.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

woensdag 9 december 2015

Onderwijs in Nederland doet dat wat PVV wordt verweten, aanzetten tot haat en herintroductie van het untermensch gevoel

Meisje van twaalf met Turkse opa's  en oma's  en ouders die beide in Nederland zijn geboren krijgt ten overstaan van de gehele klas op school te horen dat ze een niet westerse allochtoon is. Meisje schrikt zich rot, ze woont in Nederland en is dus Nederlands, wat is dit nou weer voor een onzin?


Ik weet het deze tekst verwacht je hier niet, maar ga er eens wat dieper over nadenken en zie het eens uit oogpunt van een van oorsprong Nederlands kind dat er door haar opvoeding en puur Hollandse thuis situatie niet eens over nadenkt dat ze oorspronkelijk van Turkse afkomst is. Ouders die zich Nederlanders voelen en dit op hun kinderen hebben overgebracht even zoals ze dit zelf al van hun eigen ouders hebben geleerd, gewoon zoals het hoort en zo als iedereen die hier in ons land komt wonen dit zou moeten doen of er in elk geval een voorbeeld aan zou moeten nemen.

Het meisje van twaalf wordt nu dus door een leerkracht in een hokje geplaatst en weggezet als iets wat ze helemaal niet wil zijn, ze is niet anders en wil zo ook niet te kijk gezet worden en met welke reden wordt dit kind zo geschoffeerd? Waarom komt dit meisje met tranen van woede in haar ogen thuis daar er tegen haar gezegd is dat ze anders is dan andere?

Op scholen wordt er steeds meer les gegeven door leraren die zelf al een linkse hersenspoeling hebben ondergaan vanaf het moment dat ze zelf op school zaten en deze aantasting van de verstandelijke vermogens door het politiek correcte virus is er niet meer uit te verbannen en er de oorzaak van dat men steeds maar gekker gaat doen op de meeste scholen.

Geert Wilders krijgt er van langs in de media wanneer hij weer eens dat zegt wat half Nederland denkt en in Gelderland is Marjolein Faber al weken de gebeten hond daar ze openlijk strijd tegen de opvang van gelukszoekers in onder andere Heumensoord. Zijn deze mensen nu echt zo gevaarlijk voor ons Nederland? Of zijn de zogenaamde gutmenschen eigenlijk veel gevaarlijker voor de vrede in ons land?

Dit is eenvoudig te onderbouwen wanneer ik even terugkeer naar het meisje alwaar dit stukje mee begon, dit kind is voor de volle 100% Nederlands, hier geboren, heeft slechts één paspoort en ze spreekt beter Nederlands dan menig Nederlander hier in de provincie. Verder leeft ze zoals elk ander Nederlands kind, hoeft ze geen gezichtsbedekking te dragen en hoeft ze later (of binnen een paar jaar) ook niet te trouwen met een achterlijke neef of oom. Eigenlijk zou men deze mensen perfect kunnen misbruiken voor de integratie propaganda bij de staat en staatsomroep. En hier zit hem nu juist het grote probleem voor de propagandashow aangezien dit meisje en haar ouder zich dusdanig Nederlanders voelen dat elk verband met Turkije, met de islam en elke afschuwelijke daad uitgevoerd uit naam van deze achterlijke ideologie eenvoudigweg ontbreekt. Deze mensen zijn gewoon Nederlanders, weliswaar van Turkse afkomst maar ze hebben zich net zo aangepast aan de Nederlandse normen en waarden al zouden ze oorspronkelijk uit Duitsland, België, Engeland of welk Westers land dan ook vandaan komen. Stel mezelf de vraag hoe ik zou reageren wanneer die van mij thuis kwamen met de opmerking dat de leraar op school van mening was dat ze niet westerse allochtonen zijn aangezien mijn opa uit Oost Berlijn kwam.

Dit meisje krijgt naar haar hoofd geslingerd dat ze een niet westerse allochtoon is, buiten het feit dat dit niet klopt aangezien ze enkel afstamt van niet westerse allochtonen, op een school alwaar er niet veel kinderen zitten die van buitenlandse afkomst zijn. Levensgevaarlijk en nee dat is niet overdreven, ik hoorde dit verhaal van de vader van dit meisje en moet toegeven dat ik hier van schrok, het lijkt zo onschuldig maar je plakt een Nederlands kind een stempel op ten aanzien van alle andere kinderen op school en dit stempel komt niet van een "racistische PVV'er" maar van een leraar op een school tijdens een les maatschappijleer. Wie is er schuldig wanneer dit meisje door dit soort achterlijk gedrag van een leraar zich zelf gaat afzonderen en ondanks haar opvoeding met de verkeerde mensen in aanraking komt, wellicht eens een keertje naar een moskee gaat om te luisteren naar zo'n haat prediker en tot het idee komt dat ze best ook wel eens een leuke man kan gaan zoeken daar in die grote zandbak? Ja dit had kunnen gebeuren wanneer dit meisje niet gelijk bij haar moeder aanklopte en al snikkende vertelde wat er was gebeurd, het onrecht dat haar is aangedaan door die leraar die van mening is dat ze geen gewoon Nederlands meisje is.

Ik ben met die van mij gaan praten toen ik dit hoorde en heb ze gevraagd of kinderen van buitenlandse oorsprong bij hun op school ook zo worden aangepakt, was niet het geval gelukkig. Maar is wel iets om in de gaten te houden, wat als leerkrachten op school pogingen gaan ondernemen om kinderen te leren dat ze anders zijn, er niet bij horen?

Volgens mij is het juist de bedoeling dat wij hier in Nederland samen wonen en leven met een diversiteit aan verschillende culturen in ons midden. Let wel samen leven volgens de hier in Nederland geldende normen en waarden. Mensen die zich niet aan ons wensen aan te passen moeten lekker oprotten en elders hun geluk gaan zoeken. Lijkt mij dat we dan ook verschrikkelijk zuinig moeten zijn en open moeten staan voor de mensen van buitenlandse afkomst die zich ten volste in willen zetten voor Nederland en het Nederlandse gedachtegoed.

met groet Bolo Geen opmerkingen: