.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

maandag 15 februari 2016

In Denemarken parasiterende imam is van mening dat de staat huwelijk tussen pedofiel en kind moet accepteren.Een imam in Denemarken gooit zich in de strijd om het volgens Mo vurig gewenste pedofiele gedrag binnen de islam te kunnen blijven uitvoeren. Trouwen met kinderen moet kunnen aangezien het volgens deze randdebiel goed voor een jong meisje is wanneer ze kapot geneukt wordt door mannen die met gemak haar vader en soms zelfs opa hadden kunnen zijn.

Nu kan ik het hier wel over Denemarken hebben echter was het ons o zo tolerante Nederland alwaar vorig jaar in oktober een wet om huwelijken tussen pedofielen en kinderen te kunnen ontbinden daar deze eenvoudigweg illegaal zijn niet door kon gaan aangezien groen links, vvd, pvda en de Turkse enclave kuzu/ozturk (sorry geen hoofdletters waard) allemaal de gore moed hadden om tegen de motie van CDA-kamerlid Pieter Omzigt om kindhuwelijken te laten ontbinden te stemmen.

Onderstaande artikel komt van Clarion Project

Het commentaar van deze "ras Deen" volgt na een oproep van de Deense minister van integratie om hard op te treden tegen kindhuwelijken in opvangkampen. Ondertussen is er in Denemarken wel een moskee geopend die volledig door vrouwen gerund wordt. (mag dat wel van die pedofiele nep profeet?)

Een hoog geplaatste imam in Denemarken riep de Deense regering op om vooral niet op te treden tegen kinderhuwelijken in migrantengemeenschappen, de reden die hij hier voor aangaf is zijn "angst" dat hele families dan uit elkaar zouden vallen.

"Men moet kijken naar deze zaken vanuit een ander perspectief," aldus imam Oussama El-Saadi van de Aarhus moskee volgens de Deense krant Metroxpress . "Het is een bijzondere humanitaire situatie en ik denk dat je moet zorgen voor deze families. Ze zijn getrouwd, en zelfs als de man twee keer zo oud is als de vrouw moet dit kunnen wanneer ze een gezin hebben opgebouwd. We moeten accepteren dat het een andere cultuur is en we mogen hun gezinsleven niet vernietigen. "

Hij merkte op dat veel vrouwen en meisjes trouwen om veiligheidsredenen in de gevaarlijke omgeving van de vluchtelingenkampen.

Recente gevallen bij de Deense autoriteiten bekent waarbij mannen konden trouwen met meisjes in de leeftijd van 14 jaar zijn volop aanwezig. Pedofielen die jonge meisjes trouwen in vluchtelingenkampen blijft een bijzonder populaire bezigheid in Denemarken. Volgens het Deense ministerie van Integratie zijn er 27 minderjarigen meisjes met oude smeerlappen die wonen als echtparen binnen het officiële asielstelsel.

"Het is volstrekt onaanvaardbaar dat er momenteel minderjarigen binnen het Deense asielstelsel leven met hun volwassen echtgenoten of partners," zei minister van Integratie Inger Støjberg. "Ik heb de Deense immigratiedienst gevraagd om hier onmiddellijk een einde aan te maken."

In Denemarken zet men wel stappen de goede kant op zo heeft het land de eerste door vrouwen gerunde moskee binnen de landsgrenzen. Diensten, met uitzondering van die op vrijdag, zullen ook openstaan ​​voor mannen, maar gebeden zullen worden geleid door vrouwelijke imams .

Vrije vertaling door Bolo 

Geen opmerkingen: