.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

donderdag 12 november 2015

"Mama Merkel" Het reeds vergevorderde begin van het einde

Angela Merkels "Wir schaffen das" wij doen het wel even, geen probleem is inmiddels omgeslagen naar de welbekende noodkreet "Houston we have a problem" hier in Nederland hanteren we beter de kreet "wanneer we door de gelukszoekers zijn leeggezogen en overlopen dan sluiten we de grens" of "door de gelukszoekers de slachtoffers niet meer zien". We kunnen zo niet doorgaan en uiteraard weten ze dat in Den Haag ook, maar het kost de dames en heren beleidsbepalers de grootste moeite om dit toe te geven aangezien ze dan de woorden "Wilders heeft steeds gelijk gehad" over de lippen moeten krijgen en dat gaat natuurlijk nooit of te nimmer gebeuren. Wel worden de alom bekende P.V.V. uitspraken en plannen beetje bij beetje gejat en in een iets wat aangepaste vorm gebruikt door de vvd of het cda zodat ze zonder al te veel gezichtverlies het pad dat Wilders voor ze heeft geplaveid schoorvoetend kunnen bewandelen.Ik begon dit stukje met de gevleugelde en ook al weer achterhaalde uitspraak van Frau Merkel waarmee ze heel Europa op de rand van de afgrond heeft doen belanden. Wanneer men enkele generaties na ons en na afloop van de derde wereldoorlog, die we (na ik mag hopen) uiteindelijk aan de hand van de Russen ooit gaan winnen van de islamitische agressor, terug denkt aan haar uitspraak "Wir schaffen das" dan plaats ons nageslacht deze uitspraak moeiteloos in het zelfde rijtje als de uitspraak waarmee de Duitsers eerder succes hebben behaald in de geschiedenisboeken, inderdaad "wir haben es nicht gewusst" en laat dit nou juist de meest toepasselijke uitspraak zijn die de Nederlandse landverraders en regeringsleiders bij de hand moeten houden, deze zou dan net zo leugenachtig overkomen als bij de Duitsers eind jaren veertig. "Wir haben es nicht gewusst" wat hebben ze niet geweten in Den Haag?  De haatkazernes die als giftige paddenstoelen de grond uit komen?  De islamitische parasieten plaag die onze landgrenzen teistert, hebben ze niet in de gaten dat dit zo'n ernstige vorm aan het aannemen is?  De onderdrukking van vrouwen, het misbruik van kinderen, het afslachten van ongelovige in een islamitisch Nederland "Was wussten Sie nicht?"

Frau Merkel ingehuurd door de volgers van de pedofiel zonder vrede om de islam vrije doortocht te bezorgen in Europa als een verduitste frau Antje enkel wordt er nu geen kaas verhandelt of gepromoot maar wel ons volledige continent dat ten grabbel wordt gegooid door deze frau obersturmbannführer die samen met haar Europese hampelmanner zo'n grote bak bagger over ons uitstrooit dat het uiteindelijk niemand meer gaat lukken om deze beerput lediging te stoppen.

In Duitsland is men er eindelijk ook achter dat al deze gelukszoekers enkel ellende meebrengen en het land verder uit elkaar drijft dan het ten tijde van de opdeling na de tweede wereldoorlog ooit geweest is, de Berlijnse muur was een eenvoudig te overbruggen drempel in vergelijking met de spreekwoordelijke muur die er nu is opgebouwd tussen de voor en tegenstanders van de asielindustrie, de koude oorlog tussen oost en west was een ruzie tussen kleuters in vergelijking met de strijd die wij ook in Nederland nu voeren tussen mensen die van mening zijn dat de islamitische parasieten ons land mogen overnemen en de mensen die willen vechten voor hun land, hun normen, hun waarden en hun kinderen. Een verschil van mening en inzicht dat eenvoudigweg niet meer valt te dichten.

De neerwaartse spiraal waar deze onderlinge verdraagzaamheid inzit is niet meer te stoppen, voorbeelden te over van zwaar verhitte discussies waar de Nederlanders onderling niet meer uit weten te komen, discussies aangewakkerd door de bemoeienissen vanuit Brussel, zwarte piet mag niet meer, maar het importeren van kindbruidjes daarentegen moet gewoon kunnen, Lamzak Rutten, moskee renner Samson of landverrader Pechtold mogen zeggen en doen wat ze willen en ons land cadeau doen aan oppergedrocht Merkel, maar zodra Wilders de mening van een groot deel van de bezorgde Nederlanders verkondigt dan mag hij zichzelf voor de rechtbank gaan verantwoorden.

"Mama Merkel" Het reeds vergevorderde begin van het einde, het tot stand komen van het vierde Duitse rijk met de islamitische staatsvlag hoog in het vaandel, een herkansing om de joden te vervolgen en elke niet moslim de mond te snoeren, heeft iemand de Duitse vriendin van frau Antje eigenlijk al eens verteld wat de rol van de vrouw is in een islamitisch Duitsland, Nederland of Europa?

met groet Bolo

Geen opmerkingen: