.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

vrijdag 29 november 2013

Dit willen wij ook !!!

Angola begonnen met platwalsen moskeeën en verbranden Korans
Xander 29-11-2013 
Bolo seg "Volledige artikel is door mij gejat van http://xandernieuws.punt.nl en door mij enkel voorzien van foto's, film en feest muziek gewoon omdat het zo mooi is"

'Hopelijk gaat Angola ook andere gevaarlijke religieuze sekten en ketterse groepen verbieden'

Natuurlijk start ik (Bolo) met een FILMPJE
Afgelopen maandag berichtten we dat Angola het eerste land ter wereld is waar de islam wordt verboden. (bedoelde artikel staat onder dit artikel) De regering van het Zuid-Afrikaanse land laat er geen gras over groeien, en is nog deze week begonnen met het vernietigen van moskeeën. In de hoofdstad Luanda werd een moskee gesloten en werden 120 Korans verbrand. Van de 78 moskeeën in het land zijn er nog slechts enkele geopend, en dat alleen omdat er vanuit de hele wereld felle protesten kwamen tegen het verbod op de islam.Volgens David Ja, president van de Islamic Community of Angola (ISA), is de Angolese regering al in 2010 begonnen met het sluiten van moskeeën, met als reden dat de islam een 'invasie van de Angolese cultuur en een bedreiging van de christelijke waarden' is. Hij erkende dat de islam vanaf afgelopen week nu officieel een verboden religie is.
'De regering geeft ons gewoonlijk 73 uur de tijd om een moskee te vernietigen. Als we in gebreke blijven, dan doen de autoriteiten het zelf,' aldus Ja. De gerespecteerde Angolese journalist Rafael Marques de Morais schreef dat hij inderdaad moskeeën vernietigd heeft zien worden door moslims, omdat ze anders zelf de opruimkosten moeten betalen als de overheid het moet doen.'Begin van oorlog islam - christendom'

Theodore Shoebat, de zoon van de tot het christendom bekeerde voormalige Palestijnse terrorist Walid Shoebat, denkt dat wat in Angola gebeurt slechts het begin is van wat komen gaat: een ware oorlog tussen het christendom en het 'imperium van de halve maan'. Hij hoopt dat Angola door gaat op de ingeslagen weg, en ook andere gevaarlijke religieuze sekten en 'ketterse groepen zoals sodomieten en pro-abortus activisten' verbiedt.
'Als u mijn denken middeleeuws vindt, dan zeg ik dat dit geen belediging is. Toen de gnostische Albigenzen het zuiden van Frankrijk domineerden, tolereerde de Kerk hun valse en kwaadaardige leringen niet, maar begon een oorlog tegen hen, en maakte hun valse leerstellingen illegaal.''Afgoderij mag niet worden getolereerd'

'En toen de gnostici van Bogomil Constantinopel in bezit namen, liet de Oosterse Orthodoxe Kerk hen niet toe te groeien of te evangeliseren, maar onderdrukte hen, zodat de oorspronkelijke (christelijke) leer bewaard bleef. Toen het Arianisme (de verwerping van de Drie-eenheid) in opkomst was, beval Constantijn alle Arianische boeken de verbranden...'
'Het is enkel heilzaam dat werken die de vernietiging en verlaging van het menselijke leven promoten, niet worden getolereerd en de vrijheid wordt gegeven, want wij aanbidden een God die verklaard heeft dat alle afgodsbeelden zullen worden stukgeslagen en verbrand (Micha 1:7).'

Gruwelijke misdaden

Hierbij moeten we goed bedenken dat de islamitische uitroeiingsoorlog tegen het christendom al miljoenen slachtoffers heeft geëist, en er dagelijks nieuwe berichten, foto's en video's verschijnen* van de talloze gruwelijke misdaden die moslimextremisten in grote delen van de door de islam beheerste wereld tegen christenen en andere 'ongelovigen' begaan.

Xander


Angola eerste land dat de islam verbiedt en moskeeën afbreekt
Islamitische uitroeiingsoorlog tegen het christendom nog steeds genegeerd door het Westen

Het Afrikaanse land Angola wordt naar verluid het eerste land ter wereld waar de islam wordt verboden en moskeeën zullen worden afgebroken. 'Dit is het definitieve einde van de islamitische invloed in ons land,' verklaarde president Jose Eduardo dos Santos.

Het verbod op de islam werd afgelopen vrijdag aangekondigd door minister van Cultuur Rosa Cruz e Silva. 'Het ministerie van Justitie en Mensenrechten heeft het legalisatieproces van de islam niet goedgekeurd. Hun moskeeën zullen tot nader order worden gesloten.' Volgens India Today bevat het verbod het bevel om de bestaande moskeeën in het land af te breken. Naast de islam worden ook andere religies die niet zijn gelegaliseerd, verboden. Het gaat dan met name om de meer dan 1000 sektarische groepen in Angola.
Minister Silva legde uit dat het verbod nodig is, omdat 'de islam tegengesteld is aan de gewoonten van de Angolese cultuur.' De 16 miljoen inwoners van Angola zijn in meerderheid christenen. De 80.000 à 90.000 moslims die er wonen, zijn hoofdzakelijk immigranten uit West Afrika en gezinnen van Libanese oorsprong.

Islamitische uitroeiingsoorlog tegen christendom genegeerd

Het rigoureuze islamverbod heeft mogelijk ook te maken met de islamitische oorlog tegen het christendom in het Midden Oosten, waar al honderdduizenden christenen voor het moslimgeweld op de vlucht zijn geslagen, en miljoenen anderen worden vervolgd en hun leven niet zeker zijn. Alleen al in Egypte sloegen 200.000 christenen op de vlucht tijdens de 'Arabische Lente' opstand tegen president Hosni Mubarak.
Het aandeel christenen in de bevolking van het Midden Oosten is de afgelopen eeuw dan ook gedaald van 20% naar 5%. In 2012 vaardigde de hoogste moslimautoriteit van Saudi Arabië, de grote mufti Sheikh Abdulaziz Al al-Shaikh, een fatwa (religieus bevel) uit dat alle christelijke kerken op het Arabische schiereiland moeten worden vernietigd.
Met name in Nigeria, Soedan, Syrië en Pakistan is er sprake van dagelijks grof geweld en onderdrukking van christenen door moslims. Ook in Libië, Egypte, Iran, Irak en Jemen staan christenen bloot aan ernstige islamitische vervolgingen. De uitroeiingsoorlog van moslims tegen het christendom wordt vrijwel geheel genegeerd door de reguliere Westerse media. Nog triester is dat ook de Westerse kerken nauwelijks aandacht besteden aan het lot van hun geloofsgenoten, mede omdat het niet 'politiek correct' is kritiek te hebben op de islam.

Xander

Alle twee de artikelen heb ik even geleend van http://xandernieuws.punt.nl enkel en alleen om de hoop op navolging in bijvoorbeeld Nederland levend te houden, ik zeg hoop aangezien ik zelf ook wel begrijp dat dit in onze linkse islam liefhebbende knuffel en graai cultuur toch nooit gaat gebeuren, maar hopen mag toch of niet?

Uiteraard beëindig ik dit artikel op gepaste wijze HIER KLIKKEN Biertje?

Bolo

Geen opmerkingen: