.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

donderdag 10 december 2015

Laffe moslims realiseren zich een beetje te laat dat deze hard werkende christelijke boeren zich best goed kunnen beschermen

Een groep islamitische racisten dacht dat het gemakkelijk zou zijn om een paar bescheiden boeren te treiteren en te intimideren, deze boeren waren echter geenszins van plan om hun gewassen en land te verlaten en voordat de jihadisten zichzelf een schouderklopje konden geven voor de zoveelste geslaagde laffe aanval op onbewapende christelijke boeren kregen ze van deze agrariërs een koekje van eigen deeg.  De onderschatte boeren onthulde iets waardoor de moslims zwaar spijt kregen van hun beslissing om juist deze boeren aan te willen vallen.
Een groep van ten minste 30 gewapende militanten van het Moro Islamic Liberation Front (MILF) kwamen op bezoek in Maybula, Tulunan, een rustige en arm christelijke dorp in Mindanao op de Filipijnen, ze melde Fulton County News.

De jihadisten benaderde de groep boeren die aan het werk waren op een bananenplantage, de boeren hebben niet veel maar zijn tevreden met datgene dat ze wel hebben en zijn ook bereid om dit indien nodig met hun leven te beschermen, iets waar de islamitische criminelen dus ook achter kwamen.

De moslimterroristen op rooftocht kregen een verdiende dreun van deze zachtmoedige boeren die, na al snel bleek, buitengewoon goed bewapend waren. De boeren twijfelde geen moment en grepen naar hun vuurwapens en gaven hun aanvallers een gevecht zoals de grootste rebellengroep van het land nog nooit eerder had gezien.

Wat volgde was een drie uur durend vuurgevecht dat uiteindelijk resulteerde in de dood van drie boeren en drie jihadisten voordat de islamitische militanten met de staart tussen de benen en de broek vol gescheten van angst op de vlucht sloegen, waarna het vuurgevecht letterlijk tot stilstand kwam.

Korpschef Ronnie Dillera zei  dat de lichamen van de dode terroristen door de politie zijn opgehaald, maar dat hun identiteit onbekend zou blijven. Hij voegde hieraan toe dat ten minste 64 gezinnen van meer dan 200 mensen tijdens de aanval op de vlucht zijn geslagen, maar doordat de lokale bewoners bewapend waren en bereid bleken te zijn om hun huizen en dierbaren tot de laatste snik te verdedigen er vele onschuldige levens zijn gered.

Net zoals de Palestijnen proberen om Israëli's middels aanslagen om te brengen zo proberen de Moro Moslims de christelijke bewoners af te slachten terwijl ook deze moslims onterecht beweren dat het land hen toebehoort. Aanvallen van de moslims zijn niet ongewoon in deze regio, echter doordat lokale bewoners bewapend zijn hebben ze nu de mogelijkheid en een kans om te vechten tegen hun potentiële moordenaars.

Waren deze christelijke boeren ongewapende geweest dan hadden de moslims niet alleen de mannen maar ook hun vrouwen en kinderen afgeslacht. Het land en de huizen waar deze boeren zo hard voor hebben gewerkt zouden dan ook ingenomen worden door de islamitische moordenaarsbende.

Meer dan 70 procent van de bevolking van Mindanao is christelijk, maar ondanks het feit dat de islam bestaat uit een ruime minderheid  wordt de vreedzame christelijke meerderheid routinematig afgeslacht. De moslims zijn goed voor ten minste 20 procent van de bevolking van het eiland en net zoals ze doen in bijna elk land waar ze een aanzienlijke minderheid vormen terroriseren ze alle andersdenkende in een poging om de sharia uit te voeren.

Hoewel Mindanao absoluut niet is te vergelijken met Europa of de VS, kunnen we leren van hun islamitische minderheid, net zo als we kunnen leren van elke natie die de fout heeft gemaakt om toe te staan dat ​​hun islamitische bevolking kan groeien.


1-2 procent moslims beginnen met het verspreiden van het verhaal dat de islam een religie van vrede is. Zij nodigen de media en de gemeenschap uit om moskeeën te bezoeken, de Koran te lezen, of te worden betrokken bij hun evenementen.
Rond de procent, het routinematig zeuren over racisme, intolerantie, vermeende haatmisdrijven, en 'islamofobie'. Ze eisen bijzondere rechten voor minderheden, dezelfde die ze strippen van de minderheden in hun eigen land.
Op ongeveer 10-20 procent, volgen de rellen, grote protesten waarna wetteloosheid volgt. moslims verhogen de kans op terreuraanslagen, tegen grootschalige operaties in mindere mate aanvallen op burgers. Ze zijn al geïnfiltreerd binnen de media, de overheid en scholen, fundamenteel veranderende wetgeving en ze belasten de meerderheid met hun invloed.
Bij 40-60 procent, chronische angst, lopende militie oorlogvoering, en wijdverbreide vervolging van ongelovigen zijn ongebreideld. Sharia is van kracht geworden, en niet-moslims kijken als ze van hun rechten worden ontdaan de andere kant op.
Bij 80-100 procent, sekse segregatie, raciale apartheid en systematische genocide zijn onvermijdelijk. Sharia is in volle kracht, en minderheden worden niet getolereerd dit is een ziekte volgens hun regering, de islam of moslims spreken zonder probleem over de doodstraf. Een islamitische staat werd ingeluid, en de minderheden moeten vluchten, betalen jizya of bekeren zich tot de islam om te kunnen overleven.


In tegenstelling tot Mindanao is een groot deel van het Westen nog steeds te redden van een islamitische suprematie. Geen enkel land heeft ooit gefloreerd onder de sharia en geen minderheid is ooit hun fundamentele mensenrechten geboden in een islamitische samenleving.

We moeten ons wapenen tegen deze groeiende bedreiging, het gebruik van onze grondwettelijke rechten zoals ze bedoeld waren door onze voorvaderen. Moslims over de hele wereld zijn met behulp van de democratie en de vrijheid aan de macht gekomen om democratie en vrijheid te vernietigen. Het is tijd dat wij gaan terugslaan en ons land, ons volk en onze cultuur gaan beschermen tegen deze barbaren.

Vrije vertaling naar artikel op Mad World News 

met groet Bolo 


Geen opmerkingen: