.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

donderdag 4 februari 2016

Noorwegen heeft Europees record te pakken : Jongste legaal ingevoerde kindbruidje


Jeg skal dere fortelle om Norge 
Noorwegen het land van de gletsjers en de eeuwige sneeuw, Noorwegen het land van de fjorden, de stoere Vikingen, de Lappen en tegenwoordig helaas ook van de pedofielen, de islamitische pedofielen welteverstaan. 
Noorwegen heeft officieel en op legale wijze het jongste kindbruidje van Europa binnengehaald, een verward en doodsbang 11-jarig meisje. Echter, in plaats van er alles aan te doen om het arme kind te redden van het gruwelijke seksueel misbruik dat de klootzak die zich haar man noemt het jonge meisje vast en zeker aan gaat doen kwamen de politiek correcte enkel met een korte ongelooflijk misselijkmakende reactie van 13 woorden in de media waarin ze aangeven dat dit wellicht niet zo handig is, maar er verder niet zo moeilijk over gedaan moet worden.
Deze gutmensche noemen andere racistisch wanneer ze in opstand komen tegen ziekmakende pedofiele islamitische vluchtelingen, echter noch de islam, noch pedofilie is een ras. Waar slaat het dan op dat je een racist kunt zijn wanneer je een hekel aan de islam, pedofielen of beide hebt? Zij zouden beter de vrouwen en kinderen die slachtoffer zijn van seksueel misbruik eens in bescherming gaan nemen, echter doen ze dit niet, ze zijn gewoon te bang om één van de migrant verkrachters te beledigen.
De Noren die wel voor hun land, mening en mensen op durven te komen grepen deze onmenselijke omgangsnormen wel aan om de rechten van dit kleine meisje te verdedigen. Verontschuldigen voor deze perversiteit zijn niet mogelijk en het elfjarige meisje in het gedwongen huwelijk storten om  zodoende een vrijstelling voor haar volwassen man te regelen zodat hij dit kind zonder enig probleem en tegen haar wil in kan blijven verkrachten is wel het meest zieke dat je, je kunt voorstellen.
Pro-Islam mafketel Thale Skybakk, die ironisch genoeg een vertegenwoordiger van de wereldwijd toonaangevende liefdadigheidsinstelling Save the Children is, vertelde NRK dat het niet altijd het beste is om kindbruidjes te scheiden van hun volwassen mannen, met de conclusie dat "men een individuele beoordeling moet maken om zodoende te kijken wat het beste is voor het kind, " zo te lezen bij Breitbart. Volgens Bolo is het beste wat we in deze gevallen kunnen doen "per geval afzonderlijk bekijken op welke manier we een pedofiel die een meisje kapot wenst te neuken zelf ter dood kunnen brengen in plaats van dat we hem een kinderleven kapot laten maken
Skybakk begrijpt nog wel dat de Noorse wet bepaalt dat kinderen onder de leeftijd van 16 jaar niet kunnen of mogen instemmen met seks of een huwelijk en dat het bewijs van geweld of dwang in dit geval bepalend moet zijn voor de verwijdering van het kind bij de pedofiel. Echter, deze anti-vrouw, anti-kind activist gaat ervan uit dat het verkrachten van een kind soms een goede zaak kan zijn, zolang het onder het mom kan worden gepresenteerd van de naam die alle ziekmakende deuren lijkt te kunnen openen "multiculturalisme."
De misselijkmakende import van kindbruidjes voor pedofiele vluchtelingen is nog lang niet ten einden, pedofilie viert hoogtij. Onlangs is een 14-jarige vluchteling meisje, afkomstig  uit Syrië , herenigt met haar 23-jarige moslim man. Het kind had al een 18-maanden oude baby en was zwanger van haar tweede kind opgewekt door het volwassen mannetje.
Bij het ​​verdedigen van deze gevaarlijke cyclus van seksueel misbruik, had de Noorse sociaal antropoloog Unni Wikan het perfecte progressieve pardon bedacht, dit volgens een Noors online magazine . In slechts 13 woorden gaf ze haar goedkeuring voor de verkrachting van kinderen:
"Noorwegen zou moeten accepteren dat minderjarige vluchtelingen zijn getrouwd en reeds kinderen hebben," Unni Wikan via NRK.
Wikan heeft nog wel geprobeerd om de verklaring te bagatelliseren door eraan toe te voegen dat ze het huwelijk met een kind niet door de vingers wil zien, ze legde uit dat het schadelijker zou kunnen zijn voor het kind om haar van haar veel oudere man te scheiden. Dus het is beter om een jong meisje niet weg te halen bij de man die haar herhaaldelijk verkracht en bevrucht. 
Dit is slechts een van de vele walgelijke linkse leugens van Wikan, die in 2007 zei dat "Noorse vrouwen zelf verantwoordelijkheid zijn voor het feit dat moslimmannen vinden dat hun manier van kleden provocerend is, dus moeten ze het gedrag van deze mannen maar accepteren." Ze bleef erin volharden dat de schuld van seksueel geweld louter bij de slachtoffers ligt, schaamteloos is haar mening dat "de vrouwen zich maar moeten aanpassen aan de multiculturele samenleving om hen heen."
Deze schending van de mensenrechten is snel uitgegroeid tot een probleem voor de Noorse ambtenaren, die terughoudend zijn om te erkennen dat er reeds 61 gevallen van kinderhuwelijken bekend zijn, voornamelijk uit Irak, Syrië en Afghanistan :
  • minstens tien meisjes waren jonger dan 16 jaar
  • 49 meisjes en twee jongens waren 16-17 jaar oud
  • ten minste twee van de meisjes die jonger dan 18 jaar zijn verwachten hun tweede kindje.
Natuurlijk hebben de conservatieven wereldwijd de kritiek op de Noorse regering verhoogd, het aan de kaak stellen van het vreemde  gedrag door de autoriteiten om het toe te staan ​​dat een zwanger 14-jarige slachtoffer van verkrachting bij haar man, de verkrachter, moet blijven is een eerste stap. Dit is misschien wel de reden dat ze later wel werd weggehaald bij de pedofiel die haar misbruikte en dat het kind in een apart asielzoekerscentrum werd geplaatst, samen met haar eigen kind. Het 11-jarige slachtoffertje heeft nog geen duidelijkheid, de regering van Noorwegen moet nog een beslissing nemen in deze zaak en zich erover uitspreken of de man die het kindbruidje heeft ingevoerd haar ook daadwerkelijk volledig legaal mag verkrachten, misbruiken en vernederen.
Niet alleen is pedofilie een liederlijke psychische stoornis, maar kan het ook beschouwd worden als een degeneratieve ziekte. Dat de politieke represailles tegen de seksueel misbruikte, onderdrukt en tot slaaf gemaakte vrouwen en meisjes gericht lijkt is niet te verklaren. Het feit dat de liberale vrouwen ook nog eens meehelpen bij het in stand houden van het misbruik van deze vrouwen is net zo verdorven als hun idee dat we moeten respecteren en tolereren dat minderheden de gedragstegels, normen en waarden kunnen vast stellen.

Hoewel ze er een geweldige show van hebben gemaakt, hebben de linkse het uiteindelijk gewoon opgegeven en zelfs het proberen om "vluchtelingen" te leren dat ze hier niet mogen verkrachten, misbruiken of onderdrukken staat niet meer op het programma.  Het voor de wolven gooien van de echte slachtoffers uit deze derde-wereld landen lijkt het nieuwe politiek correcte beleid waarmee de gutmensch het islamitische verkrachters en pedofielen probleem denkt te kunnen oplossen.
Artikel door Dom de Conservatieve via Mad World News

Vrije vertaling door Bolo 

Geen opmerkingen: