.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

donderdag 25 februari 2016

Twee tienermeisjes gestenigd tot de dood door "islamitische staat" terroristen wegens overspel


Erbil  - Terroristen van de islamitische staat gingen dinsdag heerlijk los op twee tienermeisjes in Deir ez-Zor  een stad in het oosten van Syrië.  
Hasna, 17, en Madiha, 16, werden gestenigd tot ze er dood bij neervielen door islamitische extremisten nadat ze beschuldigd waren wegens het plegen van overspel met twee oudere mannen. 
"De uitvoering van deze door de sharia rechtbank opgelegde straf vond plaats in het district Hamidiya in Deir ez-Zor op dinsdagmiddag. Honderden mensen hadden zich verzameld om getuige te zijn van de steniging van de twee jonge meisjes," melde de lokale media activist Ahmed Ramadan aan ARA News. 
De door isis geleide sharia-rechtbank zei in een verklaring dat de twee tienermeisjes werden opgepakt in een huis "met twee onbekenden" en men voegde eraan toe dat er een onderzoek werd uitgevoerd door de sharia ambtenaren, alvorens het besluit te nemen om tot de doodstraf middels steniging te komen.
"De slachtoffers werden beschuldigd van het plegen van overspel met twee oudere mannen, die door de sharia-rechtbank Abu Zubair al-Idlbi en Maher Hameed genoemd werden" aldus de bron. 
Opmerking Bolo : Oudere mannen met jongere meisjes en nergens staat ook maar beschreven dat deze twee meisjes op vrijwillige basis met deze twee oudere pedofielen aan de gang waren. Maakt verder natuurlijk ook niets uit aangezien een vrouw daar bij de volgers van die achterlijke zandbak ideologie enkel een gebruiksvoorwerp is. Zou wel iets voor dat zooitje tuig zijn, meisjes eerst misbruiken om ze vervolgens dood te gooien met stenen daar ze misbruikt zijn door een koppeltje pedofielen. 
Al-Idlbi en Hamdeed ( de twee "heren" die met de meisjes aan de gang gingen) werden publiekelijk gegeseld met elk 50 zweepslagen. Een straf uitgevoerd door de jihadisten van isis in het centrum van Deir ez-Zor.
"De beslissing van de sharia-rechter heeft de woede bij de bewoners uit Deir ez-Zor's opgewekt, deze vonden het oneerlijk om de twee meisjes door steniging te doden terwijl de twee pedofielen er met 50 zweepslagen vanaf kwamen", zei Ramadan. 
Bericht door: Sarbaz Yousef
Vrije vertaling door Bolo 

Geen opmerkingen: