigratie, tegen open grenzen en voor Nederland en haar normen, waarden en cultureel erfgoed zijn worden weggezet als racisten.

En helaas is de angst om voor racist te worden uitgemaakt enkel en alleen omdat je opkomt voor je eigen land en meer dan genoeg hebt van ongewenste gasten voor een groot aantal mensen een te hoge drempel is om overheen te stappen en zodoende zoeken deze een ander alternatief voor de PVV.

Dit deden ze bij de vorige verkiezingen ook en hierdoor zitten wij nu opgescheept met de meest leugenachtige en achterbakse regering sinds Joop den Uil, de man waarmee de linkse ellende is begonnen een ellende waar wij nu nog dagelijks tegen op dweilen en met de pvda aan het bewind blijft dit dweilen met de geldkraan richting alle moslimlanden en moslims in Europa open.
met groet Bolo  

  


Geen opmerkingen: